Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Aysumu ösledim, dedemi ösledim, sedoşu ösledim, yumoşu ösledim canım kusen ben de seni ösledim pıtır pıtırım canım ya kıyamam sana fıstığımmmm Aysuşu ösledim,dedoşu ösledim,sedoşu ösledim,yumoşu ösledim,wernel lorantı ösledim puhaha bu koptuğum andır ne gülüyon yaw kusenime wernel de kim aaa ben tanışmadım yoksa sen yoksa yoksa..... kardeşimmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Aysun diil aysum.. Farklı kişiler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 bence bi telefon aç bak çok özlemişsin zati Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 bir Allahın kuluda bizi özlememiş yaa olamasss ben özlemedim kimseyi Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 bir Allahın kuluda bizi özlememiş yaa olamasss ben özlemedim kimseyi seni çok özlemişim yaaa Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Annemi ozledim bugun kavu$tum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 babazula çok mersi bende seni özledim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 tabiki sadece SEVGİLİMİ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ailemi çünkü gidemedım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Özlemediğimi sananı özledim.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Özlemediğimi sananı özledim.. taurus cevabına ortak oluyorum ama çok hoşuma gitti.. ben de Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 taurus cevabına ortak oluyorum ama çok hoşuma gitti.. ben de Ol arkadaşım ol.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Can baba'nın şu şiirini yolluyorum ki özleyenler özlediklerine özlediklerini söyleyemediklerinde özlediklerini söylemenin başka bir yolu olarak bu şiiri okusunlar diye... vatana millete bi faydamız olsun dimi ama ha bu arada son 9 mısrayı söylemenize gerek yok özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden ''git artık'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa'' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Özledim ne zamandır giremiyorum siteye .Arkadaşlar tüm herkesi özledim Beni özleyenleri ,özlemeyenleri .sevenleri ,sevmeyenleri .unutanları ve unutmayanları . Arkadaşlığın kıymetini ve değerini bilen iyi yürekli insanları ve sizleri özledim..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Can baba'nın şu şiirini yolluyorum ki özleyenler özlediklerine özlediklerini söyleyemediklerinde özlediklerini söylemenin başka bir yolu olarak bu şiiri okusunlar diye... vatana millete bi faydamız olsun dimi ama ha bu arada son 9 mısrayı söylemenize gerek yok özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden ''git artık'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa'' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 kimseyi özlemedim. çümkü tüm özleyebileceklerim yanımda. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.