Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Rejim protein ağırlıklı olmalı arkadaşlar, kas kaybı istemiyorsanız. Tavuk, balık, yağsız peynir gibi protein kaynakları mutlaka olmalı Yanında da yeşillik tabi... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 tamam biz uygulayalım da sen niye kendinde uygulamıyosun he.. 1 ögünle durulur mu ya tam gun, balık bile olsa.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Ben daha yeni kalktım, benim için sabah kahvaltısı o Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 sahi senin gecen gunduzun farklı gorunuyor burdan.. Calısma saatlerın gece mı.. Gunduz uykuda.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Nöbetçiydim dün ondan. Nöbette ayarı bozuyorum, tam bir iki güne düzeltiyorum, hadi yeniden nöbet Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 vah vahh yazık sana saka bı yana zor olmalı.. Kolaylıklar dilerim.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 İki saat sonra öğle yemeği vaktim. Ne yesem acaba Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Barbunya pişireyim bari Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 geceye de ne yakışır ama Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 geceye de ne yakışır ama Öğlen yemeğim o benim, dalga geçmeyelim lütfen Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 bugun dıyet mı vardı ımm sabah bır dılım borek ve çay oglen yarım porsıyon doner sarma yarım porsıyon kunefe aksam bıraz salata çay az önce 1 adet portakal.. gun ıcınde bol mıktarda su... pek dıyet olmadı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Diyet tam hiz devam etmekte direnis su siralar forumda bir yemek muhabbetidir aldi basini gidiyor olsada .. Ama halen tam gaz diyettesiniz ve pazar gunu ben susacagim tarti konusacak ben ondan sonra konusacagim .. lop lop goturun yemekleri simdi .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben bikaç gundur yazmıyorum ama hastayım biraz akşamları uyuyakalıyorum gelemiyorum ondan yani yoksa bırakmış falan degilim... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben bikaç gundur yazmıyorum ama hastayım biraz akşamları uyuyakalıyorum gelemiyorum ondan yani yoksa bırakmış falan degilim... Gecmis olsun Gloria umarim ciddi birseyiniz yoktur.. millet diyette oldugu icin su siralar forumda her konunun icinde yemek muhabbeti goruyor .. Pc ekraninida yemek olarak gormeye baslayacaklar yakinda.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gecmis olsun Gloria umarim ciddi birseyiniz yoktur.. millet diyette oldugu icin su siralar forumda her konunun icinde yemek muhabbeti goruyor .. Pc ekraninida yemek olarak gormeye baslayacaklar yakinda.. gordum gordum yalnız yine de cabaları takdire şayan arkadaşlarımın.... kendileri yemiyorlar ama yemek istedikleri herşeyi sana yediriyorlar, dikkat et de kilo almaya sayın yakışıklı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 gordum gordum yalnız yine de cabaları takdire şayan arkadaşlarımın.... kendileri yemiyorlar ama yemek istedikleri herşeyi sana yediriyorlar, dikkat et de kilo almaya sayın yakışıklı Merak etmeyin sayin Gloria ben hayatta kilo almam.. kimileri su icsem kilo aliyorum diye yakinirlar ama bende tam tersi ne yersem yiyim yine kilo almiyorum .. Bu yasa kadar kilo almamisim bu yastan sonrada almam .. ) Hem ben cok yemek seciyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 haaa siz bizim şu sanslı olduklarını varsaydıklarımızdansınız... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Aynen oyle.. Ben kilo alamiyorum hic olmazsa milletin bedava dagittiklari kilolari toplayim diyorum .. Belkide bu sayede soyle 90-100 kg yi bulurum diyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben bikaç gundur yazmıyorum ama hastayım biraz akşamları uyuyakalıyorum gelemiyorum ondan yani yoksa bırakmış falan degilim... Hadi hadiiii sen hayatta rejim yapamazsın,ben kendimden biliyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Merak etmeyin sayin Gloria ben hayatta kilo almam.. kimileri su icsem kilo aliyorum diye yakinirlar ama bende tam tersi ne yersem yiyim yine kilo almiyorum .. Bu yasa kadar kilo almamisim bu yastan sonrada almam .. ) Hem ben cok yemek seciyorum.. Gıcık oluyorum iyice buzul ne kelime -_- bende mi yemek seçsem Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yemek secsen fena olmaz Deniz kizi.. yoksa sendemi diyet listesindeydin.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yemek secsen fena olmaz Deniz kizi.. yoksa sendemi diyet listesindeydin.. Olmam gerek ama kaçanlardanim istesemde veremem geçici bir süre Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Kacmanin bir faydasi yok bugun veyahut yarin nekadar kisa zamanda baslarsan okadar cabuk kurtulursun .. Hem bozma moralini.. guler yuzlu olmak kilolarin en buyuk dusmani.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.