Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 THY uçağı çakıldı! Hollanda'da THY yolcu uçağı düştü! Türk Hava Yollarına ait bir uçak, Hollanda'nın Amsterdam kentinde Schiphol havaalanına inerken yere çakıldı. 135 yolcu taşıyan uçağın üç parçaya ayrıldığı belirtiliyor.. Ölü ve yaralı sayısı hakkında henüz bir bilgi yok; ancak ağır yaralıların olduğu bildiriliyor. Tekirdağ isimli uçağın modeli Boeing 737-800... Uçağın pilotlarının Hasan Tahsin Arız, Murat Sezer ve Tolga Özgül olduğu bildirildi. Sabah 07.55'te İstanbul'dan havalanan uçak 11.45'te piste yaklaşırken bir tarlaya düştü. Piste 5-6 km. kala kaza meydana geldi. KURTULAN YOLCU ANLATIYOR Uçak yolcularından Mustafa Bahçecioğlu, sağ salim kurtulduktan sonra 24 Haber Kanalı'na şunları anlattı: "Ben Hollanda demiryollarında güvenlik önlemleri teknik görevdeyim. Sarsıntı yaşadık. Arıza sinyali inişe geçtik. Tarlanın ortasındayız. Öyle bir gürültüyle indik ki. 135 kişiden çoğu yaralı.. 5- 6 kişi de yaralanma yok. Uçağın arkası koptu. Önü de koptu." ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: CAN KAYBI YOK Ulaştırma Bakan'ı Binali Yıldırım kazada ölü olmadığını 80 yolcunun tahliye edildiğini bildirdi... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Uçak üçe bölünüyor ve ölü yok inanılmaz bir şans! Vay canına, dünyada bir ilk herhalde... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Uçak üçe bölünüyor ve ölü yok inanılmaz bir şans! Vay canına, dünyada bir ilk herhalde... issallah bir can kaybi yoktur fakat Avrupada ajanslar öyle demiyor can kaybindan bahsediyor! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: CAN KAYBI YOK Ulaştırma Bakan'ı Binali Yıldırım kazada ölü olmadığını 80 yolcunun tahliye edildiğini bildirdi... Bizim Bakan gene aceleyle açıkladı o zaman! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Bizim Bakan gene aceleyle açıkladı o zaman! Bilmiyorum nelere dayanarak bu sekilde aciklama yapabiliyorlar? Bilinen bir gercek Avrupada su anda 4. 5. kisinin hayatini kaybettigi.. en az 20. yaralinin hastaneye sevk edilmis olmasi.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Böyle durumlarda bizim yetkililerimiz ısrarla can kaybı olmamıştır diye açıklama yaparlar. Ama Hollanda aynı görüşte değil. Hollandalı yetkililer açıklama yaptı: "9 kişi öldü, 50 yaralı var. Çeşitli tipte yaralılar var. Ağır yaralılar da var hafif yaralılar da var. Teftişler devam ediyor. Kurtarma ekipleri hala bölgede. Ama bu konuyla ilgili de net bilgi yok yani yaralılar konusunda. Ölen kişilerin isimleri daha sonra açıklanacak. Kimlikleri belli değil. Yine de net rakam vermek istemiyoruz. Ama ilk bilgilere göre 9 kişi öldü. Uçakta çocuk olup olmadığı konusunda da net bir bilgimiz yok. Uçağın düşüş sebebi de henüz belli değil. Olay henüz çok sıcak. Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yani bizim basınımıza inanmamamızımı diyorsunuz. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yani bizim basınımıza inanmamamızımı diyorsunuz. Açıklamayı bakan Binali Yıldırım yapmış. Can kaybı yok demiş. Demek ki devlet görevlileri gayri ciddi açıklamalar yapıyor. Oysa ki tek beklenen doğru açıklama. Bilmiyorsa da bilmiyorum dese yeterli. Saygılar... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yani bizim basınımıza inanmamamızımı diyorsunuz. basına değil, bakana inanmayın diyorum. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Benim bilgime gore'de 9 olu , 50 yarali varmis. Kerosin ucakta az oldugundan supheliler ama daha aciklama gelmemis.