Φ suheda_ Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Kasklı sapık sanatçıymış Ankara’da son 6 ayda meydana gelen cinsel saldırı olaylarının failinin İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarından Şahin Öğüt olduğu belirlendi. Şahin Öğüt’ün Ankara’da askerliğini yaptığı kaydedildi İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarından Şahin Öğüt (31), askerliğini yaptığı Ankara’da, aralarında 18 yaşından küçük 8 kız çocuğunun da bulunduğu 10 ayrı tecavüz olayının faili olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Askerliğini tamamlamasına 4 gün kala yakalanan Öğüt’ün, tanınmamak için tecavüzler sırasında bile başından motosiklet kaskını çıkarmadığı öne sürüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Çankaya, Yenimahalle, Keçiören ve Batıkent’te son 6 ayda meydana gelen ve ortak özellikleri bulunan 10 ayrı cinsel saldırı olayıyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Motosiklet ehliyetli 35 bin kişiyi araştıran 8 polis, zanlının kullandığı siyah renkli ve “Mondial Chopper 250 CMT” marka ve model motosikletten Ankara’da 228 adet bulunduğunu belirledi. Aynadaki parmak izi çözdü Çalışmalar sonunda şüpheli motosiklet sayısı 35’e, şüpheli sayısı ise 500’e indirildi. Polisler, özellikle saldırıların yoğun olduğu Çankaya bölgesindeki sürücüleri takibe aldı. Bu sırada Bahçelievler semtinden gelen bir cinsel saldırı ihbarını değerlendiren ekipler, siyah kasklı sürücüyü tespit ederek izlemeye başladı. Ancak takibi fark eden motosikletli, polisten kaçarak izini kaybettirdi. Aramalarını sıklaştıran ekipler, bir alışveriş merkezinin bodrum katında kaskı üzerinde bırakılmış siyah “Mondial Chopper” marka motosiklet olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Motosikletin dikiz aynasından alınan parmak izi, mağdurelerin evlerinde tespit edilen parmak izleriyle karşılaştırıldığında, izlerinin aynı kişiye ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine motosikletin plaka ve şase numarasından sahibini tespit eden polisler, geçtiğimiz cuma sabahı Çankaya’da bir eve baskın yaparak Şahin Öğüt’ü gözaltına aldı. Ağlayarak teşhis ettiler Yakalandığında “Ben Türkiye’nin en ünlü tenoruyum” dediği öğrenilen Öğüt’ün evinde yapılan aramalarda, cinsel saldırıların ardından gasp edilen ipod’lar, fotoğraf makineleri ve paralar ele geçirildi. Emniyete götürülen Öğüt, burada 10 mağdurla yüzleştirildi. Mağdurların, Öğüt’ü, “ağlayarak” teşhis ettikleri öğrenildi. Tecavüzler sırasında elde edilen sperm örnekleri ile Öğüt’ün sperm örnekleri de yapılan DNA testlerinde uyum sağladı. Zanlı, sekizi tecavüz, biri tecavüze teşebbüs, biri de taciz boyutunda kalan 10 olayda da suçunu itiraf etti. Küçük mağdurlar arasında Ankara’da bir hastanede görev yapan ünlü bir cerrahın kızının da bulunduğu ileri sürüldü. Öğüt’ün, peşine düştüğü genç kızları, evlerinin kapısına kadar takip ettiği, evde kimsenin olmadığını anlayınca su isteme bahanesiyle zili çaldığı, kapının açılmasıyla zorla içeri girdiği, koli bandıyla mağdurelerin ellerini ve ağzını bağladıktan sonra cinsel saldırıda bulunduğu kaydedildi. Öğüt’ün, saldırının ardından mağdurların yanına kendilerini çözebilmeleri için bir bıçak bıraktığı kaydedildi. ‘Onlar kadın olmayacak mı?’ İfadesinde, “Bende sosyal statü de var, para da var, cazibe de var” dediği bildirilen Öğüt’ün, 18 yaşından küçük 8 kıza tecavüz girişimi konusunda ise, “Onlar da nasıl olsa kadın olmayacak mı? Ne fark eder, küçük veya büyük?” dediği iddia edildi. Askerlik görevini Ankara’da Mızıka Bölüğü’nde yapan Öğüt’ün yarın terhis olması gerekiyordu. Zanlının askerlik öncesinde İstanbul’da oturduğunu tespit eden polis, 2007’ye kadar İstanbul’da işlenen ve faili meçhul kalan 5 tecavüz olayıyla ilgisi olabileceği düşüncesiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne fotoğraflarını gönderdi. Tutuklanan Öğüt’ün, emekli emniyet müdürü ve eski polisevi Müdürü H.Ö.’nün oğlu olduğu öğrenildi. Yarışmada ödül kazandı Ankara’da 1977’de doğan Şahin Öğüt, 1995-1996 sezonunda girdiği Hacettepe Devlet Konservatuvarı’ndan 2000’de iyi dereceyle mezun oldu. Bu dönemde pek çok konserler veren sanatçı W.A. Mozart’ın okul bünyesinde yapılan “Sihirli Flüt” operasında solist sanatçı ve reji asistanı olarak görev aldı. 2002 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğrenimine devam eden Öğüt, 2003-2004 sezonunda Cemal Reşit Rey Salonu’nun açmış olduğu sınavlarda başarı göstererek “Kuvayı Milliye” operasında korist sanatçı olarak rol aldı. İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin açmış olduğu sınavı kazanan Öğüt, kurum bünyesinde 15’den fazla oyunda yer aldı. Nişanlı olduğu belirtilen Öğüt 2007’de Siemens Opera Yarışması’nda mansiyon ödülü almıştı. alıntı milliyet Yok efendim eğitimsizlik,cehalet,sosyal bir sorun,bastırılan duygular,bazı şeylerin tabu oluşu falanda filan geçelim bunları.. Demekki neymiş, insanın içerisinde özünde olmalı bazı değerler,gerisi hikaye.. Alıntı
Φ AlperTolgaHan Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Bazan kendi kendime soruyorum; İçimizdeki hayvani nefsi ne kadar terbiye edebildik? Mesela; bir anda dünya üzerini 60 metre su kaplasa, bilinen tüm medeniyet ortadan kalksa, insanların biri birini yemeye başlamaları kaç GÜN sürer? Ben en fazla 7 gün dedim.... Alıntı
Φ Blanc Sombre Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Maldoror'un mutlu yaşadığı o ilk yıllarda nasıl iyi yürekli biri olduğunu anlatacağım birkaç satırda. Daha sonra, kötü ruhlu doğmuş olduğunu fark etti: Ne garip yazgı! Kişiliğini elinden geldiğince gizledi uzun yıllar, ama sonunda, şu alışık olmadığı gerilim yüzünden, her gün kan beynine çıkmaya başladı; böylesine bir yaşama artık katlanamadığı için de, sonunda, kararlı bir biçimde kötülük mesleğine adandı… bu tatlı dünyaya! Pembe yanaklı küçük bir çocuğu sevip dururken yanaklarını usturayla kesip koparmak isteyeceği kimin aklına gelir, ve eğer Adalet'in türlü türlü cezaları gözünün önüne gelmemiş olsaydı kim bilir kaç kez yapardı bu işi.Yalancı biri değildi, gerçeği kabul ediyor ve kendisinin bir kan dökücü olduğunu söylüyordu. İnsanlar, duydunuz mu? Bu titreyen kuş teleği kalemle de aynı şeyi tekrarlamaktan utanmıyor. Sanki istençten de güçlü yetke… Bir lânet! Yerçekimi yasalarına karşı koyabilir mi taş? Olanaksız. Kötülük, iyilikle bağlaşma yapmak isterse, olanaksızdır. Comte de Lautréamont: Maldoror'un Şarkıları'ndan bir bölüm Kötülük mesleği kiminin gerçek işi kiminin ikinci işi.... