Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Bursercan hem mazeret mudurusun hemde ikram ettiklerine bak.. sen ilk ikisini bana ver digerini kendin ye arkadaslarin iradelerini zorluyorsun destek olmamiz gerekmiyormu burada... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 köstek bu tam kösteeekkk:( destek olsana yahuu.. oturun afıyetle tuketın o tabakları ama bızden uzak tutuuuun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ama arkadaşlar ben hedaye verdim .bugunku hedıyelerı bunlar arada böyle hedıyaler olsun yanı :D Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sen hedaye diye su getir yoğurt getir.. ne bileyim getir bişeyler .. ama o yukardakılerden degıııılllllllllllllllll Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 azar azar yedikten sonra no problem ben tadına bakıyorum hepsinin Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 erbay dıyetteyız unutma arkadasım az cok hepsı yasak su an.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sen hedaye diye su getir yoğurt getir.. ne bileyim getir bişeyler .. ama o yukardakılerden degıııılllllllllllllllll Rica ederim....(Direnişe cevaptır.O anlar ) Ya onlarda ne be benim amacım sizlere elle tutulur mideye oturur birşeyler olsun istedim Biliyorum glorıa bu resimleri gördüğünde beni öldürecek ama neyse :D Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 azar azar yedikten sonra no problem ben tadına bakıyorum hepsinin süpersin erbay Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sayin Erbay Azar azar deyip gotureceksin butun tabaktakilerini .. yok olmaz yasak.. ) Hem o hediyelerin hepsini bursercan kendi yiyecek siz kilo verirken oda sizin vermis oldugunuz kilolari alacak kendisine .. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 anladım dım dım dımm bence de, yarın kacacak delık ara sen bence ben onlar yuzunden kılo aldım zaten yahuu.. yoksa ben cok yememkı.. pasta tatlı onlara dur demelıyım o kadar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Kolay zayıflamanın ipuçları Fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız ama, bir türlü başaramıyorsanız. İşte size uygulaması kolay, zevk haline getirip deneyeceğiniz minik ama önemli ipuçları... Hazır yemekleri unutun Hızlı ve çabuk yemek yapmak için aldığınız dondurulmuş gıdalar ya da hazır yemekler içerdikleri katkı maddeleri nediyle kilo aldırır. Bu nedenle taze sebzeleri pişirmeyi tercih etmelisiniz. Atıştırmayı bırakın Arabanın içinda atıştırıyor musunuz? Telefonla konuşurken bir şeyler yiyor musunuz? Vazgeçin... Buzdolabınıza baskın yapın Bu baskın her zamanki gibi, birşeyler atıştırmak için olmasın. Buzdolabının kıyısında kösesinde kalmış bol kalorili yiyecekleri atın. Mutfak dolabınızdaki yağlı cipsleri, mısır gevreklerini ve kuru yemişleri atın. Mutfağınızda sizin için kötü olan bütün yiyecekleri, önümüzdeki 30 gün için, belki de ebediyyen yasaklayın. Gazlı içecek yerine su ve soda Diyet ürünü de olsa gazlı içecekler yerine su ve soda içmeye özen gösterin. Vücudunuzdaki yağ parçacıklarının kaybolduğunu göreceksiniz. İşkolik olun Gelecek ay şirketin yemekhanesine girmeme kararı alın. Kahve ve çay içmek için ya da kendi getirdiğiniz sandviçi yemenin dışında... *Öğleyin aç kalın... Hem fast food yemeyin derler hem de sandviç yapın... Kalorileri azaltın Kalorileri azaltmayı bir oyun haline getirin. Bugün yediklerinizin kalori miktarını hesaplayın, yarın bundan 50 kalori düşün. Öbür gün bir 50 kalori daha düşün. Günde 1200 kalorinin altına düşmemeye dikkat edin. Kahvaltı yapın Hiçbir zaman kahvaltıları atlamayın. Yağsız yoğurdun içine muzu dilimleyin. Pişmiş yulafın içine kuru üzüm koyup yemeyi deneyin. Dans edin Evde müzik dinleyin. Hareketli müzik tercih edin ve eşliğinde dans etmeyi ihmal etmeyin. *Zayıflayacağız derken bir de hip hop mu yapacağız... Normal ısınma veya bölgesel zayıflama hareketlerini yapmak daha makul değil mi..? Asansöre binmeyin