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Ulaştırma bakanınız hakkındaki son cümleye dikkat ediniz. Bu memleket buna layık. Çok üzülüyorum ancak gerçek de bu. Haber Milliyet Gazetesi'nden. Hani şu alıp okumanızı başbakanınızın yasakladığı gazetelerden biri. Son cümleden sonra yorum yapmak istemiyorum. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, dün geceyi Elazığ’da geçirdikten sonra bu sabah karayoluyla partisinin seçim bürosunun açılışını yapmak üzere Bingöl’e hareket etti. Bakan Yıldırım, karayolunda seyir halinde bulunduğu sırada THY’nin yolcu uçağı Hollanda’nın Amsterdam Kentine inişe geçtiği sırada düştü. Uçaktaki yolculardan ölen ve yaralananlar bulunup bulunmadığı konusunda çelişkili bilgiler gelirken, Yıldırım saat 11.45’te Bingöle ulaşıp, hemen Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun makamına geçti. Yıldırım, burada gazetecilerin düşen uçakla ilgili sorularını yanıtlayarak, şunları söyledi: “Bu bir uçak kazası. Uçak kazalarında kurtulma oranı hemen hemen yok gibi. Uçağın yumuşak zemine düşmesi ve yangın çıkmaması bir mucize. Düşmeden sonra yakıtın alev almaması böyle büyük bir kazada ölüm oranını düşürmüştür. Temennimiz, inşallah ölü sayısı bundan sonra yükselmez. Kazada hayatını kaybeden yolcularımıza rahmet diliyoruz. Açıklanan ve teyit edilen 7 ölü var. İddialarla amel etmiyoruz. Konu tamamen teknik meseledir. Kaza takip heyeti işini yapacak. Bir kaza olunca birçok iddia ortaya atılır. Bilen-bilmeyen herkes konuşur. Biz kazayı mı? İnsanların acısını mı paylaşalım? Yoksa spekülasyonlarla, iddialarla mı uğraşalım? Bırakın işi uzmanları yapsın. Ne varsa ortaya çıkar. Kokpitte ses kayıt cihazı var, konuşmaları kaydeden karakutu var.” Yıldırım, daha sonra Polisevi’ne geçerek burada onuruna verilen yemeğe katıldı. Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 basına değil, bakana inanmayın diyorum. Ne farkederki her ikisi de kurum deyilmi, özgür olan bizler haber alma özgürlüğünden faydalanamayıp yabancı haber kaynaklarına muhtac olalım. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 3 pilot yolcuları kurtarmak ve otoyollara inmemek için kendi hayatlarını feda etmişler. Helal olsun çocuklara. Bizim pilotlar dünyada hep bir numara, çok iyi eğitimlerden geçiyorlar. Bir de uçak patlar diye korkup 45 dakika uçağa girmeyen Hollanda'lı kurtarma ekiplerini düşünüyorum da! Saygılar... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Ne farkederki her ikisi de kurum deyilmi, özgür olan bizler haber alma özgürlüğünden faydalanamayıp yabancı haber kaynaklarına muhtac olalım. hükümetin bakanı haber kaynağı değildir kardeşim. ve eğer çıkıp bana yalan söylerse ben buna itiraz ederim. ama sen tam olarak benim söylediğim neye itiraz ediyorsun onu anlayamadım... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Binali Yildirim'in ilk sözleri sunlardi;Bir ucagimiz düstü,HAMDOLSUN kimsenin burnu bile kanamadi. THY sözcüsün´ün ilk basin aciklamasi;Bir ucagimiz düstü ölü yok. Ayni saatlerde yabanci kanallarda en az bir ölü en fazla 10ölüden bahsedilíyordu,Muhakkak ki yetkili bir insan mikrofonun karsisina ciktiginda kara haber vermekten mutluluk duymaz.Veya bilgisi yoksa kendinc bilgi veremez.Ne var ki bilgisi olmayan br yetkili "Su an icin yeterli bilgimiz yok o nedenle daha sonra aciklama yapacagiz"tarzi bir aciklama yaparsa bence görevini yerine getirmis olur. Düsen ucak bizim ucagimiz,ölenler bizden onlardan degil insandir.Bir ölü bile fazladir ama bunu