Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 yaw ben 50 kilo degilim 57 yaz oraya benim için...gıcıklarrrrrr iyiki de soylemiycez dedik beeeeeee anam bu da sayfa başı oldu, sayfayaher giren gorecek şimdiii... tuuuuuuuuu... bu sayfayı cabuk atlatmak lazım şimdi, gerilerde kalırsa bi sakıncası olmaz nadide de hala burda, bi gidemedi gittiiii... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 düzelttim ama yinede 5. sıradan kurtulamadın. listeye göre yine ufak yine hafifsin Nadideyi senin için getirdik :D Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ben bugun bır dılım ekmek ve bır parca peynı ıle gune basladım.. ve bır bardak cay.. oglen ne yedım yaa.. ay yıne peynır ve salata yedım :S bol su.. aksam tavuk sote yedım.. bı bardak cay.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 düzelttim ama yinede 5. sıradan kurtulamadın. listeye göre yine ufak yine hafifsin bu bence iyi bişi olsa gerek en azından burdan yırtıyorum... neyse top 3 e girmek gibi bi niyetim yok zatiii... girmemek için elimden geleni yaparım zaten erbay ve domuzbağı varken birinci ya da ikinci de olamam.. top 3 e 3. sıradan girecek birisi gelir elbet, benim şansımı da iyice azaltır super olacak arkadaşlar bu iş, ben valla bize inanıyorum yaw hazirana hepimiz fıstık gibi gircez... vazgecmek yok... Başkanım, buraya 3 akşam ustuste gunluk yediğini içtiğini yazmamış olanı at listede bence... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Iiiihhh Bursecan Iiihhh Iiiiihhh Iiihhh tekrar gorusuruz.. kac kilo vereceklerini yazmis olsaydik iiihhh daha iyi motive olurlardi arkadaslar Bursercan... Neyse bukadar azmin ardindan diyetteki arkadaslari biraz simartalalim degilmi.. ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ben bugun bır dılım ekmek ve bır parca peynı ıle gune basladım.. ve bır bardak cay..oglen ne yedım yaa.. ay yıne peynır ve salata yedım :S bol su.. aksam tavuk sote yedım.. bı bardak cay.. supersin cok sağlıklı cok begendim... ama sabah kahvaltısını ben asla boyle yapmam, cok onemli benim için sabah kahvaltısı... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Iiiihhh Bursecan Iiihhh Iiiiihhh Iiihhh tekrar gorusuruz.. kac kilo vereceklerini yazmis olsaydik iiihhh daha iyi motive olurlardi arkadaslar Bursercan... Neyse bukadar azmin ardindan diyetteki arkadaslari biraz simartalalim degilmi.. ) ahh ben oradan bi murdum eriği alayım, bu yaz cok pahalıydı yiyemedim doğru durust... cok teşekkur ederiz başkanım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 bu bence iyi bişi olsa gerek en azından burdan yırtıyorum... neyse top 3 e girmek gibi bi niyetim yok zatiii... girmemek için elimden geleni yaparım zaten erbay ve domuzbağı varken birinci ya da ikinci de olamam.. top 3 e 3. sıradan girecek birisi gelir elbet, benim şansımı da iyice azaltır super olacak arkadaşlar bu iş, ben valla bize inanıyorum yaw hazirana hepimiz fıstık gibi gircez... vazgecmek yok... Başkanım, buraya 3 akşam ustuste gunluk yediğini içtiğini yazmamış olanı at listede bence... Sayin Gloria Atalimda peki gecerli bir mazereti varsa arkadasin ozaman bosu bosuna atmis oluruz.. En iyisi soyle diyelim kendini ve sagligini seven herkes gunluk duzenli yedigini ictigini yazar yada gecerli bir mazeret bulur.. ve onlari Mazeret Mudurumuz Sayin Bursercana yonlendiriyorum.. ve haklarinda islem yapilip yapilmamasi konusunda acik oturum yapariz artik .. Saygilar Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sabahları cok yıyemıyorum kı zaten.. normalde de bu kadar yerım.. aslında rejımde tek farkım hamur ısı ve tatlı yememem muthıs su ıcıyorum bu aralar.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 ben bugun bır dılım ekmek ve bır parca peynı ıle gune basladım.. ve bır bardak cay..oglen ne yedım yaa.. ay yıne peynır ve salata yedım :S bol su.. aksam tavuk sote yedım.. bı bardak cay.. Sayin Direnis Peynir ekmekle diyetmi olur.. aksam yemegin guzelde yanliz sabah kahvaltin olmamis birde cay yok, ama bitki cayi olabilir... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sayin Gloria Atalimda peki gecerli bir mazereti varsa arkadasin ozaman bosu bosuna atmis oluruz.. En iyisi soyle diyelim kendini ve sagligini seven herkes gunluk duzenli yedigini ictigini yazar yada gecerli bir mazeret bulur.. ve onlari Mazeret Mudurumuz Sayin Bursercana yonlendiriyorum.. ve haklarinda islem yapilip yapilmamasi konusunda acik oturum yapariz artik .. Saygilar tam super oldu Boyle yapalım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sayın seyirciler yayınımıza son dakika haberiyle kesiyoruz(o esnada da yayında Yaprak dökümü yayınlanıyor O kadar mühim bir son dakika düşünün yani ) Sayın direniş bugün Bir konuşma yaptı.