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Ehh sonucta orasi Turkiye degilmi normaldir sapiklari odullendiririz, katilleri vatansever ilan ederiz .. bir ekmek calanida 20 yil hapse mahkum ederiz hic sasirmamak lazim aslinda ... saygilar Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Yurdum olayıdır aslında klişe hale gelmiş durumlardan biri. Pek ender olmayan bir şey. Sadece tanınmış kişiler sayesinde biliniyor artık bu durum. Ödüllendirilmiş sapıklar felsefede yeni bir çığır açacaktır. Buna inanıyorum. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 O adamin kendisi zaten bir ******,ama karisi ise(yanlus anlasilmasin kari sözcügünü kullandim diye ama öyleleri bunu haketmekteler)midesiz biriymis maalesef. Adli tibba gelince önyargili olmak istemem ama ben bu raporun para karsiligi verildigini savunuyorum cünkü akli basinda bir doktor böyle olaylarda cocugun ruhsal bozukluk icinde olmadigi ile ilgili bir rapor yazmaz hemde 40 gün gibi kisa bir süre icersinde.Adam resmen dalga gecerek cikti hapisten ve birde üstelik iliskim yine devam edecek diyede vurgu yapti sorulara, Din ugruna kizlarini peskes ceken ana babalara ise yaziklar olsun diyorum. saygilarla Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Korkunç vahim bir durum. Paranın satın alamadığı şeyler vardır. Ama satın alabildiği şeyler çok çok daha fazladır. Ar, namus, haysiyet, adalet niyetine adaletsizlik, utanma yerine pişkinlik, bunlardan bazıları. Daha saymama gerek yok, sırıtan yüzler ve yitip giden tüm insanlık erdemleri apaçık ortada... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Yüzlerindeki ifadelere bakın ve anlayın ne sapıklıklar yaşıyor benim MÜSLÜMAN ülkemde. Selam Sayin erdogan, yazayim i yazmayim i, sorayim i sormayim i... diye düsünürken icim de kalacagina... yaz gitsin dedim. Bura' da merak ettim... neden Müslüman kelimesini büyük harfler ile yazma geregini duydunuz Simdi bura' da ben Müslümanim... o yüzden savunuyorum yada Ben Hüseyin Üzmenin' in tarafindanim.... o yüzden savunuyorum diye düsünebilirsiniz tabi ki fakat bu kesinlikle öyle degil Benim düsünceme gelince: Degil sadece Müslüman ülkelerin' de... tüm diger ülkelerde' de olmayan birsey midir bu...söz konusu olan kelime. Saygilar Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 "Müslüman ülkede olan" ve uygar ülkelerde olmayan şu, sayın Birce: Mağdurun psikolojik etkilenmesi veya etkilenmemesi, sadece suçun niteliğini ağırlaştıracak veya değiştirmeyecek bir konudur. Suçun hafifletilmesi için kullanılamaz. Babanın şikayetini geri çekmesi diye bir şey hiç bir şekilde dikkate alınamaz. Rüştüne gelmemiş bir çocuk, devletin yasal koruması altındadır. Babası onu parayla satmış da olabilir. İkisi yeterli mi, daha sayayım mı? En iyisi ben saymayayım, siz "etkilenmedi" raporunun çıkarılma hızını, bir çocuk dedesi yaşında adamın cinsel tacizinden nasıl olur etkilenmez, yoksa ömür boyu bu travmadan kurtulabilir mi, biraz araştırın... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Müslüman kelimesini büyük harfle yazılması bence dogru. cunku bu adam hapisten cıkar cıkmaz ilk söyledigi söz takdiri İlahi olmustur... adam hala islamiyetin ardına saklanıyor.. yaptıgı cok buyuk marifetmiş gibi... ve bu adam serbest kalıyor... kendi konu baslıgımdada sormustum burdanda sormak istiyorum sayın zümez taraftarlarına: 14 yasında bir kız cocuyla cinsel ilşkiye girmek icin ne kadar yeni turk lirası yardım yapmak gerekiyor? 