Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

erkek ve kadın  

1. 1. Erkekler neden k?skan?lmaktan ho?lanmaz

• 0

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:( Erkekler neden kıskanılmaktan hoşlanmaz ve aşırı tepki verir? Bu soruya cevap arıyorum; daha dogrusu kıskanmak kötü birşeymi? Bana sorarsanız hayır benim evliligim bitecek kıskandıgım için ltf fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var tşkler
Gönderi tarihi:
:( Erkekler neden kıskanılmaktan hoşlanmaz ve aşırı tepki verir? Bu soruya cevap arıyorum; daha dogrusu kıskanmak kötü birşeymi? Bana sorarsanız hayır benim evliligim bitecek kıskandıgım için ltf fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var tşkler

Valla sevgili ebrupolat, bana sorarsan kıskanılmaktan hoşlanmayan kimse yoktur. ben hoşlanırım mesela. ama tabi kıskanmanın dozu kaçıyor ve olayın suyunu çıkarıyorsan işler değişiyor o zaman. ha diyorsanki ben suyunu çıkarmadan kıskandığım halde tepki alıyorum o zaman burada bişeyler bitmiş olabilir hatta yeni şeyler başlamış da olabilir. ihtimaller böyledir.

bu arada ben artık bu forumda güzin abla olmak istiyorum. siyasetten sıkıldım. uzun zamandır yeni bir arayış içindeydim sayende buldum sanırsamkineee :usutuk:

Gönderi tarihi:
Valla sevgili ebrupolat, bana sorarsan kıskanılmaktan hoşlanmayan kimse yoktur. ben hoşlanırım mesela. ama tabi kıskanmanın dozu kaçıyor ve olayın suyunu çıkarıyorsan işler değişiyor o zaman. ha diyorsanki ben suyunu çıkarmadan kıskandığım halde tepki alıyorum o zaman burada bişeyler bitmiş olabilir hatta yeni şeyler başlamış da olabilir. ihtimaller böyledir.

bu arada ben artık bu forumda güzin abla olmak istiyorum. siyasetten sıkıldım. uzun zamandır yeni bir arayış içindeydim sayende buldum sanırsamkineee :usutuk:

:lol:

Kıskançlık insanın hem kendine hem de karşı tarafa ciddi eziyet olabilir bazen,sinsi sinsi yıpratır ilişkiyi ama illa ki seven kıskanır.

Bir erkek ya gerçekten bogulmuştur imdatttt diyorsa ya da kıvırmak için bir kılıf arıyordur :)

Gönderi tarihi:

onlar sadece kıskanır :lol:

Gönderi tarihi:

Sayin Ebrupolat

Yerli yersiz kiskanclik kotu birseydir, belki ilk zamanlar karsinizdaki kisi kiskanilmaktan hoslanip tepki vermeyebilir ama zaman icerisinde kiskanclik insanin icini kemiren bir virusa donusur iste ozaman donusu olmayan bir yola girersiniz.. Kiskanclik bir kere sizin karsinizdaki insana guvenmediginizi gosterirki oncelikle karsinizdaki insana guvenin, ve sevginizi gostermek istiyorsanizda illaki kiskanc olmaniz gerekmiyor.. bosu bosuna herseyi kiskanclik yapip birbirinizin hayatini zehir etmeye gerek yok bence karsilikli oturup sorunlari birlikte cozmek en mantiklisidir.. Evliliklerin cogu kiskanclik yuzunden noktalanmaktadir buda eslerin birbirlerini nekadar sevmis olsalarda birbirlerine guvenmedigini gosterir.. birde madalyonun diger yuzunden bakin.. Esinize yaptiginiz kiskanclilarin aynisini esiniz size yapsa nasil tepki gosterirsiniz birde olaylara boyle bakin :)

Saygilar

Gönderi tarihi:

kim söyledi erkeklerin kıskançlıktan hoşlanmadığını :unsure: bayılırlar ama abartmayacaksın kadınlarda hoşlanır kıskanılmaktan fakat bir insanı kıskanırken kıstlamayacaksın,sınırlamayacaksın -_-

Gönderi tarihi:

evli barklı bi insan olarak cewap veriyorum,

İDEAL EVLİLİĞİN SIRRI aşağıdaki 3 maddede gizlidir.