Şimdi size yayınlıyoruz.Sayın direnişin yanında spikrimiz sercan bulunuyor.Hemen bağlanıyoruz. -Sayın sercan beni duyuyor musunuz? - Evet duyuyorum M.Ali Birand -Sayın direniş bugün bir açıklama yapıcak ayrıntıları senden alıyoruz. -Evet sayın Birand yanımda sayın direniş bulunmakta.Bugün bir açıklama yaptı gün içerisinde yaptığı olayları bizlerle paylaşacak. -evet sayın direniş bugünkü yaptığınız bu rejim taktiğini bizmle paylaşır mısınız?Nasıl old bu olay çevrenizden tepki aldınız mı? Direniş: -Öncelikle sayın Birandın ellerinden öperim saygılar sunuyorum kendisine Bugünkü rejim taktiğimi rüyamda gördüğüm bir hacıdan duydum. :DVe sizlerle paylaşmak istiyorum bunu.Çok etkilendiğimi bildirmek isterim.Bu arada sayın Birandın yine ellerinden öperim ben bugun bır dılım ekmek ve bır parca peynı ıle gune basladım.. ve bır bardak cay.. oglen ne yedım yaa.. ay yıne peynır ve salata yedım :S bol su.. aksam tavuk sote yedım.. bı bardak cay.. -Teşekkür ederiz sayın direniş bu sıcak son dakika olayı bu şekilde sayın Birand söz sizde -Teşekkür ederiz sercan.Direnş bakalım 4.sıradan ne kadar ileri gidebilecek göreceğiz.Yayın akışımız devam etmektedir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sayin Direnis Peynir ekmekle diyetmi olur.. aksam yemegin guzelde yanliz sabah kahvaltin olmamis birde cay yok, ama bitki cayi olabilir... itiraz ediyorum çay olsun tamam selulit yapıyor ama gunde 1 bardak çay, bir fincan da kahve olsun, yoksa gunun stresine bazen dayanamıyorum ben şekersiz içiyoruz zaten... hani senin de dedigin gibi kendimizi şımartmak için... bitki çayı sevmiyorum benn.. ayrıca siyah çay selulit yapar ama faydaları da var, yok degil yani Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sayın seyirciler yayınımıza son dakika haberiyle kesiyoruz(o esnada da -Teşekkür ederiz sercan.Direnş bakalım 4.sıradan ne kadar ileri gidebilecek göreceğiz.Yayın akışımız devam etmektedir. yaw sercan ileri gitmesi gereken sensin, bizim geri dusmemiz gerekiyor yanlış yonlendirmeyelim , yanlış bilgiler vermeyelim halkımıza lutfen yaniiiii... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 haftasonu kahvaltılarını sevıyorum ben.. hafta ıcı hıc bısey ıstemıyor kı canm.. çaya ızın lutfeeen.. zaten gunde 2-3 bardak ıcıyorum yahu.. fıncan bıle ddegıl ben tatlı, pasta abur cuburu keseyım hemen zayıflarım goreceksınız.. kı yemıyorum artık... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Ben kendime göre sıralama yapıyom :DHem ben maazeret müdürüyüm bahane çok bende Bak benle uğraşma seni Biranda derim yalan haber çıkarırız ha :D Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 itiraz ediyorum çay olsun tamam selulit yapıyor ama gunde 1 bardak çay, bir fincan da kahve olsun, yoksa gunun stresine bazen dayanamıyorum ben şekersiz içiyoruz zaten... hani senin de dedigin gibi kendimizi şımartmak için... bitki çayı sevmiyorum benn.. ayrıca siyah çay selulit yapar ama faydaları da var, yok degil yani Tamam tamam gunde bir kereye masus cay icebilirsiniz ama kucuk bardaklarda sadece cok demli olmamak sartiyla... Buyrun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Tamam o zaman, madem mazeret mudurusun o halde sayın mazeret muduru ben gitmek için bi mazeret izni istiyorum senden... Gidebilir miyim, uyucam da Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 tesekkurler yakısıklı.. cok guzel gorunuyor çaylar.. ellerine saglık Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Tamam o zaman, madem mazeret mudurusun o halde sayın mazeret muduru ben gitmek için bi mazeret izni istiyorum senden... Gidebilir miyim, uyucam da Tabiki ne demek Sayın arkadaşlar sayın gloria bugun medyaya kapalı antreman gerçekleştirecek.Sıkı bir çalışmaya girdiği söyleniyor.O yüzden kendisiyle bir müddet haber alamayacağız.Son gelişmeleri sizlere aktaracağız:D Aha size bahane Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sercaaaaan... inanmıyo musun kılo verecegıme heeee Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 sercaaaaan... inanmıyo musun kılo verecegıme heeee Ya inanmaz olur muyum aaaaa kim dedi inanmadığımı Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 bilmeeeem... birileri kulağıma fısıldadı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Arkadaşlar bunlar rejimde olan arkadaşlara hedaayem olsun.Bunda bizimde tuzumuz olsun demi(Ben çok kötüyüö kötüyüm:Herkesi şişko yaparım yaparım ) Bu mantı arkadaşlar sayın gloriaya veriyorum kimse yemesin o çok severde :D off offf şu mantıya bak beeeee şimdi olacaktı kı yiyecektin :D Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 yaaaaaaaaa.. kötüsün en kötüsün kötüsüüüünnn çek şu tabakları gözümüzün önündeeeeen... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.