Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 16 yıl rıca ederım gunu sozu: bana yanı sercana mantı yapanın 1 dk lık kolesı olurum
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl sen vodafone gibi her anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem....
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl bütün erkekler öküzdür ama tüm kadınlarda hintlidir ve bir öküze taparlar...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 16 yıl sen vodafone gibi her anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem.... Ahahahhaha
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl "Diyet yapıyorum… ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum." BARRY MARTER
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl "Diyet yapıyorum… ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum." BARRY MARTER işte ben :lol:
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl "Diyet yapıyorum… ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum." BARRY MARTER ve de ben..
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl Küçük bir kötülüğe uğramaktan korkarak, büyük bir iyiliği terketmek; en büyük kötülüktür. (Cemalnur Sargut)
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 16 yıl sen vodafone gibi her anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem.... insanoğlu süper ya,heryeniliğe bi söz
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Doğruyu söyleyip zincire vurulmak,Yalan söyleyerek zincirden kurtulmaktan iyidir...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 16 yıl Günün sözü değil ama buraya yazasım geldi nedense, bu foruma ne olmuş arkadaşlar kimsecikler yok o eski güzel günlere ne oldu
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 16 yıl Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boyun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir yilmaz guney..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. Bacon
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl Tandır tava geldi hamur tükendi,akıl başa geldi ömür tükendi...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar. Tolstoy
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.