Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Anlasilmamak ya da kendini anlatmak zorunda kalmak, yel degirmenleriyle mücadele etmeye benzer.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yel değirmenleriyle mücadele etmek insanlarla mücadele etmekten kolaydır Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Dogru sözün karsisinda ancak susmak yarasir Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 SEVMEK ÖLMEKLE BAŞLAR.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yufka yüreklilerle Çetin yollar aşılmaz Çünkü bu yol kutludur Gider Tanrı Dağı'na... :clover: Alıntı
Φ ZEMHERiM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yoksa derdin devası devasızlık mı dersin ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre malik olmak, seçtiği dinin icaplarını yapmak ve yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Düşünmeden öğrenmek, vakit kaybetmektir. KONFİÇYUZ Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 yekte anam yekte pastırmalar denkte ne olursa olsun delikanlılıkta :w00t: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyim yaranı sarıp acını dindiremem bak bana ben acının taa kendisiyim :w00t: forumu düğün yerine çevirdim iyice kusuruma bakmayın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Ada yolu kestane Amanın dökülür tane tane Kızlar yola dizilmiş Amanın alalım birer tane :w00t: teşekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 hep güvenmenın hatasını dürüstlermi çeker Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 yenimi öğreniyorsun bunu... hayat bir merdivendir... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir. M.K ATATÜRK Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Şöyle dedi biri taşlara: İnsanca davranın!... Taşlar ise şöyle cevap verdi: Henüz yeterince sert değiliz... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ben ülkemin bağımsızlığı ve halkımın mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum! Sizler bizi asanlar şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz yusuf aslan Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 güneş balçıkla sıvanmaz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 günün sözü degil sözleri diyim öncelikle veeee 1) Yaşlılık sizi AŞKA karşı korumaz. Ama AŞK, bir ölçüye kadar sizi YAŞLANMAKTAN Korur (ayy ayy ayyyyy) 2) İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS (işte bu beeee) 3) Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD (ne akdar doğru di mi?) 4) Bahar; insanın çocukluğuna başkaldırması, isyan etmesidir. Bütün kadınların kücük bir kız, bütün erkeklerin küçük bir oğlan çocuğu olduğu, birlikte "yaramazlık" ettiği mevsimdir. Havada dolaşan bu sebepsiz sevinç yaramazlık isteğinden başka bişey değildir. (yesinlerrrrrr) 5) Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman suçu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.( bu da sanırım benim ders almam gereken bi söz...aldık mı? aldık aldık...) Alıntı
Φ i am myself Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Aşk nasıl bir histir ki; yeri gelir yeniden doğarsın, yeri gelir ölüp ölüp dirilirsin. Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Güneşi yiyen çingene'nin içinde içine kadın giren adam hikayesi var. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Güneşi yiyen çingene'nin içinde içine kadın giren adam hikayesi var. o kitabı bilirim benn hatta o dedigin hikayede en sevdiklerimden biridir okudun mu sen onu? Bi de güneşi degil güneş.. Güneş yiyen çingene Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ben bu kitabı aradım aradım bulamadım yaw.Nerde bulabilirim..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aaa arkadasımmm sen adresini ver ben sana yollimmmm... Bulucam diye ne diye ugrasıyon ki? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bu bi taciz girişimi mi.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 DUNYADA DOST DENILEN KELIME YALAN.BENIM EN IYI DOSTUM ICKIM SIGARAM.ONLARDA TERKEDERDI OLMASA PARAM... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.