önlemek insanin elinde degildir.Görevlilerin görevlerine daha sadik kalarak calismalari gerekir bence.Ben Hollanda'dan verilen naklen yayina bakarken bizim ülkemizde neden böyle bir organizasyon düzeni yok diye hayiflandim.Adamlar o kadar mükemmel calistilar ki,o ülkelerin insanlarinin neden hep mutlu olduklarini bir kez daha anladim. saygilarla Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Uçağın düşüş anına saniye saniye tanık olan Hollandalı eski asker Dehşet anlarını hurriyet.com.tr'ye anlattı Jeroen Jonkers'in mailinin orjinali Uçağın düşüş anına saniye saniye tanık olan Hollandalı eski asker, hurriyet.com.tr'nin İngilizce bölümü www.hurriyetdailynews.com'la temasa geçerek dehşet anlarını anlattı. İşte Amsterdam havaalanının yakınlarındaki Zwanenburg'da yaşayan Jeroen Jonkers'in anlattıkları: "Kaza olduğu sırada uçağın düştüğü yere yaklaşık 1 kilometre mesafedeydim ve sabah koşumu yapıyordum. Önce tuhaf bir ses duydum. Bulunduğumuz yer havaalanına yakın olduğundan uçakların seslerine de kulaklarımız aşina. Bu nedenle Türk Hava Yolları uçağının motor sesinin farklı olduğunu kolaylıkla ayırt edebildim. Sesin geldiği yere baktım ve bulunduğum mesafeden uçağın garip manevralar yaptığı gördüm. Eski bir asker olduğum için bunun bir acil durum olduğunu anladım. Uçağın düştüğü yere koşmaya başladım ve yaklaşık 8-10 dakika sonra olay yerine ulaştım. Ben olay yerine giderken kurtarma ekipleri de yaklaşıyordu. Ben vardığımda bazı yolcular uçaktan çıkmıştı. Benimle birlikte çevreden gelen yaklaşık 20 kadar kişi yolculara yardım etmeye başladık. Hemen arkasından olay yerine ambülans, polis, itfaiye ve diğer kurtarma ekipleri gelmeye başladı. Kurtarma çalışmalarının tam operasyonel olmasının kalabalık yaratmamak amacıyla biz olay yerinden ayrıldık. Şunu vurgulamak istiyorum ki Hollanda halkı olarak bizler kurtulan yolculara yardımcı olmak ve onlara ilkyardımda bulunmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık. PİLOTLAR BİRER KAHRAMAN TK 1951 sefer sayılı uçağın ekibinin birer kahraman olarak görülmesi gerekiyor. Uçağı o bölgeye indirmek pilotun birkaç saniye içerisinde vermesi gereken hayati bir karardı. Pilot uçağı indirirken acil durumlarda çarpmanın etkisini azaltmak için "hava freni" manevrası yaptı. Bu manevrayla iniş anında uçağın burnunu kaldırarak, hızı azaltmayı amaçlıyordu. Bu hareket, uçaktakilerin kurtulma şansını artırırken, pilotların ve kokpittekilerin ise kurtulma şanslarını düşürüyordu. Türk pilotlar yalnızca uçaktakileri kurtarmış olmasından dolayı değil, uçağı yoğun trafiğin olduğu A9 karayolundan uzaklaştırıp boş alana indirerek yerdeki can kaybını da önlemesinden dolayı da birer kahramandır. Olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, kalanlara ise geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Alman gazetesi Türkçe başsağlığı diledi Alman gazetesi B.Z, THY'nin İstanbul-Amsterdam seferini yapan uçağının dün Hollanda'nın Schiphol havaalanındaki kazasında hayatını kaybedenler için 1. sayfasından Türkçe olarak başsağlığı diledi. "Üzüntünüzü paylaşıyoruz" başlığı altında birinci sayfadan verilen haberde, Türkçe olarak da "Amsterdam'da hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadesi kullanıldı. Kazayla ilgili bilgilere yer verilen haberde, Almanya'da yaşayan Türklerin şoke oldukları, Almanların bu büyük acıyı paylaştığı kaydedildi. Alman gazetelerinin birçoğu kaza haberini birinci sayfadan duyururken, kazanın nedeni ile ilgili tahmin ve iddialara da yer verdiler. