Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Öncelikle merhabalar......................baktım bayagı yogun oyunlardasınız ve seviliyorsunuzda sanıyorum azıckta olsa ehhh ben aradada olsa geliyorum ama şunu bilinki ben geldimi sizin tüm papuçlar yallah dama işte size bir karalama defteri .....niyemi açtım benim oldugum alanlarda olmayın oturun alın kalem kagıdınızı karalayın defterinizi diyem şayet kalem boya v.s biterse hemen haber verin ben tedarik ederim siz yeterki bu kapsamı alanı içerisinde olun Şaka bir yana umarım güzel,hoş karalamalar olur her satırında.................... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Teşekkür ederim, hemen karalamaya başlıyorum buraları Yan duvarları da karalasam mı acaba! Kendi avatarıma da boynuz çizicem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Sayın Domuzbağı,lütfen!Önce ben karalayacaktım Yayamaz'ım geldiği için tüm papuçlar dama Ama ben yazmadan geçemeyeceğim,üzgünüm Değerli forumdaşım Domuzbağı... Size bu mektubu güneşin bahara güldüğü bir kentten yazıyorum,olmadı değil mi o zaman size bu cümleleri yürekten yazıyorum diyeyim;sevgi,saygı,değere ait ne varsa...söz konusu siz olunca aklıma gelenler. bu güzel değerleri taşıdığınız ve yansıttığınız için çok teşekkür ederim. her ne kadar pistlerde rakibim olsanız da sevgiler... bu arada sizin helvayı çok sevdiğinizi bildiğimden,bendeniz size helva yapacaktım Ama neme lazım,şimdi Sercan başlar zehirleme muhabbetine onun için yine şiir. Orhan Veli...Garip Veli'mi desem,ölümü ülkemin kaderine benzeyen...Bakın ne diyor; Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. ne kadar haklı değil mi bu mısraları gerçekten seviyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Sevgili Mavi Olmayan Gökyüzü Belediye bu şiiri görürse onlar da paralı oluverir Yaşınızın en az 20 yıl üstündeki olgunluğunuzu gene göstermişsiniz. Teşekkür ederim. Ben de sizin deftere oturup çay içmeye geleceğim bir ara müsaitseniz İstediğiniz özel bir çiçek varsa getireyim gelirken Diyarbakıra gitmeyeli, kararmış surlarının gölgesinde gezinmeyeli, dar sokaklarında dolaşmayalı 12 sene olmuş. Sayenizde hatıralarım canlanıyor hep. Sevgiler, saygılar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Efem,şimdi yerel yönetimlerimizin o kadere dönüşen,hatta canlara mal olan üstü açık kuyularından başlar yolsuzluklarına kadar uzanırdım ama güzel sayfanızı kirletmeyelim Orhan Veli'de bakın şu kadere kuyuya düşer,hastane "bişeyiniz yok efendim" der ve akaibinde bedava düşülen kuyu canına mal olur. Böyledir işte dostum.... Diyarbakır sizin gibi yürekleri her daim bekler,hele o ara sokakları,güneş batımı surları,Ofisi(benim mekanım ) geçenlerde bi ara sokağa daldık ki,bi baktık köpek sürüsü ardımızda nese efem,papatyalara bayılıom çay size feda Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bensiz çay olmaz yaaa bananne Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bensiz çay olmaz yaaa bananne damam damam çaylar benden,paralar Domuzbağı'ndan,içmesi senden Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 damam damam çaylar benden,paralar Domuzbağı'ndan,içmesi senden Tabi tabii zevkle Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Buraya bişi yazmış mıyım, yazmamışım, valla yazdım sanıyodum bugun çok takıldım bu anı defterlerinde kime ne yazdığımı unuttum.. Denizkızı baksın da falıma gidicem sonra... Bu arada burnuma da buram buram Türk kahvesi kokusu geliyor ama kahvem yok Ciddi ciddi kahve istiyorum yaaaa Kokusuyla falan boyle buram buram.... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 geçenlerde bi ara sokağa daldık ki,bi baktık köpek sürüsü ardımızda nese efem,papatyalara bayılıom çay size feda damam damam çaylar benden,paralar Domuzbağı'ndan,içmesi senden O köpekler bana da saldırmıştı, hala orada bekliyorlar demek ki Papatyaları toplamaya başladım bile. Misafirliğe geldiğimde çaydan para mı alacaksın, aşk olsun Mavi Bensiz çay olmaz yaaa bananne Hiç sizsiz olur mu, hatta tüm forum gidelim Mavi'ye Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Buraya bişi yazmış mıyım, yazmamışım, valla yazdım sanıyodum bugun çok takıldım bu anı defterlerinde kime ne yazdığımı unuttum.. Denizkızı baksın da falıma gidicem sonra... Bu arada burnuma da buram buram Türk kahvesi kokusu geliyor ama kahvem yok Ciddi ciddi kahve istiyorum yaaaa Kokusuyla falan boyle buram buram.