Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Bir bakarsın Ankarada Üniversite'de Hüseyin velioğlu ile sıra arkadaşı olan Apo'da Derin Devleti olurmuş ! O zaman PKK'da Hizbullah'ta ERGENEKON yapımı olur ! El Kaide vardı birde galiba ???

Hizbullah,nerede vardı?PKK'nın olduğu coğrafyalar da!Adı ne olursa olsun;insanların kolayca yok sayıldığı çıkarları taşıyan bir zihniyetin varlığını kimse inkar edemez.

• Cevaplar 112
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Hizbullah,nerede vardı?PKK'nın olduğu coğrafyalar da!Adı ne olursa olsun;insanların kolayca yok sayıldığı çıkarları taşıyan bir zihniyetin varlığını kimse inkar edemez.

Bir gerçek var ! P2 Mason Locası... Gerisi Teferruattan oluşan ''TERÖR'' Kavramı... Birde Sistemler, Kavramlar ve Çıkarlardan dolayı Haksızlığa uğrayan Masumlar...!

Gönderi tarihi:

İntihar etti, öldü, Allah Rahmet eylesin.

Peki bu jitemciye ilk kez mi dava açıldı ?

2005 yılında daha öncede faili meçhul cinayetlerle ilgili dava açılmıştı. Peki dava açılmasına çok içerlediği için mi intihar etti ? Yoksa işledikleri faili meçhul cinayetlerin açığa çıkacağını anladığı için mi ? Orası belli değil işte. Dava sonucunda açığa çıkar.

Ben Jitemcilerin neler yaptıklarının hikayelerini çok sağlam ağızlardan dinlemiş bir insanım. O yüzden kimse bana kahramanlık edebiyatı yapmasın. Onların yaptıklarıyla terörle mücadele edilmez. Ancak terör örgütünün eleman kazanmasına yardımcı olunur.

Birçok Jitemci bölgede "devletten neden nefret etmelisiniz" ve "neden terörist olmalısınız" konularında uygulamalı dersler vermişlerdir. Bu adamların "büyük kahramanlık" denilen yöntem ve faaliyetlerle terörle "mücadele" ettikleri dönemlerde terör zirveye ulaşmıştır.

Gönderi tarihi:

2005 yılında daha öncede faili meçhul cinayetlerle ilgili dava açılmıştı. Peki dava açılmasına çok içerlediği için mi intihar etti ? Yoksa işledikleri faili meçhul cinayetlerin açığa çıkacağını anladığı için mi ? Orası belli değil işte. Dava sonucunda açığa çıkar.

Ben Jitemcilerin neler yaptıklarının hikayelerini çok sağlam ağızlardan dinlemiş bir insanım. O yüzden kimse bana kahramanlık edebiyatı yapmasın. Onların yaptıklarıyla terörle mücadele edilmez. Ancak terör örgütünün eleman kazanmasına yardımcı olunur.

Birçok Jitemci bölgede "devletten neden nefret etmelisiniz" ve "neden terörist olmalısınız" konularında uygulamalı dersler vermişlerdir. Bu adamların "büyük kahramanlık" denilen yöntem ve faaliyetlerle terörle "mücadele" ettikleri dönemlerde terör zirveye ulaşmıştır.

Sayin CYRANO Sen öyle saglam yerlerden duydugun icin mi olaya bu sekilde bakacagiz? Senin deyiminle bu konuda iddia ettiklerine dair ortaya koydugun herhangi bir maddi veri var mı ? sen her daim demiyormusun bu isler duymakla olmaz. Bilhassa bu hassas konuda bu sekilde yaklasim demek orda simdiye kadar uygulanan hersey yanlisdir demeye gelmiyor mu? jitem özünde de ic islerine bagli olmuyormu.. birtakim özelliginden bagli degilse! vede iddia ettiginiz gibi saglam agizlarida eklersek bu noktada JİTEM Ergenekon´un askeri kanadi mi oluyor?

Gönderi tarihi:
Sayin CYRANO Sen öyle saglam yerlerden duydugun icin mi olaya bu sekilde bakacagiz? Senin deyiminle bu konuda iddia ettiklerine dair ortaya koydugun herhangi bir maddi veri var mı ? sen her daim demiyormusun bu isler duymakla olmaz. Bilhassa bu hassas konuda bu sekilde yaklasim demek orda simdiye kadar uygulanan hersey yanlisdir demeye gelmiyor mu? jitem özünde de ic islerine bagli olmuyormu.. birtakim özelliginden bagli degilse! vede iddia ettiginiz gibi saglam agizlarida eklersek bu noktada JİTEM Ergenekon´un askeri kanadi mi oluyor?

Dostum benim öyle sağlam yerlerden duyduğum şeyleri, internette biraz dolaş sende görsel veri, resim olarak görebilirsin. Göremezsen ben pm yoluyla link olarak atarım.