14 yasında bir kız cocuguyla ilişkiye girmek icin ne kadar ibadette bulunmak gerekiyor? dunya uzerinde hangi ulke hangi toplum hangi inanıs bunu dogal karsılıyor? sorularımın abartılı yada kasıtlı oldugunu soyleyebilrsiniz ama bu soruları ben kendim uydurmadım. kızın babasının ve failin soylediklerinden alıntı yaptım... ve inanın midem bulanıyor bu satırları yazarken bile.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 ve diger ulkelerdede böyle olayların oluyor olması bizim ulkemizde bizim icimizde olmasını ne kadar haklı cıkartabilir ki? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Babanın şikayetini geri çekmesi diye bir şey hiç bir şekilde dikkate alınamaz. Rüştüne gelmemiş bir çocuk, devletin yasal koruması altındadır. Babası onu parayla satmış da olabilir. İkisi yeterli mi, daha sayayım mı? En iyisi ben saymayayım, siz "etkilenmedi" raporunun çıkarılma hızını, bir çocuk dedesi yaşında adamın cinsel tacizinden nasıl olur etkilenmez, yoksa ömür boyu bu travmadan kurtulabilir mi, biraz araştırın... Bu yazilanlari hoskarsiliyorum degil sayin demirefe...tabi ki karsilamiyorum Benim üzerinde durmak istedigim baska birsey' di...anlatamamisim yine. Saygilar Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Sapıklık ve sapkınlıkları erdem olarak gören bazıları için bu surat ifadesi normal sayılır. Ar namus tertemiz... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Müslüman kelimesini büyük harfle yazılması bence dogru. cunku bu adam hapisten cıkar cıkmaz ilk söyledigi söz takdiri İlahi olmustur... adam hala islamiyetin ardına saklanıyor.. yaptıgı cok buyuk marifetmiş gibi... ve bu adam serbest kalıyor...kendi konu baslıgımdada sormustum burdanda sormak istiyorum sayın zümez taraftarlarına: 14 yasında bir kız cocuyla cinsel ilşkiye girmek icin ne kadar yeni turk lirası yardım yapmak gerekiyor? 14 yasında bir kız cocuguyla ilişkiye girmek icin ne kadar ibadette bulunmak gerekiyor? dunya uzerinde hangi ulke hangi toplum hangi inanıs bunu dogal karsılıyor? sorularımın abartılı yada kasıtlı oldugunu soyleyebilrsiniz ama bu soruları ben kendim uydurmadım. kızın babasının ve failin soylediklerinden alıntı yaptım... ve inanın midem bulanıyor bu satırları yazarken bile.. Evet katılmamak ne mümkün !!degil mide bulantısı bu tür insanların yüzüne ******* bile sırıtmalarına neden olacaktır..... Ama hüseyin üzmez ne ilk ne son olacaktır müslüm gündüz ve fadime şahin olayı çokda eski degil kii bunlar basına çıkanlar deşifre olanlar...ya olmıyanlar!!!!! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 “İslamcı yazarlardan tecavüz bahaneleri” Ya cinnet ya da hap içirdiler EMİNE ŞENLİKOĞLU (Yazar): Hepimiz şoke olduk. Eğer öyle bir şey yaptıysa ona yazıklar olsun. Ama yapmadıysa da bu bir komploysa, komplo kuranları Allah kahretsin. Vakit yazarı denmesi acı bir şey. Hüseyin Üzmez’in ailesiyle görüştüm. Eşi "Böyle bir şey yok" diyor. Yaptıysa cezasını çeker. Haberlerde duyar duymaz Hüseyin abiyi aradım. "Bacım mahkemeyi bekle, söyleyeceğim bu kadar" dedi. Kız da 14 yaşında değilmiş. Hüseyin abinin tecavüze kalkışacağına inanamıyorum. Öyle bir şey yaptıysa da kesinlikle cinnet geçirmiş derim. Şu anda inanmıyorum. İlerde deliller ne gösterir bilemiyorum. Eşiyle arasındaki yaş farkında Hüseyin Üzmez’in suçu yok. Kendilerinden küçük kız alanlara, "Yaşlı bunaklar" demişimdir. Evlendiklerinde