Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Anlasilmamak ya da kendini anlatmak zorunda kalmak, yel degirmenleriyle mücadele etmeye benzer....

Gönderi tarihi:

Yufka yüreklilerle

Çetin yollar aşılmaz

Çünkü bu yol kutludur

Gider Tanrı Dağı'na...

:clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre malik olmak, seçtiği dinin icaplarını yapmak ve yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Gönderi tarihi:

aşka yürek gerek anlasana

her defa yanıyorum ama gitmeliyim

yaranı sarıp acını dindiremem

bak bana ben acının taa kendisiyim :w00t: :w00t: :w00t:

forumu düğün yerine çevirdim iyice kusuruma bakmayın :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

Ada yolu kestane

Amanın dökülür tane tane

Kızlar yola dizilmiş

Amanın alalım birer tane :w00t: :w00t:

teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

Ben ülkemin bağımsızlığı ve halkımın mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum! Sizler bizi asanlar şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz yusuf aslan

Gönderi tarihi:

günün sözü degil sözleri diyim öncelikle veeee

1) Yaşlılık sizi AŞKA karşı korumaz. Ama AŞK, bir ölçüye kadar sizi YAŞLANMAKTAN Korur (ayy ayy ayyyyy)

2) İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS (işte bu beeee)

3) Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD (ne akdar doğru di mi?)

4) Bahar; insanın çocukluğuna başkaldırması, isyan etmesidir. Bütün kadınların kücük bir kız, bütün erkeklerin küçük bir oğlan çocuğu olduğu, birlikte "yaramazlık" ettiği mevsimdir. Havada dolaşan bu sebepsiz sevinç yaramazlık isteğinden başka bişey değildir. (yesinlerrrrrr)

5) Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman suçu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.( bu da sanırım benim ders almam gereken bi söz...aldık mı? aldık aldık...)

Gönderi tarihi:

Güneşi yiyen çingene'nin içinde içine kadın giren adam hikayesi var.

o kitabı bilirim benn hatta o dedigin hikayede en sevdiklerimden biridir okudun mu sen onu? Bi de güneşi degil güneş.. Güneş yiyen çingene

Gönderi tarihi:

aaa arkadasımmm sen adresini ver ben sana yollimmmm... Bulucam diye ne diye ugrasıyon ki?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.