Dostum Türkiye'de herkes Jitem diye bir kurumun olduğunu biliyor. Sende dahil. Ama JİTEM'in varlığı resmi olarak kabul edilmiyor. Sanki hiç böyle bir kurum yokmuş gibi davranılıyor. Neredeyse bütün devlet görevlileri Jitem hakkında birşey anlatıyor. Ama iş resmiyete geldi mi Jitem diye birşey yok deniyor. Neden ? Çünkü kimse Jitem'in yaptıklarını sahiplenmek istemiyor.

Jitem özünde içişlerine mi bağlı ? Jitem resmi olarak kimseye bağlı değil böyle bir kurum yok. Gayriresmi olarak kime bağlı? İşte mesele orada.

Jitem kendi kurucusu Ahmet Cem Ersever'i öldürüyor. Orgeneral Eşref Bitlis'in ölümünde baş şüpheli Jitem oluyor. Ersever'in elleri bağlı, ağzında bant. kafasına sıkılmış iki mermi. bir kireç ocağına cesedi atılarak katledilmeden önce yaptığı son açıklama ne ? "Güneydoğu Anadolu'daki olayların gerçekleri Türk milletinden gizleniyor"

Maddi veri mi diyorsun dostum.

Başbakanlık teftiş kurulu başkanı Kutlu Savaş'ın başbakana gizli olarak hazırlanan fakat daha sonra içeriğinin bir kısmı açıklanan; Susurluk Raporu.

-http://www.kovan.ceng.metu.edu.tr/~erol/ses/susurluk/Susurluk__Kutlu_Savas%27in_Raporu.html-

Ergenekon nedir, Jitem ergenekonun neresidir benim anlattığım o değil. benim anlattığım Jitem üzerinden kahramanlık edebiyatı yapılması.

Gönderi tarihi:
Niye affetmiyorsunuz ki,PKK ya karsi savastigi icin mi yoksa subay oldugu icinmi?Birakin teröristin itirafini,Allahi inkar edenin dediklerine inanabilirim ama daglarda egitim almis bir itirafci teröristin dediklerine asla.Serefli insanlari suclayan ..........daha dün askere pusu kuran degilmiydi?Sizin affedip affetmemeniz önemli degil acaba sizleri kim affedecek onu oturup bir düsünün bence.

saygilarla

Dediklerine inanmadığınız itirafçı teröristlerin hangi zihniyetlerin maşası olduğu ortada.Organize işler,ölümler bile türlü hesaplarla tasarlanmış.Ersever,kendi kanında boğuldu.Daha niceleri de arkasından geldi.

JİTEM,devlete göre hayali,bölgede ki cinayetlerle gerçeğin ta kendisi.Kimin hesabını,hangi hakla kestiler?

Daha dün askerlere pusu kuranlarla şerefli askerleriniz son safhada aynı yoldaydı.

Benim affedip affetmem çok önemli,emin olun.Kürt sorununu Arap saçına döndüren de bu zihniyettir,bu ülkeye bu adar bedel ödetende.

Beni,kim mi affedecek?

Lütfen,affedilmesi gereken cinayetlerimi sayın da,ben de düşüneyim.

Gönderi tarihi:
En azindan Türkiye karsiti alevi degildi.

saygilarla

?????

Alevilikle ne alakasi var simdi? Ne demek istediginizi neden acikca söylemiyorsunuz? Burada anlasilan Alevilerin Türkiye karsiti oldugu oluyor ve sizin Alevilere bakis aciniz da bu sayede belli olmus oluyor. Bu kadar da olmaz yani derim. Nelere göre kiyaslama ypiliyor anlasilir degil. Bu bizim demokrasi anlayisimiz.

Sira herhalde Alevi düsmanligi yapmaya ve onlari hedef göstermeye geldi galiba. Nasil olsa her dönem bazilarini düsman ve hedef gösteriyoruz. Demekki bu tip davranis icimize iyice yerlesmiski, aciktan bile söyleyebiliyoruz artik.

Gönderi tarihi:

Sanki JITEM ve Konturgerilla resmi bir kurulusta yaptiklari tüm eylemleri acikca kamu oyu ile paylasiyorlar. Sn. Efendi Türkler sizde adiniz gibi biliyorsunuzki, ülekmizde devlet tarafindan kurulan böyle bir gizli yapilanma var, kirli isler yaptirmak icin kurulan bir yapilanma. Bunlarin yaptiklarini da herhes biliyor ülkemizde, siz de dahil herkes biliyor, ama nedense inadina kabul etmiyoruz ne varligini nede yapmis oldugu cinayetleri.

Diger taraftan seiz kendinizi demokrat olarak tanimlayan bir arkadassiniz ve kendinizi öyle tanitmaniza ragmen ülkemizdeki demokrasi disi yapilanmalara ve onlarin yapmis oldugu cinayetlere tepki yerine destek veriyorsunuz itibasi birakiyorsunuz ve cok sasilacak bir durum.