gidip, "Hüseyin abiyle kavga etmeye geldim" dedim. Eşi, "Emine abla onun hiç suçu yok. Kara sevdayla aşık oldum. ‘Benimle evlenmezsen intihar ederim’ dedim, evlendik" diye anlatmıştı olanları. Hüseyin abinin, namus konusunda bilinçli olarak yanlış yapacağı kanaatinde değilim. Ya bir cinnet geçirdi, ya bir hap içirdiler diye düşünüyorum. Yüzde 99 böyle bir şey yapmaz ama kalbini Allah bilir. Toplumsal lince dönüşmesin SİBEL ERASLAN (Vakit): Hüseyin Üzmez, büyükbaba... Üzgünüz, şaşkınız. İnanamıyorum böyle bir şey olduğuna. En kısa zamanda hak yerini bulacaktır. Komplo olduğunu düşünmek istiyorum. Hayata bağlanmak istiyoruz. Hepimiz üzerinde şok tesiri yapıyor. Asla düşünmüyorum böyle bir şey yapacağını. Çok ihtiyar ve hasta kendisi. Böyle bir ithamla acı çektiğini düşünüyorum. Eşiyle yaş farkı üzerinden yola çıkarak, birini potansiyel suçlu ilan etmek benim hukuk vicdanıma aykırı. 18 yaşından küçük biri üzerinden toplumsal lince dönüşmesi beni rencide ediyor. ÖZLEM ALBAYRAK (Yeni Şafak): Eşiyle arasında 50 yıllık yaş farkı bulunması, genç kadınlara karşı cinsel zaafları bulunduğunu itiraf ettiği röportajları, kendi hikayesini yazdığı romanının içeriği, ’kıllanma’ gerektiren cinsten veriler. Eğer bir komploysa bile bu, ateşine atılacak odunları kendi eliyle taşıdığını teslim edebiliriz. Eğer doğruysa pekala bu olay pedofilidir ve patetik bir ruh halinin tezahürüdür. Bir çocuğu istismar etmek benim vicdanımda suçtur. Türkiye’deki bir kesim, "Hz. Ayşe 9 yaşındayken Peygambere nikahlandı" rivayetiyle, "Anadolu’da dindar aileler kızlarını çocuk yaşta evlendiriyorlar" argümanını bir araya her getirdiğinde, aslında İslam’ın "pedofiliye gizli icazet verdiğini" düşünmüş, ama bunu dillendirecek cesareti asla bulamamıştı. Bu olay bu bilinçaltını açığa çıkardı. Artık erken evlendirilmenin İslam’dan değil gelenekten sadır olduğunu, Ayşe anamızın ise evlilik yaşının 9 değil, 17 ya da 25 olduğu yönünde muhtelif rivayetler olduğunu söylesek de faydasız. Ergenekoncu tezgah HASAN KARAKAYA (Vakit): Eğer yanlış yapan, çirkinlik yapan insan, bizim içimizden biri ise onu asla savunmaz, ona asla sahip çıkmayız. Bu konuda ölçümüz gayet açık. Ölçümüzü, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed koymuş. Bizler de, "İçimizden biri" dahi olsa, eğer hırsızlık yapmış, eğer sarkıntılık işlemiş, kısacası eğer "yanlış, yamuk ve ********* bir iş" yapmışsa, onu ne savunuruz, ne de ona sahip çıkarız. Ancak, olayın üzerindeki esrar perdesi henüz aralanmadığı için, ortada bir tezgah ve komplo olabileceği kuşkusu içindeyiz!... Aklımıza, "Ergenekon’cu tezgahlar" gelmiyor değil. Olayın bugün çıkması komplo ABDURRAHMAN DİLİPAK (Vakit): Zina, bizim inancımızda büyük günahtır. "Belki nikáh yapmıştır" denebilir, ama bu da örfe, yasalara aykırı, en azından yakışıksız bir durum. Ben bu işin bir komplo olmasını temenni ediyorum. Ahir ömrümde, bu yaşlı adamın, mahkemede söyleyeceklerini merakla bekliyorum. Bana sorarsanız, ister gerçek, ister iftira olsun, bu olayın, bugün bu şekilde ortaya çıkması bir komplodur. Yorum dahi yapılamaz bu ifadelere!!!! Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 İslam'a en büyük zarar verenler 'İSLAMCI KESİM BİZİZ' diyerek tecavüzü, tacizi, asılsız mülk elde etmeyi savunanlardır. Bir de İslam'ın arkasına sığınıp iki üç kelimede bir Allah diyerek sanki imanı çok kuvvetliymiş gibi tiyatro yapanlardır. Bu tip insanlar bırakın Cumhuriyet'i şeriatin bile sonunu getirirler. Şayet bunlar savunduğu Şeriat'in mevcut olduğu ülkede yaşıyor olsalardı; Hüseyin Üzmez boynunda ip ile sallanıyor olacaktı. Detaylar önemlidir Geneller kadar... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 14 yasında bir kız cocuyla cinsel ilşkiye girmek icin ne kadar yeni turk lirası yardım yapmak gerekiyor?14 yasında bir kız cocuguyla ilişkiye girmek icin ne kadar ibadette bulunmak gerekiyor? dunya uzerinde hangi ulke hangi toplum hangi inanıs bunu dogal karsılıyor? sorularımın abartılı yada kasıtlı oldugunu soyleyebilrsiniz ama bu soruları ben kendim uydurmadım. kızın babasının ve failin soylediklerinden alıntı yaptım... ve inanın midem bulanıyor bu satırları yazarken bile.. Hic bir ülke dogal karsilayamaz bu durumu Lostsoul, hicbir insan karsilayamadigi gibi... ~~~~ http://www.jurablogs.com/de/14-jaehriges-maedchen-vergewaltigt-14-jahre-haft-fuer-die-drei-taeter 14 yasindaki bir kiza tecavüz ediliyor 14 yil hapis cezasi ve 15. 000 Euro para cezasi veriliyor ~~ http://www.berlinonline.de/berliner-zeitun...11545/index.php 67 yasinda ki bir adam tecavüz ediyor ~ 15 yil hapis cezasi veriliyor -------------------------------------------- http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=111196 Parkta tecavüze hapis cezası Mahkeme heyeti, Datlı’yı 8 yıl hapis cezasına mahkum etti. Duruşmadaki iyi hali nedeniyle bu cezası 6 yıl 8 aya indirildi. ~~~ http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=162725 1993 -2007 yılları arasında 6'sı tecavüz, 5'i hırsızlık olmak üzere tam 23 suçtan çeşitli kereler yakalanıp hapis yatmış ve çıkmıştı. kücük bir hesap yapalim burada 2007 - 1993 = 14 bu 14 yil icersin de 23 suctan hapis yatan bir kisi........ 6 tecavüz, kac yil yada ay hangi ceza icin yati...? en fazla tecafüz de 8 yil dendigin de......... 6 yila indiriliyor ise... misal yukarda ki olay 6 X 6 = 36 yil en azindan yatmazi gerekmezmiy di... ki diger suclari ben simdi bos verdim... Bunlar birkac örnek bulabildiklerim Simdi hepsini bir toparlayim özet olarak: Diger ülke de verilen hapis cezalari ile Türkiyedeki farki sanirim fark etmissinizdir... ki her firsat' ta devamli indiriliyor.... her neden ise.. Hüseyin Üsmez Beyefendinin hapisden cikmasini ben cok normal karsiliyor.... arkasi oldugu sürece bir insanin ....ne yapsa cikis yolu bulacaktir bence...hele ki bu seviyede olan kisiler... birde kisacik bu yazilara göz atalim http://arsiv.sabah.com.tr/2004/09/16/siy104.html ZORUNLU HIRSIZLIK: Yeni tasarıya baklava çalan çocukların durumundan yola çıkarak bir madde eklendi. Yaşamsal gereksinimlerini karşılamak için hırsızlık yapan ya da yaptığı hırsızlığın maddi değeri (bir somun ekmek, baklava çalan çocuklar örneği gibi) son derece düşük olan hırsızlık olaylarında hakim isterse ceza vermeyebilecek. Yasa yürürlüğe girdiğinde bu tür suçlardan mahkum olan kişiler cezaevinden çıkabilecek. sanirim bunlar yeni yasa......................... önceden kac yil bir cocuk bir ekmek caldigi icin yatar' di biliyormusunuz 15 YIL daha dün gibi hatirliyorum eli ...... diyenler vardi aramiz da Simdi sormak isterim cok önceden de sorduydum bu soruyu Bu kararlari veren kimdir, kimlerdir......... cok merak ediyorum Nerede burada Adalet. Saygilar Sapıklık ve sapkınlıkları erdem olarak gören bazıları için bu surat ifadesi normal sayılır. Ar namus tertemiz... Bunu bana yazmadan önce muki, kese bi sorsaydin ne demek istedigim... Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Müslüman kelimesinin kulanilmis olmasi yerindedir. Müslümanlar alinabilirler,bende müslümanim ama alinmadim,cünkü ben müslümanligin 14 yasindaki bir kiza tecavüzü hos karsilamadigini biliyorum,müslüman olmak önemli bir seydir,müslüman insan sevgisi ile doludur dolu olmalidir.Laiklere dinsiz diyen müslümanlarmi dindardir yoksa 14 yasindaki kiza tecavüze yeltenen veya tecavüz eden 70 in üzerindeki Laiklik düsmani gazetecimi cok müslümandir.Allahi kendine alet ederek,insanlara kötülük yapanlarin müslümanliktan bahsetme haklari yoktur.85 yillik Cumhuriyeti yikmaya calisanlardan nasil müslüman oluyormus birisi anlatsinda bilelim. Deniz feneri yolsuzlugunu yapanlar müslüman diye gecinmiyorlarmiydi,milletin parasini Allah adina gasp ederek yiyenler yandas medyalarina yedirenler parti propagandasi icin kullandiranlar nasil müslüman oluyorlarmis birisi anlatsinda bilelim. Dün Mehmet Eymür'ün Ugur Dündar'la bir söylesisi vardi,ve Eymur denilen adam Ergenekona karsi konusmus sonrada Deniz feneri icin *ergenekona misilleme olarak yapilmis bir komplo *diyerek yüzü bile kizarmadan birilerine yaranmaya calismistir.Kanal 7 yani müslümanlarin kanali hemen Eymurun konusmasina takilmis ve AKP nin biyiksiz Fehmisine yorum yaptirmistir.Biyiksiz Fehmi Deniz Feneri yolsuzlugunun yabanci bir istihbarat örgütünün komplosu olarak ortaya sürüldügünü amacin AKP yi ve Erdogani devirmek oldugunu söylemistir.Simdi bu adamlara aslinda söylenecek cok sözler vardirda biz yine onlarin ayarina inmeyelim.Almanyada hapis cezasi alan Deniz fenerciler suclarini itiraf etmis ve o itiraflar dogrultusunda Alman savci asil suclularin Türkiyede Kanal 7 televizyonunun sahibi ve RTÜK baskani oldugunu belgelerle aciklamistir.Behey utanmaz insanlar,hala neye kilif ariyorsunuz,utaninda yüzünüze bir pece takinda insanlarin arasina cikmayin ve hesap verin.Alman yargisi Hüseyin Üzmez gibileri serbest birakmazdi,iste müslüman gecinenlerin gercek yüzleri ortadadir. saygilarla Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Bunu bana yazmadan önce muki, kese bi sorsaydin ne demek istedigim... Saygilar Sayın birce, nereden çıkardınız size yazdığımı anlayamadım! Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Toplum böyle sapıkları görünce, daha ne sapıklar çıkarır ortaya bunlar 'ALLAH' için yapılan sapıklıklar ve eşleri ve çevreleri tarafından 'HOŞ GÖRÜLEN' sapıklıklar. Yüzlerindeki ifadelere bakın ve anlayın ne sapıklıklar yaşıyor benim MÜSLÜMAN ülkemde. "Allah için yapılan sapıklıklar"bu nasıl bir ifade böyle!!! Müslümana özellikle parmak basma sebebinizi şöylemi algılamalıyız müslümana yakışmayan bir davranış öyle ise hem fikiriz,sormadan edemiyceğim diğerlerine mübahmı oluyor? ama eminim bizim ödüllü opera sanatçımızda müslümandır. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Sayin Suheda,en azindan ben yazdiklarima bir aciklik getireyim,özellikle yazdimki müslümanlar alinabilir ama müslüman vurgulamasi yerindedir diye.Bu neden böyledir;Yatip kalkip Laiklere saldiranlarin müslüman gecinenler olduklarini biliyormuyuz,ben biliyorum.Baslari acik Bati tarzi giyinenlere etik disi yakistirmalari yapanlar dinci kesimi degilmidir.14 yasinda bir kizla evlenilmez o daha cocuktur dendiginde,hayir efendim serren nikah düser diyenler dinci tayfasi degilmidir,Laik kesimde bir olay oldugunda Yilbasi neonu gibi puntolarla baslik atan gazeteler dincilerin yani Üzülmez'lerin,BIYIKSIZ FEHMI'lerin gazeteleri degilmidir ve bunlar zikreder gibi sabah aksam Allahin adiyla saldirmazlarmi. Opera sanatcisi hadi Laiktide yapti o insanlik disi tecavüzleri peki müslüman nasil yapti bunu,korkmadimi Allahtan.Iste bunu dile getirmeye calistim,herne kadar bana hitaben yazmadiniz isede ben yinede size yazma geregi duydum. saygilarla Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 şöyle bir konuda bile beni güldürmeyi başardınız ya helal olsun size.. Arkadaşım sapıklığın dini,dili,ırkı varmıdır? ben ne anlatıyorum bir insan bu tip suçlara meyilli biri ise bu o insanın ruh hastası olduğunu gösterir,kişi eğitimle kişi herhangi bir dine mensup olmakla kişi konumuyla statüsüyle aklınıza gelecek tüm sosyalliğiyle kişi kim ve ne olursa olsun sapıksa sapıktır kardeşim.. adamın çocuk ve kadına 16 kişiye tecavüzü söz konusu ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz aşın kardeşim artık bunları yahu.. sen şu habere bak!!! http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.as...mp;Categoryid=7 Ve böyleleri için topluma kazandırılmalı gibi ucuz laf teranelerinede gerek yoktur,******** kardeşim kim olursa olsun suçu sabitmi..adı ister hüseyin olsun ister şahin hiç fark etmez.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Hani iddia ediliyor ya... Dinden uzak olan insanların dostluk ve kardeşlik bağı içinde olamayacakları... Ve ancak müminler için böyle bir durumun söz konusu olabileceği... Eeee!... 'Muhammed 9 yaşında hatun alırsa benim ne eksiğim var' diye düşünenler de bolca çıkıyor içlerinden demek ki... Sayın politika'nın dediği gibi: 'Opera sanatçısı hadi laikti de (dinsiz) yaptı o insanlik dışı tecavüzleri, peki müslüman nasıl yaptı bunu, korkmadı mı Allah'ından? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Sayın Üzmez ile ilgili haberleri dinlemeden es geçerim;onun gibi ...... insanların ..... anlamaya meraklı değilim. Bunu yapanların ardına sığındıkları kaleleri;onlardan bağımsız düşünerek;onları ..................! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 13 yaşında taşlanarak öldürüldü Admin Note: Resim Şiddet İçerdiğinden Kaldırılmıştır 13 yaşında taşlanarak öldürüldü Mahkeme tecavüz edenleri değil onu suçlu buldu. 13 yaşındaki kız çocuk stadyumda taşlanarak öldürüldü. Somali'de yeniden bir vahşet yaşandı. 13 yaşındaki kız çocuğu üç kişi tarafından tecavüze uğradı. Ancak Somali mahkemesi, tecavüz edenleri değil, onu suçlu buldu. Somali'nin Kismayo kasabasında evlilik dışı cinsel ilişkiye girme suçlamasıyla 13 yaşındaki kız çocuğu bir futbol stadyumunda bin kişinin gözü önünde taşlanarak öldürüldü. Uluslararası insan örgütü Amnesty International'ın açıklamasına göre, İslamcı militanlar tarafından kontrol edilen Kismayo kentinde recm olayı 27 Ekim'de yaşandı. Vahşet sonrası Ayşe adındaki kız çocuğun yaşı 23 olarak açıklanmıştı. Ancak olay sonrası açıklama yapan baba, kızının yaşının 13 olduğunu açıkladı. hurriyet. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.