Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Diğerleri / The Others 2001 suheda'nın sunumuyla Tanıtıldımı daha önce bilmiyorum ya neyse.. Diğerleri son derece ince düşünülmüş zeki bir senaryonun eseri,film gerilim tarzında..İlk önce bu filmi izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız hakkında araştırma yapmayın bırakın süpriz kalsın.. Tarzının en güzel örneklerinden biri olan film karanlık,soğuk ve sisler içerisinde geçiyor hani şu fimlerde hep kullanılan İngiliz atmosferi varya,birde onların şu meşhur ürkütücü koca şatoları.. Filmde olaylar böyle bir ortamda yaşanıyor başroldeyse Nicole Kidman fiziki görüntü olarak bu tip filmlere pek uymayacağını düşüsenizde son derece başarılı bir performans seriliyor öyle ki filmde beni en çok etkileyen karakter yine Nicole Kidman.. eğer gerilim tarzı filmlerden hoşlanan biri iseniz ve bu filmi izlemediyseniz tam isabet bir film.. Film izledikten sonra son derece iyi yapılmış bir tercih olduğunu görüp bana teşekkür edeceksiniz ve hiç beklenmedik süpriz finali... Filmin yönetmeni,senaristi ve müziklerini yapan kişi hep aynı Alejandro Amenabar hani şu meşhur "Vanilla Sky"filminin yönetmeni.. gelelim filmin konusuna.. Kocası Savaşa giden ama geri dönmeyen Grace iki çocuğuyla beraber insanlardan uzakta büyük bir malikanede yaşamaktadır. Günün birinde ikisi kadın olan üç yabancı Grace'in evine gelerek ondan iş isterler. Hizmetçileri bir süre önce ayrılan Grace'de bu teklifi kabul eder. Ancak bu evde bazı kurallar vardır. Grace'in çocuklarının ışığa alerjisi olduğu için perdeler her zaman kapalı tutulmalı ve odalar her zaman karanlık olmalıdır. Hizmetçilerin gelmesinden kısa süre sonra çocuklar evde bazı hayaller ve garip olaylar görmeye başladıklarını söylerler. Çok güzel bir film tavsiye olunur.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 evet gerçekten güzel ve suprızlerle dolu bir film Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 İzlediğim en iyi gerilim filmlerinden birisi... Kan yok, şiddet hiç yok, cinsellik desen adı bile anılmamış ama bir gerilim filmin hissettirmesi gereken tm duygulara sahip bir film bu, ürküyorsunuz, geriliyorsunuz kimi zaman diken üzerinde oturuyormuş gibi oluyorsunuz, heyecan derseniz surekli bir biçimde korunmuş... Oyuncular muhteşem zaten bir filmde Nicole Kidman varsa benim için o film izlenmeye değerdir ya bu gerçekten de izlenmeye değer bir film... Kesinlikle ve hatta şiddetle gerilim sevenlere tavsiye edilir... 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Aslinda Nicole Kidman i sevmem ama The Others gercekten guzeldi. Filmin sonunu beklememistim beklemedigim bir denisim oldugu icin zaten hosuma gitti. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Gerilim filmi izlemeyi çok tercih etmem.Dün film bakınırken aldığı yorumlar için izledim ve yorumların tümüne katılıyorum.Bu film beğendiğim nadir gerilim filmlerinin arasına girdi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.