Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 "Abdullah Öcalan hangi futbol takımını tutuyor" diye sorsam... Herhalde herkes biliyordur. * Böyle başladı bu iş. * "Türkiye’yi böleceğim" diye ortaya çıktığında, bizim basın koşmuştu hemen Bekaa Vadisi’ne, nasıl da güzel futbol oynadığını, militanlarıyla şakalaştığını, şiir yazdığını, aslında duygusal bir insan olduğunu, aşklarını falan övgü dolu sözlerle aktarmışlardı. "Abdullah Bey" diye hitap eden mi ararsın, "sayın" diyen mi... Sofrasına oturdular. Kitaplar yazdılar. * Zorlayın hafızanızı... Bin Ladin’le röportaj yapan bir tane Amerikalı gazeteci var mı? HAMAS lideriyle konuşup, bunu gazetesine manşet yapan bir tane İsrailli gazeteci? Bulamazsınız... Mesela, El Pais gazetesinde ETA militanıyla hücreevinde yapılmış sıcak bir sohbet okumanız mümkün mü? Çeçenler canımız ciğerimiz... Ama bizim için öyle... Çeçen liderlerin sofrasına oturup, "Aslında onların da haklı oldukları taraflar var" diye yazan Rus gazeteci görülmüş müdür? Veya, futbolun beşiği İngiltere... Yıllarca vuruştular; bir tane IRA militanının gol atarken fotoğrafı yayınlandı mı İngiliz gazetelerinde? * Genelkurmay Başkanı Başbuğ, dün bağıra bağıra "teröristi güçlü göstermeye çalışan gazeteciler" olduğunu söylerken, bu sorular geldi aklıma... Dünyada, kendi ülkesini, kendi milletini vuran teröristi "sempatik" göstermeye çalışan gazeteci bi tek nerede? * Böyle başlar bu işler çünkü... Terörist "insan"laştırılır. Sonra arkası gelir. Yılmaz Özdil Alıntı
Φ Suheyla Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 * Zorlayın hafızanızı... Bin Ladin’le röportaj yapan bir tane Amerikalı gazeteci var mı? HAMAS lideriyle konuşup, bunu gazetesine manşet yapan bir tane İsrailli gazeteci? Bulamazsınız... Mesela, El Pais gazetesinde ETA militanıyla hücreevinde yapılmış sıcak bir sohbet okumanız mümkün mü? Çeçenler canımız ciğerimiz... Ama bizim için öyle... Çeçen liderlerin sofrasına oturup, "Aslında onların da haklı oldukları taraflar var" diye yazan Rus gazeteci görülmüş müdür? Veya, futbolun beşiği İngiltere... Yıllarca vuruştular; bir tane IRA militanının gol atarken fotoğrafı yayınlandı mı İngiliz gazetelerinde? * Yılmaz Özdil Oncelikle, bu yazar hatali. Tabii ki, Bin Ladin’le röportaj yapan bir tane Amerikalı var! Yilmaz bey bilmiyor. Ve bilmedigini yazmis! Neyse geçelim bunu ... "Çeçen liderlerin sofrasına oturup, "Aslında onların da haklı oldukları taraflar var" diye yazan Rus gazeteci görülmüş müdür?" diye sormus. Bunu bilmiyorum. Ama haydi gelinde bir aykiri soru soralim. Niye Rus gazeteciler gidip Çeçen Liderlerini gorsunler? Niye Çeçenlere kendi hayatlariyle güvensinler? Çeçenlerin Rus mahkumlarina nasil davrandiklarini, onlari nasil oldurduklerini röportaj ettilermi Turk Gazetelerinde? Bogazlarini teker teker bir Kurban bayraminda kesiyorlarmis gibi yapip, onlari diri diri katilce oldurup ve video ya çektiklerini ve internete koyduklarini gordunuzmu? Turkiyede ki tepki neydi, Turk Askerlerinin basina çuval giydirince? Kiyamet koptu? Peki, Çeçenler Ruslarin basina çuval degilde, Rus Mahkumlarin bir keçi gibi bogazlarinda kesilmesine ne derler acaba? Turk Midyasi seslerini bulamadimi? Bu videolar o kadar insan dışı ve çirkin ... buraya link bile vermek istemedim. Not: Terroristlerin veya bir, iki askerin yaptiklari suç, bir topluma mal olunmaz. Mamafih, eger o toplum, o yapilanlari cezalandirmazsa, kendilerine uygun gorurse, iste o toplum kendisini o sekilde degerlendirir! Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 iki tarafın da ne demek istediğini anlamadım ???? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 "Abdullah Öcalan hangi futbol takımını tutuyor" diye sorsam.... . . Sonra arkası gelir. Yılmaz Özdil Bekaa vadisine gidipte Apo'yu sereflendiren onunla ve cetesiyle gül vererek fotograflar cektiren, Apo'ya en büyük baskan diyen ve onu daha düne kadar her yerde savunan malesef sizin o cok Atatürkcü ve vatansever diye savundugunuz Dogu Perincek ve Yalcin Kücük yapmistir. En azindan birilerine atifta bulunurken ismlerinide yazalimda bulmaca cözme durumuna hiseetmeyelim kendimizi. Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 yukarıda verdiğiniz isimler hani diyorusnuz ya sözde milliyetçiler hah bunlarda o sözde demokrasi hak eşitlik kardeşlik diye feryat edip provakasyon yapan iki yüzlülerdir. sizin diyerek kastettiğin kitle kimdir??? