Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Demirefe gelmez, çünkü inadını kıramaz.. Arkadaşının arkasından konuşuyorsun demeyin, yüzüne de söylerim, zaten yazdıklarımı görüyordur o.. O inadını kıırarsa ben de saçımı keserim radya lütfen onunla görüşecegim birşeyler sun bana özelden tüzelden neyse bu forumda sevdigim insanları görmek okadar mutlu kılarki beni... Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Demirefe'nin gelmesini en çok ta ben istiyorum. O'ndan öğreneceğimiz çooooook şey var. Lütfen o gelene kadar bu başlığı güncel tutalım. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Demirefe'nin gelmesini en çok ta ben istiyorum. O'ndan öğreneceğimiz çooooook şey var. Lütfen o gelene kadar bu başlığı güncel tutalım. Ne bu ya? Çekip giden gidene? Yol geçen hanı mı burası canın isteyince çekip git? Aaaa, tadını kaçırdınız şu forumun ama ha! Demişti kendisi bloguma bir incelemesinde.. http://www.turkish-media.com/forum/blog/635/entry-6638-yakin-beni-sonra-da-atin-denizlere/ niye gitti öyleyse? burada her birimiz ayrı özellikte farklı farklı yetişmiş insanlarız.Fikir ayrılıkları, yanlış anlamalar olabilir.Bir süre yazmayabilirsin, kendince protesto edersin.Böyle inada bindirip kestirip atmak niye Madem çokkkk biliyor, bilmeyenlere, öğrenmek isteyenlere karşı bir sorumluluğu yok mu? Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 bilmeyenlere, öğrenmek isteyenlere karşı bir sorumluluğu yok mu? Bildiklerini bir yerlerde mutlaka birileriyle paylaşıyordur. Demirefe bu.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Bildiklerini bir yerlerde mutlaka birileriyle paylaşıyordur. Demirefe bu.. e bizim günahımız neydi.. dilerim gittiği yerde mutludur.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Demirefe'nin gelmesini en çok ta ben istiyorum. O'ndan öğreneceğimiz çooooook şey var. Lütfen o gelene kadar bu başlığı güncel tutalım. ondan hiç şüpheniz olmasın bu başlık ben burada oldugum müdetçe ki başka arkadaşların katkıları ile açık olucaktır.... ama şu var ben daha çok istiyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Bildiklerini bir yerlerde mutlaka birileriyle paylaşıyordur. Demirefe bu.. sadece bildiklerimizi paylaşma adına biryerlerde olmayız bazende hatır için arkadaşlık,dostluk için oluruz veya dost diyebildigimiş kişilere bir şekilde ulaşırız.! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 e bizim günahımız neydi.. dilerim gittiği yerde mutludur.. banene mutlu olmasın işte kızdım ona not bile düşmemiş giderken bi gelsinnn hele ooo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Bu akşam Demirefe'den bir mail aldım.Yazdıklarınızı okumuş ve çok duygulanmış. Herkese sevgi ve selamlarını iletmemi istemiş benden.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Bu akşam Demirefe'den bir mail aldım.Yazdıklarınızı okumuş ve çok duygulanmış. Herkese sevgi ve selamlarını iletmemi istemiş benden.. Evrensel-insan'da dahil mi, bu "herkese?" Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Evrensel-insan'da dahil mi, bu "herkese?" "merak eden herkese" demiş; sende sayfasına gelip okuduğuna göre, hiç kuşkusuz.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 "merak eden herkese" demiş; sende sayfasına gelip okuduğuna göre, hiç kuşkusuz.. Ben sitede mesaj yazilmis her basliga bakarim. Ozel bir durum yok, yani. Neyse gelirse, gorusuruz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Ben sitede mesaj yazilmis her basliga bakarim. Ozel bir durum yok, yani. Neyse gelirse, gorusuruz. Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Bu akşam Demirefe'den bir mail aldım.Yazdıklarınızı okumuş ve çok duygulanmış. Herkese sevgi ve selamlarını iletmemi istemiş benden.. Ne duruyor gelsin o halde.. Sevgi ve selam tamam da, bilgilerine daha çok ihtiyaç var.. Bizleri yalnız bıraktı. Neredeyse qua'cı olacağız. Ramah kaldı.. Müsebbibi o.. Günahı boynuna.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Ne duruyor gelsin o halde.. Sevgi ve selam tamam da, bilgilerine daha çok ihtiyaç var.. Bizleri yalnız bıraktı. Neredeyse qua'cı olacağız. Ramah kaldı.. Müsebbibi o.. Günahı boynuna.. Yazdıklarını okuyordur mutlaka... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 ooooo ben kaç kes geldim gittim hala yok ortalıkta.... Radya ona yaz çok kızgınım ve kırgınım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.