Gönderi tarihi:

Abdülkadir Aygan'in itiraflarina sahip cikan Av.Tahir Elci,ellerinde öldürülen ve asit kuyularina atilanlarla ilgili belgeler oldugunu savundu.Elci'nin bu aciklamasina karsin Adalet Bakani Sahin ise cok sasirtici bir aciklama yaparak,"bir yil önce acilan dava icin Av.Tahir Elci'den elindeki bilgi ve belgeleri mahkemeye vermesi istenmis ama bugüne kadar hala ne bir belge ne dwe bir bilgi mahkemeye verilmemistir.Bu nedenle Tahir Elci elinde var dedigi belege ve bilgileri bize ulastirirsa bizde gereken sorusturmayi acariz" dedi.

Bundan da anlasilacagi gibi,birseylerin iddia edimesi ile gercek olmasi farkli seylerdir.Kimin ne iddia ettigine degil iddia edenin kim olduguna kimler olduguna bakmakta yarar vardir.Bir yildan beri kendisinden istenen ve var dedigi belge ve bilgileri mahkemeye ulastirip davanin sonuclanmasini saglamayan bir Avukat yalan söylüyordur.Itirafcida yalancidir.para ile konusturulan birisidir.

Dava burada,birisini kahraman ilan etmek tabii ki degildir ama hic kimse elinde somut belge ve bilgi olmadan bir subayi suclayamaz.Bu ne insanliga yakisir ne de hukuka.Varsa elde kesin belge ve bilgiler,konur ortaya ve mahkemeye yardimci olunur,eger yoksa o zaman birtakim ideolojik yaklasimlarla etrafi bulandirma hakkina kimse sahip degildir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ben JİTEM'in varlığını ortaya koymayı büyük balık tutmuş gibi tantana ve gürültüyle yapanlara hayret ediyorum. İşi silahlı mücadele ve hasmı teröristler olan bir kuruluşun istihbarat yapmasından doğal ne olabilir ki? Neymiş istihbaratlar tek elden yürümeliymiş. Fazla istihbarat göz mü çıkarır? Bir kedinin tutamadığı fareyi ola ki başka kedi tutar? Jandarma gizli istihbarat kurmuş! Yok ya? Başka bilmediğimiz büyük, hayretler verici acaip sır var mı bildiğiniz?

İşleri gereksiz mecralarda dolaştırıp asıl sonuca ulaşamamakta bu halkın üstüne yoktur yani ha! Belli görevliler terörle mücadele ederken, gizlilik kalkanına sığınmışlardır. Teröristleri bertaraf ettikten sonra, ortada kalan onların işlerini, kaçakçılık gibi örneğin, biz devralalım, biz yürütelim bundan sonra demişlerdir. İtirafçı pişmanlıkçı teröristler de bunlara bu yolda kılavuzluk etmiş, işin raconlarını öğretmişlerdir.

Bu işi yapanlar kimlerdir, at izi ile ** izi nasıl ayrılacak, onu ben bilmem. Onu ortaya çıkarmak yargının görevi. Burada veya başka başlıkta ortaya atılan isimler bu işleri yapanlardan mı, görevini yapan kahramanlardan mı? Onu da ben bilemem, yargı değilim çünkü. Bildiğim, çürük yumurtalar kimlerse sepetten atılmaları gerektiği.

Fakat yapılan iş, sepetin boşaltılıp yere atılması. Bakalım hangileri kırılacak, kırılmayanlara da bir de tekme vuralım bakalım, gerçekten sağlam mı? Hem de "bak dokunulamayanlara nasıl da dokunuyorlar!" diye puan kazanırız! Yargının işi küfede taşıdığı yumurtaları kırmamak için attığı her adıma dikkat etmektir. Böyle bir özen var mı? Bilmem? Var mı?

Hani anlatılırdı: Türk polisi suçluyu bir güzel döver, sonra salar: "Sakın bir daha yanlışlıkla elimize düşeyim deme!" diye nasihat ederlermiş. Yani polisin eline yanlışlıkla düşmek, suçlu olarak düşmekten betermiş. Çünkü, suçlu olarak düştüğünde neyle suçlandığın belli hiç olmazsa! Ama yanlışlıkla düştüğünde yandın! Artık hangi kapatılamamış dosya üzerine ihale edilecek, şansına!

Bu anlatılanın hikaye değil, gerçek olduğunu kanıtlayacağız, ha gayret! "Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar! " efsanesi gerçek olacak!

Bir de ben "halkı hükümete karşı silahlı isyana teşvik!" cümlesinin içinin hâla bomboş olduğunu düşünüyorum. Bu halk! Bu hükümete! Silahlı! İsyan! Bu anlam bütünlüğüne sahip bir cümle mi, birbiriyle ilgisiz kelimeler dizilimi mi? Ergenekon örgütü küresel ısınmadan da sorumlu olabilir mi?

Bu manzara, sadece bu halkın ve bu devletin düşmanlarını sevindiriyor, onu söyleyeyim. Ellerini oğuşturmaktan elleri nasır bağladı, keyifle sırıtmaktan ağızları gerildi kaldı!

