Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Aslı ''abdal'' deyip espirinin başını yemiyeyim dedim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Aslı ''abdal'' deyip espirinin başını yemiyeyim dedim.. bı konuşmasan çatlarsın demi,bizde bılıoz aslını Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 bı konuşmasan çatlarsın demi,bizde bılıoz aslını Vıdı vıdı vıdı.. Alıntı
Φ BÜKRE Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boğun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir. yılmaz güney Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Eğer bir gün ölüme gitmek istersen bana gelki sana sensiz olmanın ölüm olduğunu anlatabileyim. Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Uzak diye birşey yok, paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Ohhhh..Evdeyim.. :) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Dünüm sendin ahirim sensin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gerdanimda pirlantalar olacagina,masamda guller olmasini tercih ederim. (unlu biri ama unuttum) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gerdanimda pirlantalar olacagina,masamda guller olmasini tercih ederim. (unlu biri ama unuttum) Emma GOLDMAN.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Emma GOLDMAN.. İşte benim idolüm e hazır yeri gelmişken KIZIL EMMA'mın en sevdiğim sözünü de yazayım... EĞER DANS EDEMEYECEKSEM BU DEVRİM BENİM DEVRİMİM DEĞİLDİR. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Emma GOLDMAN.. tesekkur ederim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tesekkur ederim Rica ederim Leyla'cım.. Kaç gündür gözümüzü çıkaran yazıyı,günün sözü yapacağım bugün: Kıllara Servet Ödemeyin.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 YAŞAMI KOMEDİ SANANLAR SON ESPRİYİ ÇOK İYİ DÜŞÜNSÜNLER!!... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Sanmaki dönerim artık geriye, bu sana aşkımdan en son hediye, beni hatırlayıp ağlarsın diye; kapına kırmızı bir gül bıraktım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gerçek dost, arkadaşının kusurunu görünce onu uyarır. Fakat bu kusurları başkalarına açıklamaz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bundan sonra hergün buraya ünlü bir kadının sözünü ekleyeceğim. Erkekler kadınların çok konuştuğunu iddia ediyorlar ama sözlere bakıyoruz %90'ı erkeklere ait. Her fırsatta bir söz ifade etmişler kim daha çok konuşuyor bu durumda??? "Öğrenme budur: Bütün yaşamınız boyunca anladığınız bir şeyi birden başka bir biçimde anlarsınız!!!" DORİS LESSİNG Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kader bir sana gülerse yönünü cevirip gitme ... kaan_bebeto Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 seni sevmeler cumhuriyetinin vatandaşı olmaktan mutluyum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 soruları da siz sormalısınız, cevapları da siz vermelisiniz çünkü olayın tam ortasındasınız; sizi yetkili kıldılar ve üstelik bir de fırtına var... Sheıla Ballantyne Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 kaderi beklemek ,eceli beklemekten zordur. kaan_bebeto Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Dondurmam Gaymak'tan: KESİNİ DEĞİL İHTİMALİ DÜŞÜN, ÖLÜM KESİN, YAŞAM İHTİMAL ha bi de Bİ CİNNET HERŞEYİ HALLEDER ha bi deee HALA ONU SEVMELER CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUM VE HALA ÇOK MUTLUYUM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.