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilla Ayçin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sorumluları istifaya davet eden Atilay Ayçin'in iddialarında çarpıcı satır başları şöyle: HAFİF KIRIM: UÇAK ÜÇE BÖLÜNDÜ - Sizin de gördüğünüz gibi uçağın neden ve nasıl düştüğü konusunda açıklayıcı bir bilgi olmadan, içgüdüsel bir savunma mekanizmasıyla kaderci bir mantıkla, ölüm olmadığını hafif yaralanmalarla atlatılmış bir kaza olduğunu, ölmüş bir kaptanla canlı telefon bağlantısı yapmış gibi, kaptanımızın üstün yeteneğiyle hafif kırımla atlatmışız denecek bir açıklama yapmıştır. - Hafif kırım dediği kaza uçak üçe bölünmüş, çamura gömülmüş, 9 kişi ölmüş bu nasıl bir hafif bir kazadır. Biz bu kazanın oluş biçimine bir sebep sonuç ilişkisinden bakıyoruz. Kazayla ilgili bilgisi olan olmayan açıklamalar gerçekten üzücüdür. Esef verici açıklamalardır. Hiçbirinin temeli yoktur. BU BİR İŞ CİNAYETİDİR - Elbette bu kazanın oluşması ve nedeniyle ilgili teknik anlamda verilen açığa kavuşmadan, kim ne söylerse söylesin ancak yorum olarak değerlendirilebilir. Bu seferki kazanın farkı THY’nin, bir başka ülkenin sınırları içinde yeni bir kaza yapmış olmasıdır. Atlas Jet kaza mahalli ile bu kaza mahalli arasındaki farka tüm kamuoyumuz şahit olmuştur. - THY yönetimine biz biliriz biz yaparız mantığı yerleştiren, krizi bile yönetmekten aciz yapılanma derhal istifa etmelidir yada görevden alınmalıdırlar. - Şu anda tüm dünya medyasına yerleşen bu kaza görüntüsü tüm sivil havacılığın saygınlığını düşürmüştür. Bu kaza aynı zamanda bir iş kazasıdır. Bir iş cinayetidir. Bunun sorumlularını sorgulamaya devam edeceğiz. - Bilimsel gerçekler uluslar arası tecrübeler ışığında hava yönetimi zaaflarını acımasızca eleştirmeye devam edeceğiz. Asıl vatan hainliğinin gerçekler üzerine tül örtmek olduğunu bilerek. ÜSTÜ KAPALI TEHDİT - Tüm sivil havacılık sektörü, sıfır kaza için göreve adlı bir panele davet ediyor, sivil havacılık genel müdürlüğü buraya temsilci bile göndermiyor. 2006 Nisan ayında THY neden mutsuz adlı basın açıklaması yapıyoruz, medyada yer almıyor. Önce uçuş emniyeti başlıklı yarım sayfa gazete ilanı veriyoruz, THY ve Atlas Jet bizi dava ediyor. Cumhuriyet Savcılığına, THY yönetimini şikayet ediyoruz, savcılık takipsizlik kararı vermeden önce, suç duyurusunda bulunan başkanı çağırıp, neden suç duyurusunda bulunuyorsunuz deniyor, üstü kapalı tehdit ediliyor. - İşte ülkemizdeki bu yasaklayıcı zihniyet sürdükçe bu kazaların oluşma riski artacaktır. Sıfır kaza riskini sağlamak her zaman mümkün olmamaktadır. THY yönetimi çağ dışı bir insan kaynakları politikasıyla en önemli çalışanlarını işten çıkarırsa, sindirirse, motivasyonlarını yok ederse personel ne yapabilir? HUKUK ÖNÜNDE HESAPLAŞMAYA HAZIRIZ - THY havayolu yönetimi bırakmış çalışanların sendikal haklarını yok etmeye başlamıştır. Uçak kazasında hayatını kaybetmiş pilotlarımızın mirasçıları bile yargılanıyor. - Biz THY yönetiminin bu yanlış politikalar ile şirketi yanlış yönettiğini iddia ediyoruz. Onlarla hukuk önünde de hesaplaşmaya hazırız. Baskı tehdit ile susturulan personel gerçekleri bize elbette fısıldıyor. Belge bilgi ve tecrübelerimizle her yetkili makamı uyardık. - Olayın daha başından az ölümlü bir kırım, buna da şükür gibi kaderci bir yaklaşım bile, bu ülkede kazalardan hiç ders alınmadığını göstermektedir. Buna kulak tıkamaya devam edilirse yaşanacaklar için kahin olmaya gerek yoktur. Sadece uçak al yeni hatlar aç seferleri artır, zihniyeti