Gönderi tarihi:

Simdi bir ata sözü vardir,"düsene bir tekme de sen vur"diye.AKP ye kadar hicbir iktidar döneminde,askere yapilan saldirinin onda biri yapilmadi,askerin bir sayginligi vardi ve bu sayginlik basta AB-ABD olmak üzere icteki uzantilar ve yandaslarin hazmedemedigi bir durumdu.Bugün askere alenen küfreden isimler dün bunu üstü kapali yapiyordu.Devleti yönetenler bölücüye taviz vermiyordu,AB-ABD dayatmalari bölücülük icin hicbir iktidari taviz vermeye zorlayamiyordu.

AKP ile bütün bunlar degisti,AKP lilerin genelinde Milli Görüs hakim oldugu Milli Görüsün ise ideolojisinin ne oldugu bilindigi icin AKP iktidara tasinmis,AKP'nin daha dogrusu Erdogan'in iktidar olabilmesi icin tüm ic ve dis mihraklar seferber olmuslardir,Erdoganin siyaseti bilinmekteydi,Bati ve icimizdeki uzantilar isbirlikciler,neo liberaller Türkiyenin yikimini ancak AKP yani ERDOGANLA mümkün görüyordular."Beraber yürüdük biz bu yollarda"ve "bu sarki burda bitmez"sloganlariyla,satilmis medyanin kampanyalari ile Erdogan'i iktidara tasidilar."TÜRKIYE DE KÜRT SORUNU VARDIR BU BENIM SORUNUMDUR"diyen Erdogan bir zaman öncesine kadar "DEMOKRASI BIZIM ICIN ARACTIR,HEDEF DEGIL"diyordu.Demokrasinin arac oldugunu icraatiylede belli etmekten cekinmeyen Erdogan AB serüveni ile kendisine dayatilan Ermeni ve Kürt konularini bana zaman verin yavas yavas diyerek kabullendi.Gercekten de AKP nin istedigi zaman gelmis 22 Temmuz secimleriyle oylarin yüzde 47'sini alarak tek basina meclisi isgal etmisti.Artik Erdogan Türkiye Cumhuriyetinin basbakani degildi,onun görevi AB dayatmalarini ve isteklerini yerine getirmekten ibaretti.AB ne istiyordu,ATATÜRK'ü yolunuzun üzerinden kaldiracaksiniz,resimlerii indireceksiniz,yeni yapacaginiz anayasada Atatürk olmayacak,Ermeni iddialarini kabulleneceksiniz,Kürtlere otonomiye varana kadar demokrasi vererek onlarin kimlik sorunlarini halledeceksiniz,Kibrisi Rumlara,Egeyi Yunanlilara birakacaksiniz,FIrat ve Dicle nehirleri AB nin kontrolüne girecek.Erdoganin bu istekler daha dogrusu bu emirlere yaniti EVET olmus ama ic politikada halka takiye yaparak sözüm ona AB'ye kafa tutmustur.

Erdogan'in aldigi emirleri nasil yerine getirdigine tüm Türkiye sahit olmaktadir.Ergenekon senaryosu ile,ne kadar Atatürkcü,Laik Türkiye Cumhuriyeti yanlisi var ise hepsine gözdagi veriri gibi bircok önde gelen isimleri tutuklatmis ülkede tam bir dikta havasi yaratmakla kalmamis,ben bu davanin savcisiyim diyerekte resmen yargiyi siyasallastirmistir.Yargi siyasallastigi icin savci Öz aksam yatip sabah uyandiginda keyfine göre bir baskin dalgasi düsünüyor ve kendi hazirladigi iddianamedeki isimleri tutuklatiyordu.8 yildir aranan bir haham yardimcisi Kanada'dan düdük caliyor bizim savci Öz BASKIN EMRI VERIYORDU.En son gözalina alinan Türkiyenin en büyük sendikalarindan olan Metal-Is'in baskani oldu,cünkü bu adam bir yil önce AKP ve Erdogan'a karsi cok agir sözler sarfetmisti.Metal -is'in eski baskani görevinden alinmayi hazmedemeyince,bak bne sana ne yapacam diyerek yeni baskana Ergenekoncu diye iftira atti.Bakin eger,Metal-Is sendikasi üyeri ve diger sendikalar yarin öbürgün sokaklara dökülüp polisle catisirsalar bu basbakan Erdoganin ve Savci Öz'ün bir eseri olacaktir.Bu resmen bir provakasyondur.

Yargilamalarin sonunda ne olacagini simdiden kestirmek zor ama tutuklu olanlarin cok büyük bir kesimi beraat ederek aklanacaklar ve Savci Öz veya devlete aleyhinde AIHM de dava acacaklardir.Ben bu gidisle Savci Öz'ün ilk iktidar degisiminde görevinden uzaklastirilip hakkinda dava acilacagina inananlardanim.Erdoganin ise Yüce divana verilmesi ihtimali cok yüksek eger kacip gitmezse.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Son izlediğim haberlerde hükümet karşıtı yayın yapıyor diye bir medya kuruluşunun, "AKP oy kaybetti" şeklinde anket sonucu çıkarttığı için bir anket kuruluşunun basıldığını hayretle izledim.

