Φ SERMİN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Allah ım aklıma mukayet ol.çok kişilikli şizofren vakası abim elden gidiyor Kaan senin abin mi Sedelina Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 yutmammmmm ben.ayrıca kaan kım ıtiraf edin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 gözlerini bana verde saklayım baree.... hani cem yılmaz diyor ya ..hah tam öle Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kaan senin abin mi Sedelina aaa kaan sen gerçekten sedoşun abisi misin ben de hep sedoşun abisi kim diye merak ediyordum sedoş aşkolsun demiyosun abim diye de haaa gerçi geçenlerde söylemiştin abim de foruma üye diye ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kaan senin abin mi Sedelina hayır değil,sarkabılırsın yaniiii hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 olamaazzz !yine mii? sormam lazım sormadan yapamayacam hee... olmazzzz yinemi nie dedin leyla kutsal topraklar da yaşayan...... ya birde sedelina kaaan benim kaç seferdir soruyorsun bende görünmezlik mi var diyorum aaaaaaaaa Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 gözlerini bana verde saklayım baree.... hani cem yılmaz diyor ya ..hah tam öle Gözlerimi beğendin he.Bu resimde farklı çıkmış ama neyse,al senin olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 hayır değil,sarkabılırsın yaniiii hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy çok komiksin sedoş haaaa serminim oyle bir niyeti yok bence biliyorsun sermin aklı başında, olgun bi kızdır ama kaanın oyle bir niyeti olabilir gibime geliyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ya ben başka sebeble sordum kaan seni biri sanmıştım gerçi hala sanıyorum da neyseee Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 olamaazzz !yine mii? Leyla merhaba arkadaşım,daha önce karşılaşmadık ama eskimişsin sen de Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 a aaa bide abi yaptılar beni sedelina nın abisi değilim...................... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 aahhaaaaa serminin de oyle bi niyeti var galiba yanıldım mı ne? Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gloria aşkolsun Ben öyle şey yapar mıyım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ayy çok komiksin sedoş haaaa serminim oyle bir niyeti yok bence biliyorsun sermin aklı başında, olgun bi kızdır ama kaanın oyle bir niyeti olabilir gibime geliyor bahahbauhbdısafhbgbvsdfgklşsg bm güzel kısss beee aşık mı ne oldum .... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Leyla merhaba arkadaşım,daha önce karşılaşmadık ama eskimişsin sen de tesekkur ederim,ben de memnun oldum,yeniler eskiyor.. kaan,ankara da yasayan, yanlis topice yazmisim ,pardon. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gloria aşkolsun Ben öyle şey yapar mıyım cıkk yapmazsınnnn ben daha önce hiç görmedim bu ilk valla ama herşeyin bi ilki vardır demi? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ya ben başka sebeble sordum kaan seni biri sanmıştım gerçi hala sanıyorum da neyseee yok beeee iyide resimdeki benim eğer resimdeki olan ben , beni tanıyorsan o ayrı mesele ..... Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Benim çıkmam gerekiyor.Kaan tanıştığımıza memnun oldum,kızlar iyi geceler. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 iyi hadi kaç bakalım ...... bende çok memnun oldum iyi geceler Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 EE sonuç nedurrr sonuç nasıl bişey isterdin mesela.. hoş geldin bide ... sen beni tanıdınmı nerden çıkardın onu söylemedin... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sevgini göstereceksin söylemek yetmez. sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. sevgi herşeydir kalbe hapsedilmez, seveceksin benim gibi yüreğin yetmez... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sonuç nasıl bişey isterdin mesela.. hoş geldin bide ... sen beni tanıdınmı nerden çıkardın onu söylemedin... sonucu glorıa ya sormuştum. yok seni tanımam etmem,bu işle bir ilgim yok komser bey Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.