Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Asla büyük konuşmayacaksın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 tutamayacağın sözü verme, verdiğin sözüde ne pahasına olursa olsun tut... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sana yapılmasını sitemediğim bir şeyi başkasına yapma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 söz vardır uçar gider, söz vardır deler geçer... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 iyilik yap denize at Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 iyilik yap denize at tan bılmezse halık bılır Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 asla kimseyi küçümseme, eğer birini küçümseyeceksen önce kendinden başla... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 aman aman osman osman değil aslan gel kalbime yaslan... :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa bilin ki; o yol sizi bir yere ulaştırmaz... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 herkez duslerının buyuklugu kadar ozgurdur Ernesto "Ç´e" Guevara Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 solup gitmektense yanmak daha iyidir kurt cobain Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Artık bu sevdanın yüzü gülmeli... A. Şafak... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sevmek ayrı bişey; sevilmek ayrı.... unutmak ayrı bişey vazgeçmek ayrı............ Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gün bitti söze gerek yok eh artık yatmak gerek Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Ne olurdu yazmasaydım ben bu kara yazıyı Bilmeseydi namert soysuz içimdeki sızıyı... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 namer de söze gerek yok adamdan sayma seni sevenlerin kadrini bil ola ki unutma Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 başım diye öğünmeyin ne gelirse başa gelir; diz düşerse toprak üstüne; baş düşerse taşa gelir. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 taş altına sokma elini herkes bilir kendi işini Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Seni şebek.. (Şahsıma sarfedildi bugün..) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bak sen terbiyesize yaa ayıp yanii sana soylenecek söz mu bu beee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bak sen terbiyesize yaa ayıp yanii sana soylenecek söz mu bu beee Sana mı dedim ben,bak yanına parantez açtık.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Seni şebek.. (Şahsıma sarfedildi bugün..) heyyy sen kimsinde benim dedeme laf söylüyon bakem Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 söz kişnin aynası sen sıkma canını şebeklik kanında mı varmış bilmemki bilmediğimden değil kafiye olsun sana şebek diyen şebek kalsın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sana mı dedim ben,bak yanına parantez açtık.. bana dedin demedim ki ben soyleyene dedim terbiyesiz diye bi daha oku cumlemi noktalama işaretleri neyim eksik olmuş ondan yanlış anladın di mi düzeltip noktalamalı yapıyorum bi daha oku beee bak sen terbiyesize yaa.... ayıp yanii... sana soylenecek söz mu bu beee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.