??? diyeyim, başka da bir söze gerek yok sanırsam! Vatan cephesine üye kaydetmeye ve muhalefet partilerini kapatmak için meclis tahkikat komisyonu kurmaya ne zaman kalkışacaklarını merak eder oldum...

Gönderi tarihi:

Bu jitemciye ilk kez dava açılmadı,daha öncede aynı iftiralarla dava açıldı ve suçsuz bulundu.

Öldürüldü gibi ifadeler kullanmak art niyetten başka birşey değildir.

Eğer taraf gazetesi ve gündem gibi haberlerden kaynak almadıysanız ,intahar sırasında eşinin mutfkata olduğunu bilmiş olurdunuz.

Bu cinayeti işleyenler görünmez adam olup öylemi cinayet işlediler.

jitem bölge halkınımı terörist olmaya teşvik ediyor?Sizin sağlam kaynaklar bunumu söylüyor.

Sizi anlamıyorum! karşınızda kimin olduğunu sanıyorsunuz?

Bu gün o insanlara çok şey borçluyuz,o insanlar eşini,ailesini ve kendi canlarını bile yok sayarak o zor şartlarda kelle koltukta vatanı için,milleti için çalıştılar.

Bana göre İntaharının sebebi ise herşeyini feda ettiği vatanında çeteci-mafya olarak gazetelerde günlerce haber yapılması ve iftiralarla yapılan bu haksızlığa onurunun daha ağır basmasıdır.

Oysa bu teröristlerin kendilerine destek vermediği insanları götürüp ıssız yerlerde kafasına sıkıp öldürdüğünü herkes biliyor.

kendi yaptığı cinayetleri terörle mücadele etmiş insanların üstüne yıkmak istedikleri ap açık ortadfadır.

Gönderi tarihi:
İntihar mı :excl:

Allah günahlarını affetsin....ben affetmiyorum.

Söylenenlerin yalan olduğunu öğreninirsen eğer vicdanen rahat olabilecekmisin?O zaman kendini af edebilecekmisin?

Bende o insanları bu duruma getirenlere çanak tutanları af etmeyeceğim...inşallah maşerde elim yakasında olur.

Teröristlerin yaptıklarını düşünemiyorsunuz,işinize gelmiyor çünkü bugün her fırsatta devleti ve devlete hizmet edenleri suçluyorsunuz.

Sözde objektif olduğunuzu söyleyip devleti muhattap alıyorum diyorsunuz,oysa tbmm de vekil olan dtp lileri ,onları vekil kabuleden siz dtp'lileri görmüyorsunuz aynı hareretle bir gün olsun kınamıyorsunuz.

O nedenle sizin af etmeniz yada af etmemeniz önemli değil.

Siz o insanlardan nasıl af dileyeceksiniz onu düşünün.

Rahmetli Albay Abdülkerim Kırca 2 ay öncesinde mahkemeye verdiği ifadesinde böyle bir cinayetle bağlantısı olmadığını ve üzerinde büyük bir oyun oynandığını söylemiş.

Yani kendisi yapmadım diyor.

Bende diyorumki keşke o cinayetleri pkk ve yandaşlarına karşı yapmış olsaydı.

O zaman bu itirafçı bugün bu iftirasını atamazdı ve dünyadan bir pisliği temizlemiş olurdu.

İşte yanlış yapmanın vereceği hatalar bazan böyle ölümle sonuçlana biliyor.

Aslında yazacak çok şey var fakat zamanım yok saat 03: 44 yazdığımı tekrar okuyamıyorum aklımdan geçenleri yazıyorum o nedenle cümle düşüklüğü vb durumlar oluyor,düzeltme imkanımda olamıyor...neyse.

Bende sizi ve sizin zihniyetleri af etmeyeceğim.

Gönderi tarihi:
Son izlediğim haberlerde hükümet karşıtı yayın yapıyor diye bir medya kuruluşunun, "AKP oy kaybetti" şeklinde anket sonucu çıkarttığı için bir anket kuruluşunun basıldığını hayretle izledim.

??? diyeyim, başka da bir söze gerek yok sanırsam! Vatan cephesine üye kaydetmeye ve muhalefet partilerini kapatmak için meclis tahkikat komisyonu kurmaya ne zaman kalkışacaklarını merak eder oldum...

Belki bilmeyenler vardır 'Vatan Cephesi''ni, burada biraz bilgi verelim:

Adnan Menderes iktidarının antidemokretik uygulamalarından biridir. CHP'ye karşı kendilerini destekleyen insanları Vatan Cephesine katılmaya davet etmekteydiler. bu Cepheye katılan insanların isimleri hergün radyodan yayınlanmaktaydı. bu durum halkı ikiye bölmek gibi tehlikeli bir sonuç doğuruyor ve gerginlik kaynağı oluyordu.