1-karnını doyur

2-televizyonun önünden geçme

3-soru sorma

ciddiyim...

kıskançlık kötü bişeydir,hele evli barklı bi adama yapılacak en son şeydir,

çünküm etraflarındaki diğer bekar ya da evli erkek baskısının etkilerinden ancak kendilerini özgür hissederlerse kurtulabilir ve ideal koca kıvamına girebilirler.

tabi bu arada size de tavsiyem kendinize kocanızdan başka bi ilgi aktarım kanalı bulmanızdır,boğmayınız adamı reca ediciim.

zati iki ademevladının yapabileceği maksimum şeyi yapmış,algı ve davranış olarak birbirinden ayrı 2 insan bi damın altında yaşama macerasına girişmişsiniz. daha fazla maceraya gerek var mıdır? hayır yoktur...

daha fazla bilgi ve örnekleme verebilerim eğer ihtiyaç olursa,bunu da kimseye yapmam kıymetini bil...

Gönderi tarihi:

Hayat o kadar kısa ki,

Birşeyler çekiyosan,

Çekmeyeceksin.

Farklı renkleri yaşayacaksın

Özgürce , fakat saygılı, seviyeli.

Baskı ve boyunduruktan

Allah herkesi kurtarsın

Ve tez zamanda

Özgürlüğüne kavuştursun.

:P (Şair mi oluyorum, ne)

Gönderi tarihi:

herşey gibi kıskançlıkta dozunda güzel.... sevildiğini ve önemsendiğini hissediyosunn ... ama içine bi kurt düştü mü çok zor ... şüphe yiyip bitirir adamı .. bunu yaşammmak içi sanırımm tarafların biraz rahat bırakması lazım tamamen özgür değil ama biraz rahat...

Gönderi tarihi:

ilerlemiş yaşına, çoluk çocuk ve torun torba sahibi bir adama göre ise şöyle olmalı derim...

birinci kaide; erkeklerinize annelik değil, karılık yapınız

ikinci kaide; erkeğinizi olur olmadık yere mıncıklamayınız

üçüncü kaide; erkekleri yalnız bırakınız..

unutmayın ki bir erkek son derece hisli bir mahluktur...

şimdilik bu kadar cancağızım...

Gönderi tarihi:
ilerlemiş yaşına, çoluk çocuk ve torun torba sahibi bir adama göre ise şöyle olmalı derim...

birinci kaide; erkeklerinize annelik değil, karılık yapınız

ikinci kaide; erkeğinizi olur olmadık yere mıncıklamayınız

üçüncü kaide; erkekleri yalnız bırakınız..

unutmayın ki bir erkek son derece hisli bir mahluktur...

yalnız bırakmak mı :?::)) nasıl ama ... ve ne kadar süreyle ... ?yaa ben de biraz ama birazz :))kıskanç bi kadın olarak anlamaya çalışıyorumm

Gönderi tarihi:
yalnız bırakmak mı :?::)) nasıl ama ... ve ne kadar süreyle ... ?yaa ben de biraz ama birazz :))kıskanç bi kadın olarak anlamaya çalışıyorumm

efendim izah etmeye çalışalım...

öncelikle erkek işten eve geldiğinde bırakın içeri bir girsin kapıda boynuna asılmayın...

sonra bırakın elini yzünü yıkasın pijamalarını giysin ağzına yemek tıkmayın...

sonra yemeğini mi yedi bırakın kumandayı adama spor programlarını seyredip kendinden bir geçsin....bu arada çaktırmadan da telefonunu kurcalamayın...erkekler buna sinir olur, zaten yakalasanız da ne değişecek?

ardından adamın zihnini ne sorularla yorun ne de gün içerisinde yaşadığınız ya da ilginizi çeken olayları kendisine anlatın...inanın bu konular onu hiç alakadar etmiyor olacak...boşu boşuna dır dır etmeyin adamcağıza...

eskiden çok eskiden kadın erkeği az görürmüş...adam kahvede olurmuş eve de geç gelirmiş geldiğinde kadın uyumuş olurmuş böylece gül gibi geçinirlermiş...

haaaa bir de bırakın adam evi ve mutfağı istediği gibi döksün o dökerken arkasından toplamayın standart bir erkek buna çok sinir olur, o döktükçe siz de dökün....

adam evdeyken kadınların en mühim eğlencesi olan gürültülü elektirikli süpürgelerini açmayın...biliyorum bu bir kadın için vazgeçilmez bir eğlence ama ne olur adam evdeyken bunu hiç yapmayın...ne zamana kadar mı?

hep böyle yapın erkek ihtiyarlayınca kadınlaşıyor zaten o zaman hep beraber temizlik yaparsınız...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.