Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 279
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Rejim protein ağırlıklı olmalı arkadaşlar, kas kaybı istemiyorsanız. Tavuk, balık, yağsız peynir gibi protein kaynakları mutlaka olmalı :) Yanında da yeşillik tabi...

Gönderi tarihi:

tamam biz uygulayalım da sen niye kendinde uygulamıyosun he.. 1 ögünle durulur mu ya tam gun, balık bile olsa..

Gönderi tarihi:

sahi senin gecen gunduzun farklı gorunuyor burdan.. Calısma saatlerın gece mı.. Gunduz uykuda..

Gönderi tarihi:

Nöbetçiydim dün ondan. Nöbette ayarı bozuyorum, tam bir iki güne düzeltiyorum, hadi yeniden nöbet :P:D

Gönderi tarihi:
geceye de ne yakışır ama :)

Öğlen yemeğim o benim, dalga geçmeyelim lütfen :lol:

Gönderi tarihi:

bugun dıyet mı vardı ımm :unsure:

sabah bır dılım borek ve çay :)

oglen yarım porsıyon doner sarma yarım porsıyon kunefe :unsure:

aksam bıraz salata çay

az önce 1 adet portakal..

gun ıcınde bol mıktarda su...

pek dıyet olmadı :(:unsure:

Gönderi tarihi:

Diyet tam hiz devam etmekte direnis su siralar forumda bir yemek muhabbetidir aldi basini gidiyor olsada .. Ama halen tam gaz diyettesiniz ve pazar gunu ben susacagim tarti konusacak ben ondan sonra konusacagim .. :yuvarlan: lop lop goturun yemekleri simdi .. :)

Gönderi tarihi:

ben bikaç gundur yazmıyorum ama hastayım biraz akşamları uyuyakalıyorum gelemiyorum ondan yani yoksa bırakmış falan degilim... :D

Gönderi tarihi:
ben bikaç gundur yazmıyorum ama hastayım biraz akşamları uyuyakalıyorum gelemiyorum ondan yani yoksa bırakmış falan degilim... :D

Gecmis olsun Gloria umarim ciddi birseyiniz yoktur.. millet diyette oldugu icin su siralar forumda her konunun icinde yemek muhabbeti goruyor .. :) Pc ekraninida yemek olarak gormeye baslayacaklar yakinda.. :)

Gönderi tarihi:
Gecmis olsun Gloria umarim ciddi birseyiniz yoktur.. millet diyette oldugu icin su siralar forumda her konunun icinde yemek muhabbeti goruyor .. :) Pc ekraninida yemek olarak gormeye baslayacaklar yakinda.. :)

gordum gordum :D yalnız yine de cabaları takdire şayan arkadaşlarımın.... kendileri yemiyorlar ama yemek istedikleri herşeyi sana yediriyorlar, dikkat et de kilo almaya sayın yakışıklı :D

Gönderi tarihi:
gordum gordum :D yalnız yine de cabaları takdire şayan arkadaşlarımın.... kendileri yemiyorlar ama yemek istedikleri herşeyi sana yediriyorlar, dikkat et de kilo almaya sayın yakışıklı :D

Merak etmeyin sayin Gloria ben hayatta kilo almam.. kimileri su icsem kilo aliyorum diye yakinirlar ama bende tam tersi ne yersem yiyim yine kilo almiyorum .. :) Bu yasa kadar kilo almamisim bu yastan sonrada almam .. :)) Hem ben cok yemek seciyorum..

Gönderi tarihi:

haaa siz bizim şu sanslı olduklarını varsaydıklarımızdansınız... :)

Gönderi tarihi:

Aynen oyle.. Ben kilo alamiyorum hic olmazsa milletin bedava dagittiklari kilolari toplayim diyorum ..:) Belkide bu sayede soyle 90-100 kg yi bulurum diyorum :)

Gönderi tarihi:

Hadi hadiiii sen hayatta rejim yapamazsın,ben kendimden biliyorum :D

Gönderi tarihi:
Merak etmeyin sayin Gloria ben hayatta kilo almam.. kimileri su icsem kilo aliyorum diye yakinirlar ama bende tam tersi ne yersem yiyim yine kilo almiyorum .. :) Bu yasa kadar kilo almamisim bu yastan sonrada almam .. :)) Hem ben cok yemek seciyorum..

Gıcık oluyorum iyice buzul ne kelime -_- -_-

bende mi yemek seçsem :islik:

Gönderi tarihi:

Kacmanin bir faydasi yok bugun veyahut yarin nekadar kisa zamanda baslarsan okadar cabuk kurtulursun .. Hem bozma moralini.. guler yuzlu olmak kilolarin en buyuk dusmani..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.