Bu uygulamalara önce üniversiteler ve öğrencilerden sonra halkın çeşitli kesimlerinden tepkiler gelmeye başlamıştı. Halkı ikiye bölen "vatan Cephesi" ve basına uygulanan sansür gibi uygulamalar büyük tepki çekmekteydi. bütün bu tepkiler ve uygulamalar üzerine 27 Mayıs 1960’ta asker idareye el koyacaktı.

( Vikipedi )

Gönderi tarihi:
ordu herzaman pkk itirafcilarin bilgilerinden faydalanmiyormu faydalaniyor ozaman sorun nerede anlamis degilim acikcasi ???

Anlatalım. Sorun şurada ki bir eski PKK militanı pişmanlık yasasından yararlanıp itirafçı olduktan sonra verdiği bilgilere göre yapılacak operasyonlarda bilgi ve istihbaratlarının ne derece doğru olduğu mutlaka anlaşılacaktır. Yani; eğer, bu itirafçı, PKKlı olmayıp sadece bir şekilde hasımı, yada kişisel gıcığı olan kişileri ihbar ettiyse bu ergeç anlaşılır. Ya da verdiği bilgilerle güvenlik güçlerini pusuya düşürürse bu da sonradan anlaşılır. O yüzden doğru bilgi vermek zorunda hisseder kendisini, o dönemde.

Ancak, Abdülkerim Kırca için verdiği bilgilerin doğruluğu test edilemez. Bu bağlamda geçmişin intikamı olarak değerlendirilmesi de mümkün olur. Yani, Aygan soyisimli itirafçı şahıs pekela iftiracı da olabilir. Umarım anlatabilmişimdir.

Gönderi tarihi:
Jitem kendi kurucusu Ahmet Cem Ersever'i öldürüyor. Orgeneral Eşref Bitlis'in ölümünde baş şüpheli Jitem oluyor. Ersever'in elleri bağlı, ağzında bant. kafasına sıkılmış iki mermi. bir kireç ocağına cesedi atılarak katledilmeden önce yaptığı son açıklama ne ? "Güneydoğu Anadolu'daki olayların gerçekleri Türk milletinden gizleniyor"

Bence, Cem Erseverin, önce konuştuktan sonra ölümünde ABD'nin kurdurduğu Gladyonun parmağı vardır. Onun önce konuşturulup sonra öldürülmesi neticesinde, anlattıkları nedeniyle Türk ordusunun zor durumda bıraktırılması durumu bu düşünceyi destekler. Yani, böyle bir ihtimal de düşünülmelidir. 'Güneydoğu Anadolu'daki olayların gerçekleri Türk milletinden gizleniyor''un manası bu olabilir. Çünkü, sözde Ergenekonla ilişkilendirilip içeri alınanların ortak paydası 'Amerikancılık karşıtlığı'dır.

Gönderi tarihi:
Bu jitemciye ilk kez dava açılmadı,daha öncede aynı iftiralarla dava açıldı ve suçsuz bulundu.

Öldürüldü gibi ifadeler kullanmak art niyetten başka birşey değildir.

Eğer taraf gazetesi ve gündem gibi haberlerden kaynak almadıysanız ,intahar sırasında eşinin mutfkata olduğunu bilmiş olurdunuz.

Bana yazımın neresinde "öldürüldü" gibi bir ifade kullandığımı göstersene.

Bu cinayeti işleyenler görünmez adam olup öylemi cinayet işlediler.

jitem bölge halkınımı terörist olmaya teşvik ediyor?Sizin sağlam kaynaklar bunumu söylüyor.

Sen karşında kimin olduğunu sanıyorsun ? Susurluk raporunun linkini verdim. Oku bakalım neler yapmışlar.

Ne zaman suçsuz bulundu ? Yoksa intihar ettiğinde halen Askeri mahkeme tarafından yargılanıyor muydu ?

Bu gün o insanlara çok şey borçluyuz,o insanlar eşini,ailesini ve kendi canlarını bile yok sayarak o zor şartlarda kelle koltukta vatanı için,milleti için çalıştılar.

Bana göre İntaharının sebebi ise herşeyini feda ettiği vatanında çeteci-mafya olarak gazetelerde günlerce haber yapılması ve iftiralarla yapılan bu haksızlığa onurunun daha ağır basmasıdır.

Oysa bu teröristlerin kendilerine destek vermediği insanları götürüp ıssız yerlerde kafasına sıkıp öldürdüğünü herkes biliyor.

kendi yaptığı cinayetleri terörle mücadele etmiş insanların üstüne yıkmak istedikleri ap açık ortadfadır.

Arkadaşım çok açık söyleyeyim senin karşısında bu argümanları yutacak bir insan yok. Kendinin bile inanmadığın şeyleri bana anlatma. Çok insan işkenceden geçirildi, çok insan infaz edildi. Çok insana terörle mücadele ile alakası olmayan şeyler yapıldı.