Önünüze gelen her merdiveni egzersiz yapacağınız bir fırsat olarak düşünün, istediğiniz kiloya gelinceye kadar asansöre binmeyi aklınıza bile getirmeyin. Diyet içecekler Diyet içeceklerden uzak durmalısınız. Bu tür içeceklerin içlerinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine portakal, elma gibi sağlıklı meyve sularından içmelisiniz. Hem sağlığınız açısından hem de kilo açısından birçok uzman diyet içeceklerin içilmemesini tavsiye ediyor. Yavaş yemek yiyin Fazla kilolular, hızlı yemek yiyenlerdir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle ne zaman yemek yerseniz yiyin, yemeği en son bitiren kişi siz olun. Yatak odasını yiyeceğe kapatın Ne kadar çok yerde yemek yemek için kendinize izin veriyorsanız, o kadar çok yemek yiyorsunuz demektir. Bir süre için yemek saatlerinde, yemek odası dışında diğer yerlerde yemek yemeyi kendinize yasaklayın. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 evet evet sercan ye onların hepsını.. zaten bı derı bı kemıksın uzuluyorum halıne Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 evet evet sercan ye onların hepsını.. zaten bı derı bı kemıksın uzuluyorum halıne Evet çatlayında patlayında ben yesemde kilo almam Ya şimdi ben yerken siz bakarsanız olmaz ki ama şşşşşiiiiiiiiitt oğlum buraya arkadaşlarada aynı yemeklerden getir bakim acıkmışlardır. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sercanı dovmek kac kalori yaktırır acaba Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ben karar verdim,diyet yapacam ne bu yaf,beşi geçtik Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 valla ben dıyetısyene başladım bırakmıcam yaza kadar ısteyene her hafta lısteyı yazabılırım buraya kılomu sorman garii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 yemekteyız değil de dıyetteyız dıye yarışma olsa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 valla ben dıyetısyene başladım bırakmıcam yaza kadarısteyene her hafta lısteyı yazabılırım buraya kılomu sorman garii Kilonuz kaç Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ölurum de söylemem lütfen,de söyle Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 madem saglıklı beslenmeye karar verdık bı seyde ben soylıyeyım sabah yedıgınızı zeytının cekırdegını yutun hazım konusunda telasa kapılmayı hazmı en klay olan besınlerden bırı zeytın cekırdegıdır ve bır cok faydası var bagırsak ve sındırım yollarını duzenler ulser gastrıt gıbı porblemlerı bıtırır ıc organlarda olusan kanstrojen hucre rıskını bınde bıre azaltır mıde agrısı dıye bısey bırakmaz ve rahatlatır =) Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 heeey.. Hadi herkes toplansın..aksam toplantısıı..kimler neler yaptı bugun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Ben geldim Bugun akşam hiç planımda yokken dietimi bir parça bozdum arkadaşlar ama inanın elimde olmayan sebeplerden dolayı.. Oncelikle sabha kahvaltısı her zamanki gibi perfect... Oglen biraz ceviz ve kuru kayısı ama ikisini toplasanız bir avuç daha fazla degil.. ve akşammmm ben bu akşam hint lokantasına gittim ve bir porsiyon tikka masala, yarım peynirli naan yedim ve bir bardak da mango lassi içtim. Aslında tikka masala da sadece eti yedim ve biraz da sosuna ekmek bandım (ki biliyorum sos çok buyuk gunah benim diyetim için) ve mango lassi de tatlı bir içecek, muhtemelen kalori yuvası olabilir. Bugun akşama kadar herşey yolundaydı akşam işin ucunu kaçırdım yine de gerçekten çok dikkat ettim arkadaşlar abartmamaya, yarın herşeyi yoluna sokacağıma emin olabilirsiniz... Bugunu diyet gunumun lanetli gunu ilan ediyorum, bir daha da boyle şeyler yapmayacağıma soz veriyorum... izci sözü Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Bugün: 1 adet salata 1 biber dolması yedim Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 sabah 1 tost 1 cay..oglen 2 galeta.. Bol su.. Aksam salata ve dolma bıber.. Cay.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.