sakat bir zihniyettir. BU İŞ GERİLLA YÖNTEMİYLE ÖĞRENİLMEZ - Bu kez bu kaza dolayısıyla artık hiçbir zihniyet değişikliği yaparak, olaya yaklaşılması, politikaların değiştirilmesini temenni ediyoruz. - Bu iş gerilla yöntemiyle öğrenilmez dedik. Ölümler üzerinden kazalar üzerinden yaralanmalar üzerinden sadece bir geçmiş olsun ve başsağlığı dilekleriyle sahte gözyaşı dökülerek öğrenilmez dedik. Biz iktidarız her şeyi biliriz mantığıyla bu konuda uzmanlaşmış kişilerin söylediklerini kulak arkasına atmadık. - Daha henüz yaş itibari ile bu şirkete uzun yıllar hizmet edecek teknisyenini hostesini tüm arkadaşlarımızı, giden birinin yerine kendi adamlarından birini alalım diye kapıya koyduklarında, uyarıcı görevimizi yaptık. - Burası hasan ağa’nın teneke fabrikası değil, hasan ağanın teneke fabrikasında bir tenekenin ağzını yanlış lehimlersin bir teneke peyniri çürütürsün. PAS GEÇEN PİLOT ODALARDA SORGULANIYOR - Siz hiç biliyor usunuz ki ama hava koşulları nedeniyle, ama teknik bir arıza nedeniyle, pas geçecek bir kaptanın nasıl bir sorgu suale tabi tutulduğunu bileniniz var mı? - Grev oylamasında hayır çıkması için nasıl baskı altında kaldığını biliyor musunuz. Olmazsa olmaz faktörü insan olan bir kaptanın kabindeki görevlinin, hatasız kusursuz iş yapmasını bekleyebilir misiniz? 45 YAŞINDA ÇALIŞANLARA EMEKLİLİK - Emeklilik insanlara yasaların verdiği bir haktır. Emeklilik yaşını 70’e çıkaran iktidarlar değil miydi? Bu yasanın zorunlu bir yasa olduğunu söylemediler mi? - Bu şirkete, mesleki bilgisiyle daha uzun yıllar hizmet yapacak insanları 45 yaşında emekli olursan ol, olmadıkları için işten atan siz değil misiniz? - Teknisyenlerin lisans almalarının önündeki engellemeleri kaldırmanız gerekirken, siz bu insanları kapının önüne koyduktan sonra, 55 yaşındaki adamları getirip bunları yetiştireceksiniz diyen siz değil misiniz? - Uçma yeteneği olmayan insana, uçuş belgesi ver diye zorladığınız, buna hayrı dediği için öğretmenlik görevinden alınan markalaşmış insanları görevden alanlar siz değil misiniz? İSTİFA - Bütün bunlardan sonra neyin nedenlerinden bahsediyorsunuz siz? Bu şirket bu mantıkla yönetilmez. Bu mantık yönetse yönetse İstanbul Büyükşehir belediye’sinin İkitelli Halk Ekmek fabrikasını yönetir. Eğer bu şirketi seviyorlarsa, bu ülkeyi seviyorlarsa, bu kazaların bir daha yaşanmasını istemiyorlarsa, başta ulaştırma bakanı, sivil havacılık genel müdürü, THY başkanı ve yönetim istifa etmelidir. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Ucus güvenligi acisindan yapilmis olan uluslararasi büyük hava sirketleri ile ilgili 0,0 riziko puani baz alinarak yapilmis olan arastirmada THY 3,0 puanla en alt sirada yer almistir.Ucak kazalari ile ilgili siralamada Türk hava sirketlerinin bilancosu cok agir,bunun asil nedeni Avrupa'da mevcut olan fakat Türkiye'de nedense olmayan ucus güvenligini denetleme kurumunun olmamasidir. Avrupa Birligine girebilmek icin her yolu deneyenlerin böyle önemli kurumlari neden olusturmadiklarida bir bilmecedir. saygilarla Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Vortekse giren THY uçağını kule düşürdü Deneyimli kaptan pilot Fevzi Altunbulak, Amsterdam'daki facianın asıl suçlusunun Hava Trafik Kontrol (ATC) ile kule olduğunu ileri sürdü. airturkhaber.com'a konuşan Altunbulak, “El ele vererek uçağımızı düşürmüşlerdir. Şimdi de hatalarını örtbas ediyorlar” dedi Böyle çarptı Türk Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi Tekirdağ Uçağı, Amsterdam Shipol Havalimanı'na