Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Yurtdışında yaşadıgım için kitap gönderemiyorum, sizden ricam düşünmüs olduğunuz bir "Ansiklopedi" var ise Ansiklopedinin ismiyle beraber adresinizi bana yazınız internetden ısmarlayarak size ulaşmasını sağlayacağım. Sayın Hocam, belirtmiş olduğunuz "Meydan Larousse" Ansiklopedisi tarafımdan Özel Mesajıma'a yazmış olduğunuz adrese gönderilmesi için, Istanbulda bir yayınevine sipariş verilmiştir saygılar 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Sayın Hocam, belirtmiş olduğunuz "Meydan Larousse" Ansiklopedisi tarafımdan Özel Mesajıma'a yazmış olduğunuz adrese gönderilmesi için, Istanbulda bir yayınevine sipariş verilmiştir saygılar Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Hocam, kitaplarınız geldi mi acaba? Merak ettim, şimdiye kadar almış olduğunuzu düşünüyorum. Aldıysanız beni haberdar ederseniz sevinirim. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Siparişinizin daha hızlı ulaşması için UPS kargo ile gönderildi. UPS’nin sitesinden “U34K55.........” kargo takip numarasıyla takip edebilirsiniz. Sayın Hocam, sipariş yapmış olduğum yayınevinden bana gönderilen eMail'de (yukarıda) 12.08.09 tarihin de paketin kargoya verildigi belirtiliyor, sizden ricam Kitapları aldıysanız beni haberdar ederseniz sevinirim. Saygılar Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Hocam, benim gönderdiğim kitaplar gelmedi mi acaba? Kargo şubesinden de mesaj almadım, kayboldu mu yoksa? Merak ediyorum. Aldınız ise ya da almadınız ise bana bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Siparişinizin daha hızlı ulaşması için UPS kargo ile gönderildi. UPS’nin sitesinden “U34K55.........” kargo takip numarasıyla takip edebilirsiniz. Sayın Hocam, sipariş yapmış olduğum yayınevinden bana gönderilen eMail'de (yukarıda) 12.08.09 tarihin de paketin kargoya verildigi belirtiliyor, sizden ricam Kitapları aldıysanız beni haberdar ederseniz sevinirim. Saygılar bugün 21.08.2009 halen bir haber yoktur Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Arkadaşlar, kitap gönderimleriniz için PTT krgoyu öneriyorum.. Hem ucuz, hem de köylere dahi teslim ediyor.. Ben geçen yıl bu yolla ulaştırdım yardımlarımı, sorun yaşamadım kesinlikle.. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Arkadaşlar, kitap gönderimleriniz için PTT krgoyu öneriyorum.. Hem ucuz, hem de köylere dahi teslim ediyor.. Ben geçen yıl bu yolla ulaştırdım yardımlarımı, sorun yaşamadım kesinlikle.. Sayin Ilayda, öneriniz icin tesekkür ederim. siparis vermis oldugum kitaplar güven icinde yazmis oldugum adrese ulastirilmis,,(UPS’nin sitesinden “U34K55.........” kargo takip numarasıyla kontrolettim.) ögrenmek istedigim(iz) sadece, Sayin Hocamizin kitaplarin kendisine ulastigini onaylamasi.. Saygilar Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Sayın İlayda, bende beyefendi gibi paketlerimin ulaştığına eminim. Fakat hocamdan herhangi bir onay cevabı gelmediği için merak ettim. Acaba hocamın başına bir şey mi geldi diye düşünüyorum, ne de olsa hepimiz insanız. Ben eminim ki hocam er ya da geç bizlere bir cevap yazacaktır. Size de öneriniz için teşekkür ederim. Herkese saygılar. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 öğretmenden haber yok mu hala? Hayırdır inşallah Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 öğretmenden haber yok mu hala? Hayırdır inşallah Sayın Öğretmenden, henüz bir haber yoktur .. şahsımca merak edilen sadece, acaba faydalı olabildimi sorusuna bir cevaptır. ..... Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Ya ben de haber bekliyorum, hergün bakıyorum, ama bir haber çıkmadı hala. Çok da merak ediyorum. Acaba öğretmen bey rahatsızlandı mı diye. Belki bir şey olmuştur. Belli olmaz insanlık hali. İnşallah öyle bir durum yoktur ortada. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Bildiğim kadarı ile 14 Eylül de okular acılıyor. Bir ihtimal kitaplar eline gectikten sonra, izine gitmiş olabilir diye düşünüyorum...Şurada birkac gün kaldı, az daha sabır Saygılar Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama mazeretimi öğrenince beni affedersiniz diye düşünüyorum. gönderdiğiniz kitaplar geldi ben onları çocuklara ulaştırdım. o zamandan beri askerdeyim. ilk izin günüm bugün ve ben hemen bir internet kafeye gelip size yazıyorum. ben asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyordum ama kısa dönem askerlik çıktı. o yüzden cevabım gecikti. tekrar özür dilerim. Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 sevgili ufuk efe faydalı olabildi mi diye sormuşsun. kesinlikle faydalı çok olacaktır. sizi bu kadar beklettiğim için gerçekten üzgünüm. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama mazeretimi öğrenince beni affedersiniz diye düşünüyorum. gönderdiğiniz kitaplar geldi ben onları çocuklara ulaştırdım. o zamandan beri askerdeyim. ilk izin günüm bugün ve ben hemen bir internet kafeye gelip size yazıyorum. ben asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyordum ama kısa dönem askerlik çıktı. o yüzden cevabım gecikti. tekrar özür dilerim. Hele şükür... Gerçekten forumca çok merak ettik.. İyi bayramlar hayırlı teskereler.. Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Çiçek 41, senden de özür dilerim ve çok teşekkür ederim. Kocaeli'yi şimdilik tanıtamıyorum ama ikinci dönem gittiğimde öğrencilerim ilini tanıyacak. gönderdiğin şeyler tam aradığımız şeylerdi. biraz geç oldu ama çok faydalı olacağını senin de bilmeni isterim. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama mazeretimi öğrenince beni affedersiniz diye düşünüyorum. gönderdiğiniz kitaplar geldi ben onları çocuklara ulaştırdım. o zamandan beri askerdeyim. ilk izin günüm bugün ve ben hemen bir internet kafeye gelip size yazıyorum. ben asker öğretmenlik çıkar diye düşünüyordum ama kısa dönem askerlik çıktı. o yüzden cevabım gecikti. tekrar özür dilerim. "dünya üstünde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet bu cihanda bir nefes sıhat gibi " (kanuni sultan süleyman) ....... sıhat'de olmanıza sevindim ... size hayırlı teskereler diler,, biran önce ögrencilerinize kavuşmanızı temeni ederim. ..... Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 Hocam, iyi olmanıza ve kitapların yerine ulaşıp faydalı olmasına sevindim. Merakımızı giderdiğiniz için teşekkürler, sizin rahatsız olabileceğinizi bile düşünmüştüm. Hayırlı teskereler, bir an önce evinize, memleketinize, ailenize ve öğrencilerinize kavuşmanız dileğiyle... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.