Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sadece iyi yetiştirilmiş bir insan hatasını kabul edip sorunun kendisinde olduğunun farkına varabilir.. Franklin

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 155,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

bizim doğduğumuz köylerde EBE yoktu bebek...

biz ondan FIRLAMA olduk.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Anladim..

BILDIGIM birsey varsa,o da hicbirsey BILMEDIGIMDIR.

Gönderi tarihi:

hayat bir sınavsa ,o sınav en zor olanı ... B)

Gönderi tarihi:

egoistlerin iyi bir yanı vardır, başkaları hakkında konuşmazlar. :D

Gönderi tarihi:

Dostluğu öldüren en tehlikeli silah itimatsızlıktır.

Gönderi tarihi:

Yapman gereken hayırlı, yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın..

Gönderi tarihi:

İdealler yıldızlar gibidir, onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik ederler.

Gönderi tarihi:

Bir adam, en çok sevgilisini, en iyi şekilde ailesini, en uzun da

annesini sever.

Gönderi tarihi:

hayatı yaşamanın iki yolu vardır. biri hiç bir şeyin mucize olmadığını düşünmek, diğeri herşeyin bir mucize olduğunu düşünmek. :excl: albert ainstain

Gönderi tarihi:

Munafigin alameti uctur: Konustugunda yalan soyler, vaad verdiginde yerine getirmez, emanet olundugunda hainlik eder

Gönderi tarihi:

Sevgiyi içinde büyüt herkesle paylaş , en güzel paylaşılan şey sevgidir :wub:

Gönderi tarihi:

Dünyada iki kör tanıyorum biri beni göremeyen sen ,diğeride senden başkasını göremeyen ben!

Gönderi tarihi:

kusursuz olsaydık başkalarının kusurunu bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık... :)

Gönderi tarihi:

Sevmeyi bilmeyen, ölmeyi de bilmez.

Gönderi tarihi:

ne seni unutacak kadar zaman gececek ne de zaman seni unutturmaya yetecek senden uzaktayim diye unuttum sanma zaman alismayi ögretir fakat unutmayi asla

Gönderi tarihi:

bugün benim kendime yazdığım sözüm de şu..

kafanı takma taktıkça bunalırsın

insanız sonuçta içindeyiz hayatın

mahvetmesi çok kolay

yol alması zor olan

abi nedir çektiğim bu KİMYADAN..

(baksanıza yazdığım şiirde bile baş harflerinden kimya çıkıo..virüs gibi bulaştı yaa.. :(:angry: )

Gönderi tarihi:

Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarın geleceği belli değil. Öyle ise bugünün kıymetini bil."

Gönderi tarihi:

akıllı eşe k at ile yarışmaz....

Gönderi tarihi:

bugün benim kendime yazdığım sözüm de şu..

kafanı takma taktıkça bunalırsın

insanız sonuçta içindeyiz hayatın

mahvetmesi çok kolay

yol alması zor olan

abi nedir çektiğim bu KİMYADAN..

(baksanıza yazdığım şiirde bile baş harflerinden kimya çıkıo..virüs gibi bulaştı yaa.. :(:angry: )

kıyamam sana ben kardeşim benim

kimya iyidir ya, şimdi ben kimyager olsam durmadan deney yapardım (arada havaya uçardım belki) :P

ders çalışmak hayatın en kolay şeyiymiş bunu okul bitince hayat kavgası daha iyi öğretiyor insana...

cancağızım biraz daha gayret bu günler de geçecek... :wub:

Gönderi tarihi:

boynuma sarılma gulum

benden sana gecer olum

nazım hıkmet

Gönderi tarihi:

"Acı, akıllı adamların hocasıdır." -_-

Gönderi tarihi:

mahır denız ulas kurtulusa kadar savas :clover:

Gönderi tarihi:

ya ümitsizsiniz...

ya ümit sizsiniz!!!

ya çaresizsiniz...

ya çare sizsiniz!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.