inişi sırasında belirlenemeyen bir nedenden dolayı piste 500 metre mesafedeki tarlaya böyle indi. Sivil havacılık sektörünün deneyimli ismi Kaptan Pilot Fevzi Altunbulak, Hollanda'daki kazaya ilişkin müthiş iddialarda bulundu. Isparta'da dağa çakılan Atlasjet uçağının kaza - kırım raporundan önce düşüş sebebini açıklayan Fevzi Kaptan, “Kule, Tekirdağ uçağını hatalı yönlendirdi. Hollandalılar kusurlarını gizlemek için kule ile pilotlar arasındaki görüşme kayıtlarını da yok etti” diye konuştu. Uçağın düştüğü yer ile pist arasındaki mesafenin yaklaşık bin 500 metre, görüş mesafesinin de 4 bin metre civarında olduğunu ifade eden Altunbulak, airturkhaber.com sitesine yaptığı açıklamada Kule'nin, uçağın Vorteks'e (anafora) girip yalpalayarak yıkıldığını gördüğünü söyledi. Yolcuların, “Ani bir düşme ve yalpalama oldu, ardından gaz açıldı ve düştük” şeklindeki sözlerinin de bunu gözler önüne serdiğini kaydeden Altunbulak, sözlerini şöyle sürdürdü: ANAFOR ŞARTLARI VAR “Hava temiz, sis çökmüş fakat görüş mesafesi 4 bin metre civarında, yani rüzgar yok, türbülans yok, bulutlanma yok. Ne var? THY uçağından iki dakika önce inen North West Havayolları'nın koca 777'si var. Bu şartlar vorteks oluşması için son derece uygun. Anladığımız ve Tahsin Kaptanın tecrübesine güvenerek, pilotlar o anda yapması gerekenlerden fazlasını yapmış. Yani uçağı anormal durumdan çıkarabilmek için gazlar açılmış. İşte yolcuların (bir yalpalanmayla düşüş yaşadık, ardında gazların açıldığını duyduk) dedikleri bu! Fakat muhtemelen ani gaz açılmasıyla, motorlara hava girişi engellendi. Ve uçak olduğu yere yıkıldı. Yıkılırken bile pilotlarımız bunu inişe çevirme becerisini gösterdi. Daha iyisini yapabilecek olan varsa, çıksın ortaya.” KONUŞMALAR GAYET SAKİN Dünya medyasında ve internet ortamında uçak ve ATC (Hava Trafik Kontrol) arasındaki konuşmaların yayınlandığını, uçakta ATC ile konuşanın Tahsin Kaptan olduğunu ifade eden Altunbulak, “Dikkat edin sesi ne kadar sakin, en ufak telaş yok. Eğer ortaya atıldığı gibi motorda bir arıza, yakıt bitmesi veya başka bir teknik sıkıntı olsaydı, bunu konuşmalarda deklare ederlerdi” dedi. Altunbulak sözlerini şöyle sürdürdü: EL ELE VERİP UÇAĞI DÜŞÜRDÜLER “Son derece normal yaklaşıyorlar. ATC ile Tahsin Kaptan arasındaki konuşma; (SPY noktasına gidin (bu 1-8 sağ pistini karşılayın demek) ILS yaklaşmasına serbestsiniz, kule ile temasa geçin) diyor ve bitiyor. E peki kule ile kokpit arasındaki konuşma nerede? Kuleyle konuşmadan, yaklaşmaya giremezler. Neden sadece ATC ve kokpit konuşmaları servis ediliyor? Kule kokpit konuşmaları nerede. Her tarafta araştırdık yok. Belli ki yok etmişler. Hatalarını gizlemeye çalışıyorlar. Hata ise şu; Konuşmalarda North West'in bizim uçağımızın 2 dakika önünde olduğu açık ortada. Bu vorteks'e son derece müsait hava şartlarında bunun en az 4 dakika olması gerekirdi. ATC bunu göremese de, kule görüyor. Hatta kule her şeyi gördü bu kazada. Trafik hemen kesiyor. Bizim uçağımıza; (Neredesiniz? Sizi göremiyoruz cevap verin?) Diye bir konuşma var mı? Yok. İddia ediyorum, bu kazanın sebebi Schiphol ATC ve kuledir. Beraber el ele vererek bu uçağı düşürmüşlerdir.” alıntı Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Pilotlar derneginin yapmis oldugu basin toplantisinda,Amsterdam Havaalani kulesi hatalidir aciklamasi yapildi. Aynen sayin Süheda'nin iletisinden de anlasilacagi gibi,pilotlar dernegide kuleyi düsen ucagin pilotlarini yanlis bilgilendirmekle sucladilar.Düsen ucagin önünde ki