Kime anlatıyorsun sen ya. Ben kemerinde kulak kıkırdaklarıyla dolaşan özel harekatçılar gördüm. O senin "büyük kahramanlar" dediğin insanlardan erinden, binbaşısına kadar bölgede görev yapan bütün askerler nefret ederdi "bunlar yapıyor, sonra dağda biz uğraşıyoruz" derdi askerler. Orduyu sırtında taşıyan uzman çavuşlar, üç kuruş daha fazla para girsin evime diye, gönüllü göreve yazılırken. Dağ başında uydu telefonundan memleketinde apartmanı zamanında bitirmeyen müteahite bozuk atardı bu adamlar.

Dur bakalım daha ne faili meçhul cinayetin altından parmakları çıkacak. Cem Erseveri ellerini kollarını bağlayıp kireç kuyusunada PKK'lılar mı attı ?

Gönderi tarihi:
Belki bilmeyenler vardır 'Vatan Cephesi''ni, burada biraz bilgi verelim

Madem konu açıldı Tahkikat Komisyonu hakkında da bilgi verelim:

Demokrat Parti tarafından 18 Nisan 1960'ta kurulan 15 üyeli Meclis komisyonu. 7 Nisan'da DP Meclis Grubunun bir bildiri yayımlamasından sonra kurulan Muhalefet ve basının faaliyetlerinin araştırılması için kurulmuş bir komisyondur. Komisyon sadece Demokrat Partili milletvekillerinden oluşmaktadır.

Bildiride "CHP'nin ülkedeki bütün yıkıcı grupları çevresinde topladığı, halkı, orduyu iktidara karşı ayaklanmaya kışkırttığı" öne sürüldü. Bu bildirinin ardından DP Meclis Grubu TBMM Başkanlığı'na muhalefetin eylemlerinin soruşturulması için bir önerge verdi.

Komisyon muhalefet üyelerini meclis oturumlarından men cezaları vermiş, meclis görüşmelerinin yayınlanmasını yasaklamıştır. Muhalif basının ve muhalefet partilerinin kapatılması için çalışmaktaydı.

İfadeler çok tanıdık ve güncel, öyle değil mi?

PKK ****** itirafçıya da değinmek isterim. Köpekbalıklarını kan kokusu çeker. Yaralıya iştahla saldırırlar. Bugünler köpekbalıklarının aferinlendiği, yunusların itham edilir olduğu günler...

Gönderi tarihi:
Ben Jitemcilerin neler yaptıklarının hikayelerini çok sağlam ağızlardan dinlemiş bir insanım. O yüzden kimse bana kahramanlık edebiyatı yapmasın.

:)

Eee kim kimin ne olduğunu hangi vasfa sahip olduğunu ne görevde olduğunu bilmeden tartışırsa tabiki herşeyi kendisinin bildiğini iddia edecek :)

Biz burda jitemimi tartışıyoruz?Hayır

Jitem başlı başına bir konu zaten,burada Devlet onur madalyasına sahip gazi bir komutan,hakkında isnat edilenler yüzünden canına kıymış,belkide öldürmüş,bizim ülkemizde çok şey bilenlerin sonu malum..

bu olayda benim canımı sıkan,Abdülkerim Kırca'nın silah arkadaşlarının Türk Silahlı Kuvvetlerinin söylediği hiç bir söze itibar edilmezken elin beş paralık teröristinin söylediklerinin doğru olduğuna inanılıp savunulması..

"Neye göre adamı suçluyorsunuz" diyoruz teröristin kaçıp sığındığı yabancı ülkeden yaptığı zehir zemberek açıklamalar delil olarak önümüze sürülüyor.

Peki adama demezlermi ki bunlar bu ülke sınırları dışına çıktımı neler konuşuyor neler söylüyor haberiniz yokmu diye..

iyi peki madem daha geçenlerde Tunceli belediye başkanı olan kadının Bürksel'de yaptığı konuşmalarıda kayda değer bulup ona göre davranalım..

Herkes aklını başına alsın,can çekişen bir terör örgütünün son çırpınışlarını seyrediyoruz,orda burda konuşarak akıl almaz ifitralarla dikkat çekmeye çalışan hainlerin söylediklerine itibar etmeyiniz.

Hele hele bana onların ağızlarından çıkan tek kelimeyi referans olarak sunmayınız başkaları kanabilir belki ama ben....

Gönderi tarihi:
Hedef gösterilen subay intihar etti

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından Devlet Şeref Madalyası ile ödüllendirilen Kırca, PKK itirafçıları tarafından hedef tahtasına oturtulmuştu.

.

.

.

Kırca’ya, Antalya Serik’te PKK’ya karşı düzenlenen bir operasyonda sakat kalınca malulen emekliye ayrılması üzerine, terörle mücadelede gösterdiği kahramanlık için 12 Aralık 2004 tarihinde Devlet Övünç Madalyası verilmişti. “Görev malülü” sıfatıyla madalyasını Cumhurbaşkanı Ahmet Sezer’in elinden alan Kırca için Çankaya Köşkü’nde düzenlenen törene, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, Jandarma Genel Komutanı Fevzi Türkeri ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da katılmıştı.