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Teşekkür ederim kahve için... Gecen senelerde Türk kahvesi yapmak için ofise bir kahve makinesi almıştık, epeydir kahve içmediğimizden onu kaldırmışız, ustune bir de gecen yaz burada inşaat oldu falan o karmaşada makineyi nereye koyduk belli değil tabii.. Neyse ciddi ciddi canım bir kahve çekti ortalığı talan ettim sonunda makineyi buldum, hemen 2 yandaki ofisten de kahve istedim... Ve kendime bir fincan değil koca bir su bardağı kahve yaptım... Veeeee içtim tabee Yani şu an zupperim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 O köpekler bana da saldırmıştı, hala orada bekliyorlar demek ki Papatyaları toplamaya başladım bile. Misafirliğe geldiğimde çaydan para mı alacaksın, aşk olsun Mavi Hiç sizsiz olur mu, hatta tüm forum gidelim Mavi'ye He ya,aynı yerdeler bizimkiler öyle kaçtı ki,kessin dedim bunlar birer Elvan teşekkürler,tamam para almam,rüşvet alaram ama Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Teşekkür ederim kahve için... Gecen senelerde Türk kahvesi yapmak için ofise bir kahve makinesi almıştık, epeydir kahve içmediğimizden onu kaldırmışız, ustune bir de gecen yaz burada inşaat oldu falan o karmaşada makineyi nereye koyduk belli değil tabii.. Neyse ciddi ciddi canım bir kahve çekti ortalığı talan ettim sonunda makineyi buldum, hemen 2 yandaki ofisten de kahve istedim... Ve kendime bir fincan değil koca bir su bardağı kahve yaptım... Veeeee içtim tabee Yani şu an zupperim Sek rakıya ancak bardak kahve iyi gelir, yoksa kova mı desemdi Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 He ya,aynı yerdeler bizimkiler öyle kaçtı ki,kessin dedim bunlar birer Elvan teşekkürler,tamam para almam,rüşvet alaram ama Ha rüşvetse olur, o yargı kararıyla serbest bırakıldı geçen aydan beri Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Sek rakıya ancak bardak kahve iyi gelir, yoksa kova mı desemdi Mideye dikkat et yalnız, sonra benim imzaya suc buluyorsun Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Mideye dikkat et yalnız, sonra benim imzaya suc buluyorsun Mide kalmadı, direk dışarı çıkıyor artık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Mide kalmadı, direk dışarı çıkıyor artık niye korktun mu miden agzına mı geliyo, bi anlat bakalım, korktun mu bişilerden mi korkuyorsun? Korkma anlamazdan geliyorum da hahhahahha Neyse ben simdi evime gidiyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Ha rüşvetse olur, o yargı kararıyla serbest bırakıldı geçen aydan beri efem,bendeniz bunu bildiğimden istedim ya Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Ilk once Yayamazsa tesekkur etmek lazim hizli dusunup Ani Defterini actigi icin Sevgili Domuzbagi Ani defterin hayirli ugurlu olsun sana hediye olarak Navy Pieryi cekdigim resmi yollayim dedim . tabiki bide helva yollayim mavim unutmus Aramiza hos geldin Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Ilk once Yayamazsa tesekkur etmek lazim hizli dusunup Ani Defterini actigi icin Sevgili Domuzbagi Ani defterin hayirli ugurlu olsun sana hediye olarak Navy Pieryi cekdigim resmi yollayim dedim . tabiki bide helva yollayim mavim unutmus Aramiza hos geldin Belki eser gelirim, Navy Pier'e binerim. Yaşasın carpediem İnan ki yayamaz yaramazlık yapıp açmasa haberim olmayacaktı anı defterlerinden. Ne kadar önemli olduğunu şimdi fark ettim ancak. Burasını birbirini tanımayan sakinlerden oluşan bir apartmandan ayıran yermiş anı defterleri ve tabi bloglar. Hepinizi seviyorum ne diyebilirim ki! İhtiyacım dostlarmış, yeni anladım. Helva tam kıvamında olmuş. Kuryeyle kendisini de yolla desem, yüzsüzlük olur biliyorum artık Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Yayamaz Kayımcanın da dediği gibi oyunlar bölümü gercekten durulmuş du...sayeniz de hareketlen di Elim boş gelmek istemedim, bir oyun da ben getirdim... bakalım bulabilecekmisiniz ... Resim de 7 tane birşey saklı... kolay gelsin Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Yayamaz Kayımcanın da dediği gibi oyunlar bölümü gercekten durulmuş du...sayeniz de hareketlen di Elim boş gelmek istemedim, bir oyun da ben getirdim... bakalım bulabilecekmisiniz ... Resim de 7 tane birşey saklı... kolay gelsin Tam bana göre harikulade bir hediye olmuş. Eveeet bir bakalım neler göreceğim: 1-Kız var şelalede 2-Kuş var bulutlarda 3-Kurt var sol üst kayalıklarda 4-Geyik var kurdun altındaki ağaçlarda 5-Bizon var geyiğin altıdaki yeşil ağaçlarda 6-Panter veya dişi aslan var sağ kayalıklarda 7-Köpek var şelalenin sağında ve panterin altındaki kayalarda Tamam galiba 7 olmuş. Teşekkür ederim. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Belki eser gelirim, Navy Pier'e binerim. Yaşasın carpediem İnan ki yayamaz yaramazlık yapıp açmasa haberim olmayacaktı anı defterlerinden. Ne kadar önemli olduğunu şimdi fark ettim ancak. Burasını birbirini tanımayan sakinlerden oluşan bir apartmandan ayıran yermiş anı defterleri ve tabi bloglar. Hepinizi seviyorum ne diyebilirim ki! İhtiyacım dostlarmış, yeni anladım. Helva tam kıvamında olmuş. Kuryeyle kendisini de yolla desem, yüzsüzlük olur biliyorum artık bu Forumda cok guzel arkadasliklar cikmis gercektende yuzluk olmazda sey ben o helvalari yapmadim satin aldim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 bende bi geleyim dedim bedava birşeyler dağıtıyormuşsunuz yayamazim açtıysa bu anı defterini bilki sen seçilmişlerdensin:) yayamazın her ağzından çıkan kelime hatta harfler çok önem arz eder bende.O şahsiyete saygı duyuyorum gerçekten.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.