ucakla arasinin 5 mil ve e az iki dakikalik bir zaman sürecinin gecmis olmasi gerekiyor denilen aciklamada düsen ucagin önünde olan ucagin hem büyük oldugu hem de yarattigi türbulansin cok faza olacagi vurgulandi.Dolayisiyla kule ile yapilan konusmalardan anlasilacagi gibi ucagin inise gecmesi esnasinda hic bir sorun olmadigi gayet acik olmasi ve ne olduysa o inis esnasinda oldugu bunun da önde ki ucagin türbulansina yakalanmis olmasi ve kanatlarin görevi yerine getirememesi nedeniyle devreden cikmasi sonucu yinede pilotlarin tecrübeli olmalari nedeniyle daha vahim bir sonuca meydan verilmemis oldugu söylendi.Dolayisiyla kulenin,düsen ucagin pilotlarini öndeki ucak konusunda bilgilendirmemis oldugu ve hatta birtakim bilgilerin ortadan kaldirildigini iddia ettiler. Her konuda oldugu gibi bu üzücü olayda da önceden pesin yargilarla görüs belirtmeyip yapilan arastirmalardan cikacak sonuclara göre degerlendirme yapmamiz bence en dogru olanidir. saygilarla Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Kaza havaalanı ve THY'nin kendini aklama yarışı haline dönüştü. Normalde ayrıntılı incelemenin sonucu beklenmesi gerekir. Ancak Schiphol havaalanında aynı piste iki dakika önce inen Amerikan jetine ait iniş bilgilerinin silindiği iddiaları, ayrıca eşzamanlı iki karakutu araştırması bile yapılmadan önce Hollandalılar tarafından açıklanan uçağın iki motorunun aynı anda durması da inandırıcılıktan uzak. Çünkü iki motorun aynı anda durmasına neden olabilecek bir teknik sebep bulunmuyor. Bu arada ilginç iddialardan biri de kurtulan yolculardan birinin pilotun pisti bulamadığını söylediğini duyduğunu söylemesi. Ama kokpit kapıları güvenlik sebebiyle her zaman kapalı olduğundan ve böyle acil bir durumda pilotun iç anons yapması beklenmediğinden ve kaza şokuyla böyle psikolojik hayaller yaratılabileceğinden bu olasılık pek doğru gözükmüyor. Şimdilik uçağın düşüş şekli, hıla hem sürat hem irtifa kaybetmesi uçağımızın bir önceki uçağın kanat akımına kapıldığı ve kontrolü kaybettiğini destekliyor ve bunun için uyarı yapmayan Schiphol görevlileri de suçlu gözüküyor. Sonuç ne olursa olsun bir tarafın turizmini kötü etkileyeceği açık. Saygılar... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Vortekse giren THY uçağını kule düşürdü. . . alıntı Karakutu cözüldü galiba???? Neden sonuclari beklemiyoruz? Kime yarari var kesin arastirma sonuclarini beklemeden sunu bunu suclamanin? Kesin arastirma sonuclarini beklemeden suclama yapanlarin gercek amaci ne acaba anlamis degilim. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gemicik! Pırlantacık! THY’cik! Bu “takipçi yazıları” dikkat çeksin, düşündürsün, ses getirsin, karanlıklar aydınlansın, halk uyansın diye yazıyorum. Geçen hafta başladım. Devam edeceğim ve “THY’nin 3 koldan denetlenen kamu şirketi modelinden hamdolsun ve ballı olsun özelleşmiş padişahlık modeline” geçirilmiş olmasını biraz daha açacağım. Türkiye’nin bayrağıdır. 76 yıllık halk şirketidir. Dünya markasıdır. THY’nin dünya markası olması bugünkü başbakanın THY’nin başına yerleştirdiği “3 kişilik AKP’li kadronun; Candan Karlıtekin, Hamdi Topçu, Temel Kotil”in eseri değil; ondan önceki tüm 72 yıllık yönetimlerin ve son 20 yılda da; “Erman Yerdelen-Tezcan Yaramancı ve Yusuf Bolayırlı-Cem Kozlu”nun geliştirdiği “müşteri eksenli-kâr eden- piyasa payını artıran” idarelerin ürünüdür. Uçak sayısı 128’e... Çalışanı 14 bine... Cirosu 5 milyar dolara... Yolcu sayısı 20 milyona dayanmış THY, şimdiki Başbakan Tayyip Erdoğan