Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 16 yıl ben sari diyince sevgilim lacivert demiyecekse neyleyim oyle sevgiliyi..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 16 yıl Hayat bir satrançtır.Oyunu iyi oynayamazsan mat olursun. MUHABBETLE...
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 16 yıl Birgün bir şölene davet edilirsin birde bakarsın ki yemek listesinde adın yazılmış.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 16 yıl Aç insan kolay kandirilir. KATHERINE MANSFIELD Adaletin küçüldügü ülkelerde, büyük olan artik suçlulardir.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 16 yıl git uyu Aman damam sen beni istemiyon bende giderim Her şey bir güzellige sahiptir fakat bunu herkez göremez......
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl ayva cicek acmis yazmi geleceeeeekk cimbom bu sevdadaaaan vazmi gececek
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl ilk golu attik diye sevindirik mi oldun mavi gunun sozu bu olsa gerek veya ayin sozu kasimda cinconu yenmek baskadir ASLAN sutu ic mavi kederini alir
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl Hade ordan Ben GSli değilim,acayip FB düşmanıyım GS ayıp olmasın diye yedi o o golü Helal ya,o kadar gol yenir mi Ben süt sevmem,sen sezon sonunda ''biz şampiyon olurduk ama ne yaptıysa hakemler yaptı'' deme hazırlıklarına başla ahanda yılın sözü
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 16 yıl Düşüncesi gül değil, diken olana söyleyecek sözümüz yok. Dilinden bal değil, zehir akıtana söyleyecek sözümüz yok. Yapıp onarmak yerine, yakip yıkana söyleyecek sözümüz yok. Saygıyı, sevgiyi, hosgörüyü unutana söyleyecek sözümüz yok. Cam kırıklarına katip, canları paramparca edene söyleyecek sözümüz yok. Öyleyse sus dilim. Sus ki, sen de "dikenlik" olma. Söyleyecek sözün güzelse söyle. Yok, değilse, sus dilim.
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 16 yıl Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur, zararlı olan onu yakalamaktır..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 16 yıl "ey ulu yıldız..! kendilerine ışık saçtıkların olmasaydı, saadetin nerde kalırdı.." Friedrich Nietzsche
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2009 16 yıl Hayata sövende cok, ölume gulende cok Ölumsuz asklar varda, ölmeyen asik varmi, guvenme gencligine ölen hep ihtiyarmi
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 16 yıl Gerçek dostlar iyi günde davete icabet eder,fakat kara günde davetsiz gelirler...Theophratus
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.