Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 kızım git buyucu olsan usttekini neye cevirirdine bakkk. Bu arada topic dağıldı beeeeaaaa ah ahhhh simdi taurus olsa bu topici toplardı. taurusun topivc toparlamasın özledim beee Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 seni çevirmene çeviri sedanın yanından ayırmazdım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ablamı özledim... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 biricik dostlarım Selinimi ,Yeşimimi(Yeşimcağzm) , Haticemi(kara böcüküm) bi deee ZuZumu çoookkkkk özledim okulumu da özledim biraz erken ama... napiyim özledim işte Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 biricik dostlarım Selinimi ,Yeşimimi(Yeşimcağzm) , Haticemi(kara böcüküm) bi deee ZuZumu çoookkkkk özledim okulumu da özledim biraz erken ama... napiyim özledim işte gıss yeşimimi deyince üstüme alındım birden Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 gıss yeşimimi deyince üstüme alındım birden biri sana yeşimcağzım diyorsa sensindir zaten burda seni bi de selini görünce sanki benim yeşimimle selinimi görmüş gibi oluyorum çookk özledim çoookkk Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 fenerbahçe stadını özledim... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sevgilimle çakır olup onun o halini izlemeyi, aşkooooo diye bağırmasını, kıskançlığını, sarılmasını, öpmesini, onu saatlerce beklemeyi, bundan sonra daha beklemem demeyi, gelince herşeyi unutmayı, hayal kurmayı, sigara içişini, Allah kahretsin seviyorum len seni demesini, sonra gülmesini,kavga etmeyi, seni terk ediyorum demesini, akşama telefon açıp ya ben seni terk etmekten vazgeçtim demesini özledim işte ya herşeyini... Daha da çoooook özlerim :( Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sevgilimle çakır olup onun o halini izlemeyi, aşkooooo diye bağırmasını, kıskançlığını, sarılmasını, öpmesini, onu saatlerce beklemeyi, bundan sonra daha beklemem demeyi, gelince herşeyi unutmayı, hayal kurmayı, sigara içişini, Allah kahretsin seviyorum len seni demesini, sonra gülmesini,kavga etmeyi, seni terk ediyorum demesini, akşama telefon açıp ya ben seni terk etmekten vazgeçtim demesini özledim işte ya herşeyini... Daha da çoooook özlerim :( Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sakin geçen günlerimi özledimmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 küçükderede ğovit tutmayi özledim... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 rize de evimizin bahçesinde çay içmeyi özledim, bu hafta sonu gitcektim güyaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Doyasıya gülmeyi özledim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 özlenilenler özlendikleriyle kalırlar... özlem, özleneni yatağından kaldırır mı ki hiç? özleyen mutlu olsun diye özleyen özlenene özlem duyar ama özlenen hiçbir zaman özleyeni anlamayacaktır ve sona kala kala kocamaaaannnnnnnnnnnnn bir ÖZLEM kalır... sen sensizlik nedir bilir misin ki? sen hiç sensiz kalmadın kiiiiiii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 özlenilenler özlendikleriyle kalırlar... özlem, özleneni yatağından kaldırır mı ki hiç? özleyen mutlu olsun diyeözleyen özlenene özlem duyar ama özlenen hiçbir zaman özleyeni anlamayacaktır ve sona kala kala kocamaaaannnnnnnnnnnnn bir ÖZLEM kalır... sen sensizlik nedir bilir misin ki? sen hiç sensiz kalmadın kiiiiiii peki sen mevsımleri saydın mı?bak ben sayarım mevsım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 özlemiyorum hiç bişeyi ya, hiçbi şey beni özlesin... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 peki sen mevsımleri saydın mı?bak ben sayarım mevsım saymışımdır gıııııı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 özlemiyorum hiç bişeyi ya, hiçbi şey beni özlesin... aaa gıs ne dıyon ayolll tana hıçbişey dedii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aaa gıs ne dıyon ayolll tana hıçbişey dedii o hiç bir şeyim değil ayolll hiç bir şeyimi özlemiyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 yemeyi özledim,diyet yapmadan börek yemeyi hoplayıp zıplamayı yüzmeyı sokakta eskıden gıbı deli taklıdı yapmayı kör taklıdı yapıp karşıdan karşıya geçmeyı eskı çılgınlıklarımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sen hala deli taklidi yapıyorsun, yoksa akıllı taklidimi yapıyorsun ah senle 10 yıl önce tanışsaydıkta sen benim dilenci taklidi yapışımı görecektin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sen hala deli taklidi yapıyorsun, yoksa akıllı taklidimi yapıyorsun ah senle 10 yıl önce tanışsaydıkta sen benim dilenci taklidi yapışımı görecektin... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gülerken içimde bir sızı olmayışını özledim... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Cocukken tek kale maç yaptığımız günleri cebimdeki paranın hepsiyle çikolata almanın gururuyla gülümsememi özledim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hiç bişe düşünmemeyi bıran olsun beynımı boşaltmayı özledim..yaw öğretmenlık çok zor ya,beynımız öyle yıpranıyor ki..ee 2 ay tatili hakedıyoz kızmayın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.