döneminde 2006 yılının Haziran ayında, halktan da gizlenerek ve basının da dikkatinden kaçırılarak hisse senetlerinin yüzde 50.88’i özel yerli ve yabancıların eline geçecek şekilde satıldı, devlet payı yüzde 49.12’ye indirildi. *** Böylece THY’de; “Hamdolsun ve Ballı olsun padişahlık dönemi” başlatıldı. Devlet ve Meclis KİT Komisyonu denetimi kalktı. THY idi... THY’cik oldu... Şöyle anlatayım: Başbakan’ın imkanları, birikimi yetmediği için “bursla okuyan” iki oğlunun mezun olur olmaz birinin “gemicik sahibi”, diğerinin “pırlantacık sahibi” iki özel şirketi var biliyorsunuz. Bunlar özel aile şirketleri olduğu için Başbakan, gemi şirketinin başına da pırlanta şirketinin başına da istediğini yönetim kurulu başkanı, istediğini genel müdür atayabilir. Oğullarına söyler, dediğini yaptırabilir. Kimse ses çıkartamaz. Çünkü oğulların şirketidir. Babaların söz hakkı vardır. THY de aynen böylesine; “Gemicik- Pırlantacık Şirketleri Modeli”ne sokuldu ve Baba Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “AKP aile şirketi” haline getirildi. THY’nin hisselerinin yüzde 50’si IMKB’de 2006 yılında sadece 460 milyon liraya (9 aylık kârın, 833 milyon lira, neredeyse yarısı fiyatına) satıldı. Özelleşti THY dediler. Özelleşti ama yönetimdeki üç isim Candan Karlıtekin, Hamdi Topçu, Temel Kotil kamuyu temsil eden Başbakan Tayyip Erdoğan’ın adamları olarak orda kaldılar. *** Kadroyu istedikleri gibi değiştiriyorlar. Yurtdışı bürolarını iktidar yandaşlarıyla dolduruyorlar. Hostesleri bile bayan ağırlıklı olmaktan çıkartıp erkek ağırlıklı hale getiiyorlar. THY’nin içinden Teknik A.Ş adıyla ayrı şirket yavrulatarak işçilerin 40 yıllık temsilcisi sendikayı devredışı bırakmaya çalışıyorlar, toplu sözleşme görüşmelerini “grev oylaması” noktasına getiriyorlar, grev oylamasını da kaybediyorlar. Önümüzdeki 10 yıl için opsiyonlu olarak 25 tane çift koridorlu, 50 tane tek koridorlu olmak üzere 75 adet toplam değeri 9 milyar dolar haracamalı uçak alım anlaşması imzalıyorlar. Gazetelere apronda deve kurban ederek ve genel müdürü hac dönüşü terlikle gezerken haber oluyorlar fakat Amerikalı film artistine 2 milyon euro ödeyerek reklam yaptırıyorlar. 3 kişilik icra kurulu üyesinin maaşlarını 4 kat, 6 kişilik yönetim kurulu ile 3 kişilik denetim kurulu üyelerinin maaşlarını 3 kat artırıp, maaş artışından doğan vergileri de THY’ye yüklüyorlar. Hindistan’dan “ayda 250 saat uçuş garantisi vererek” saati 10 bin dolardan “zengin yolcuyu okyanus üstünden yatakta uyurken uçarabilicek” uçakları kiralıyorlar fakat bu uçakların ABD’ye uçamayacağını sonradan öğreniyorlar... Bırakınız yapsınlar. Bırakınız alsınlar. Bırakınız satsınlar. Bırakınız bölsünler. Hepsi denetimsiz. THY sözüm ona özel. Fakat onu “padişahlık haline getirmiş” 3 yöneticiyi atayan kamuyu temsilen Başbakan.... N.Doğru Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Hollanda'ya düşen uçağımızla ilgili en somut 'düşme nedeni bulgusu' bu oldu: İRTİFA GÖSTERGESİ ARIZASI VE ÜSTELİK BU UÇAK AYNI ARIZAYI DAHA ÖNCE DE İKİ KEZ YAPMIŞ "İRTİFA GÖSTERGESİNDEKİ ARIZA KAZADA ROL OYNADI" Hollanda'da kaza yapan THY uçağının irtifa göstergesindeki arızanın, kazada rol oynadığı bildirildi. Hollanda Güvenlik İdaresi, uçağın iniş anında otomotik pilota bağlı olduğunu, irtifa göstergesindeki arızanın düşüşten önce uçağın hız kaybetmesine yol açtığını belirtti. Başmüfettiş Pieter van Vollenhoven da uçakta daha önce iki kez aynı arızanın olduğunu söyledi. Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.