"Yüzlerce faili meçhul cinayetin sorumlusuydu, infazları bizzat kendi elleriyle gerçekleştiriyordu, madalyasını da Ahmet Necdet Sezer'in elinden aldı..."

*

Böyle yazdılar.

*

Okuyunca ne anlıyorsun?

Albay, Ergenekoncu katil.

Atatürkçü Ahmet Necdet Sezer de, katil Ergenekoncu'ya madalya takan kişi.

*

Bakıyoruz yönetmeliğe...

*

Devlet övünç madalyası.

Şekli elips.

Çapı 45 milimetre.

Kalınlığı 2.5 milimetre.

Rölyef.

Altın kaplama.

Ay-yıldız motifi bulunur.

TC yazar.

Yurtiçinde veya dışında gösterdiği sorumluluk, feragat, fedakárlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmaları nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek, malül olanlara veya şehit mirasçılarına verilir.

(Burasına dikkat isterim...)

Devlet övünç madalyası, ilgili bakanın teklifi, Bakanlar Kurulu'nun onayı ve Cumhurbaşkanı'nın tevcihi ile verilir.

*

Kim verirmiş?

Hükümet...

Ne zaman verildi?

2004'te...

*

Madalya AKP'nin!

*

AKP borazanı tetikçi medyanın "katil" dediği kahramana "Devlet Övünç Madalyası verelim" deyip, sonra da kahramana atılan iftiralara çıtını çıkarmayanların listesi şöyle... Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay, Güldal Akşit, Mehmet Aydın, Ali Babacan, Kürşad Tüzmen, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu, Kemal Unakıtan, Hüseyin Çelik, Zeki Ergezen, Recep Akdağ, Binali Yıldırım, Sami Güçlü, Murat Başesgioğlu, Ali Coşkun, Hilmi Güler, Erkan Mumcu, Osman Pepe.

*

Hani vatandaş diyor ya...

****** basın, bunu da yazın!

Y.Özdil

Gönderi tarihi:
PKK bozuntusu itirafçıya da değinmek isterim. Köpekbalıklarını kan kokusu çeker. Yaralıya iştahla saldırırlar. Bugünler köpekbalıklarının aferinlendiği, yunusların itham edilir olduğu günler...

Ne zamandan beri derindevlet mensuplari yunus oluyorlar? Hukukun üstünlügüne saygi duymadan itirafcilarin vermis oldugu bilgilere göre insanlari yargis infaz uygulayarak yasa disi bir sekilde katledenler yunus olamazlar. Onlar degilmi bazen itirafcilarla bazen terörüstlerle ortaklasa eylam planlayan ve amaclari terörün devamiyla sadece ülkede demokrasinin yerlesmemesini saglamak ve kisisel cikar elde etmek.

Yok aslinda birbirlerinden farklari ama birisi resmi terörüst digeri PKK terörüstü.

Gönderi tarihi:
Ne zamandan beri derindevlet mensuplari yunus oluyorlar? Hukukun üstünlügüne saygi duymadan itirafcilarin vermis oldugu bilgilere göre insanlari yargis infaz uygulayarak yasa disi bir sekilde katledenler yunus olamazlar. Onlar degilmi bazen itirafcilarla bazen terörüstlerle ortaklasa eylam planlayan ve amaclari terörün devamiyla sadece ülkede demokrasinin yerlesmemesini saglamak ve kisisel cikar elde etmek.

Yok aslinda birbirlerinden farklari ama birisi resmi terörüst digeri PKK terörüstü.

O zaman girmiyeceksin aralarina birakalim kozlarını paylaşsınlar.

Gönderi tarihi:
bu olayda benim canımı sıkan,Abdülkerim Kırca'nın silah arkadaşlarının Türk Silahlı Kuvvetlerinin söylediği hiç bir söze itibar edilmezken elin beş paralık teröristinin söylediklerinin doğru olduğuna inanılıp savunulması..

"Neye göre adamı suçluyorsunuz" diyoruz teröristin kaçıp sığındığı yabancı ülkeden yaptığı zehir zemberek açıklamalar delil olarak önümüze sürülüyor.

Abdulkerim Kirca bir dönemler "elin bes paralik terörüsti" ile ortak calisiliyordu ve söylediklerinin dogru olduguna zamaninda inaniyorduki ve bu bilgileri isiginda bir cok insani yargisiz infazla öldürülüyordu. Bu tip adamlarla ortak calisirsaniz basiniza bunlar gelir. Neden bir dönem dogru diyordu ve söyledikleri yönünde insanlar ödürülüyordu ama simdi söyledikleri itibara alinmasin? Neden bu cifte standart?

Simdi yalan söylüyorsa gecmiste de yalan söyledi ve dolayisiyla bir cok insan sucsuz yere yargisiz infaza ugradi. Bunun hesabini kim verecek?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.