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 "Abdullah Öcalan hangi futbol takımını tutuyor" diye sorsam.... . . Terörist "insan"laştırılır. Sonra arkası gelir. Yılmaz Özdil Kendisi icin savasanlari yok eden,kendisine karsi savasanlari üst makamlara getiren bir millet yok olmaya mahkumdur. Ünal Inanc,Atatürkcü bir gazetecidir.Ayni zamanda Türkiye'de "GAZILER VAKFI'"ni kuran isimdir.70'li yillarda Kontgerilla belgelerini bulup aciklamis olan Ünal Inanc Ergenekoncu diye tutuklananlarin arasindaydi. Hilmi Özkök'ün okulda ki lakabi "YUNAN HILMI"ydi.AKP yani dincilerin gözbebegiydi.Kivrikoglunun Genel Kurmaya baskani olmamasi icin mücadele vermisti,cünkü Kivrikoglu Amerikan yandasi degildi. ***** saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 yukarıda verdiğiniz isimler hani diyorusnuz ya sözde milliyetçilerhah bunlarda o sözde demokrasi hak eşitlik kardeşlik diye feryat edip provakasyon yapan iki yüzlülerdir. sizin diyerek kastettiğin kitle kimdir??? "sizin" diyerek kastettigim basligi yapan arkadasaydi. O arkadas söylemis oldugum iki ismi bayagi savunuyorda ondan. Diger taraftan söylemis oldugunuz cümlelerin altina imzami atiyorum. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Kendisi icin savasanlari yok eden,kendisine karsi savasanlari üst makamlara getiren bir millet yok olmaya mahkumdur. Ünal Inanc,Atatürkcü bir gazetecidir.Ayni zamanda Türkiye'de "GAZILER VAKFI'"ni kuran isimdir.70'li yillarda Kontgerilla belgelerini bulup aciklamis olan Ünal Inanc Ergenekoncu diye tutuklananlarin arasindaydi. Hilmi Özkök'ün okulda ki lakabi "YUNAN HILMI"ydi.AKP yani dincilerin gözbebegiydi.Kivrikoglunun Genel Kurmaya baskani olmamasi icin mücadele vermisti,cünkü Kivrikoglu Amerikan yandasi degildi. ***** saygilarla Ergenekon tramvasi yasiyoruz herhalde!!!! Baslikla alakasi olmayan bir yorum okudum. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Sofrasına oturdular. Kitaplar yazdılar. Zorlayın hafızanızı... Bin Ladin’le röportaj yapan bir tane Amerikalı gazeteci var mı? HAMAS lideriyle konuşup, bunu gazetesine manşet yapan bir tane İsrailli gazeteci? Bulamazsınız... Sn Efendi Türkler neden APO'nun masasina oturanlari ve kitap yazanlari aciklamiyorsunuz???? Ben isterseniz bir ip ucu vereyim size, hafizalarimizi zorlamak acisindan. Biri Apo'nun yanina gidip hatira fotografi cektirmisti, digeride Apo ile ayni masada raki iciyordu. Umarim hatirladiniz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Bu yorumu okurken aklıma şu Amerika tarzı filmler geldi,her suçlunun içinde barındırdığı insani duygular ve insan psikolojisine olan atıflar... İster kabul edelim,ister etmeyelim...teröristte bir insandır! Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Bu yorumu okurken aklıma şu Amerika tarzı filmler geldi,her suçlunun içinde barındırdığı insani duygular ve insan psikolojisine olan atıflar... İster kabul edelim,ister etmeyelim...teröristte bir insandır! napim yani insan diye kucağıma alıp seveyim mi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 napim yani insan diye kucağıma alıp seveyim mi sevin diye yazmadım,sadece bir gerçek. Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 sevin diye yazmadım,sadece bir gerçek. ya neyin gerçeği içi dolu bir söz yazarsan daha sevinecem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 ya neyin gerçeği içi dolu bir söz yazarsan daha sevinecem Neyin gerçeği mi,insanın gerçeği... ölen de öldüren de insan değil mi? Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Neyin gerçeği mi,insanın gerçeği... ölen de öldüren de insan değil mi? ****** eğer terörrist ise ben insan yerine koymam hiç kusra bakma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 ****** eğer terörrist ise ben insan yerine koymam hiç kusra bakma birincisi alaycı bir tavrım yok,olmadı da,olmayacak da. ikincisi insan yerine ben de koymam,ama sonuç itibari ile o da bir insandır. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ikincisi insan yerine ben de koymam,ama sonuç itibari ile o da bir insandır. İnsan kılığına bürünmüş canavarlar ne sebep,nede sonuç itibarı ile insandırlar. İnsan olması için önce insan özelliğini taşımaları lazım. İnsanlar, toplumda ve aile ile birlikte yaşar,severler,sevilirler düşünürler . Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 İnsan kılığına bürünmüş canavarlar ne sebep,nede sonuç itibarı ile insandırlar. İnsan olması için önce insan özelliğini taşımaları lazım. İnsanlar, toplumda ve aile ile birlikte yaşar,severler,sevilirler düşünürler . Ben değerlerden,bakışlardan değil,yaratılmış olarak insandan bahsediyorum.Neden böyle bir şekilde yorumlama ve tartışma gereği hissediliyor,onu da anlamış değilim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.