Φ fblikız Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 arkadaşlar bna yardm eeblir msnz?? bnm düşünceme göre bni sevmiyor.. ztn soracak cesaretm de yok.. aynı sınftyz szce onu etkilemk iç ne yapablrm!! şuan muhabbetmz fln yok.. konu açmka vb bna yardmcı olablir msnz lütfeenn.. çok da soğuk saylmz aslnda.. belki de yeni tanışıyrz ondn ... bni sevip sevmediğini nası anlayabilirim???(gidip sormak dışnda tabi:D) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 arkadaşlar bna yardm eeblir msnz?? bnm düşünceme göre bni sevmiyor.. ztn soracak cesaretm de yok.. aynı sınftyz szce onu etkilemk iç ne yapablrm!! şuan muhabbetmz fln yok.. konu açmka vb bna yardmcı olablir msnz lütfeenn.. çok da soğuk saylmz aslnda.. belki de yeni tanışıyrz ondn ... bni sevip sevmediğini nası anlayabilirim???(gidip sormak dışnda tabi:D) yardım edebilmemız için öncelikle,okuyabileceğimiz gibi yazsan nasıl olur?bu ne biçim Türkçe dir kardeşim sneı anlymyorm mlesf Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 yardım edebilmemız için öncelikle,okuyabileceğimiz gibi yazsan nasıl olur?bu ne biçim Türkçe dir kardeşim sneı anlymyorm mlesf Ne dion sen sdlna yawww, nolmushkih Turkcheye... shashırdım falan yaneeee.. Kal geldiiih wallaaa!!! hehehehe *** Burada geçen kelimelerin neredeyse çoğununTürkçe ile uzaktan yakından ilgisi yok... Peki bu kelimeler neden böyle kısaltılıp, Türkçe bu şekilde eciş bücüş hale getirliyor? Sorun ne? Zaman meselesi mi? Yani zamanız mı yoktu bunları yazarken? Yoksa bu sayfa da tıpkı cep mesajları gibi 160 karakter ile mi kısıtlı? Değil! Burada istediğiniz kadar uzun iletiler yazabilirsiniz.. Unutmayın dil bir kültürdür; dil, bir ülkenin en önemli öğesidir. Dil, geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe herşeyi aktarabileceğimiz en önemli aktarım aracıdır. Dilimiz konusunda daha dikkatli olmak zorundayız... Bu her birimizin ciddi anlamda dikkat etmesi gereken bir sorundur. Belki şimdi kullanmış olduğunuz bu Türkçemsi dili anlıyoruz ama ileride maalesef anlayamayacağız. Neden biliyor musunuz? Türkçe'nin böyle devam ederse bilinçsizce yozlaştırılıp, tanınamaz hale getirilecek olunmasından... Sonunda Türkçe diye bir dil kalmayacak... Saygılar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 yardım edebilmemız için öncelikle,okuyabileceğimiz gibi yazsan nasıl olur?bu ne biçim Türkçe dir kardeşim sneı anlymyorm mlesf Ne dion sen sdlna yawww, nolmushkih Turkcheye... shashırdım falan yaneeee.. Kal geldiiih wallaaa!!! hehehehe *** Burada geçen kelimelerin neredeyse çoğununTürkçe ile uzaktan yakından ilgisi yok... Peki bu kelimeler neden böyle kısaltılıp, Türkçe bu şekilde eciş bücüş hale getirliyor? Sorun ne? Zaman meselesi mi? Yani zamanız mı yoktu bunları yazarken? Yoksa bu sayfa da tıpkı cep mesajları gibi 160 karakter ile mi kısıtlı? Değil! Burada istediğiniz kadar uzun iletiler yazabilirsiniz.. Unutmayın dil bir kültürdür; dil, bir ülkenin en önemli öğesidir. Dil, geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe herşeyi aktarabileceğimiz en önemli aktarım aracıdır. Dilimiz konusunda daha dikkatli olmak zorundayız... Bu her birimizin ciddi anlamda dikkat etmesi gereken bir sorundur. Belki şimdi kullanmış olduğunuz bu Türkçemsi dili anlıyoruz ama ileride maalesef anlayamayacağız. Neden biliyor musunuz? Türkçe'nin böyle devam ederse bilinçsizce yozlaştırılıp, tanınamaz hale getirilecek olunmasından... Sonunda Türkçe diye bir dil kalmayacak... Saygılar Alın benden de o kadar! Tıpkı Yaren'de msn de böyle yazışıyor arkadaşlarıyla,ben okuyamıyorum çoğu zaman yazdıklarını Yazık gerçekten çok yazık! Ama yazık demek yeterli olmamalı...Peki napmalıyız ya da napmalıyım ??? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 sevgili glorıa ve radya hassas olduğum bır konuda destek olduğunuz için teşekkur edıyorum.. bırde bu tarz konuşmaların değişik tiplemeleri de var.. mesela benimle Türkçhe konuşma benımle Türkçe konuş diye bır slogan var.tıpkı o slogandakı gibi birçok kelimelerımıze ingilizce vari harfler eklenmıiş.. nhe dhediğimi anlıyahblormuhusun gholarıa denedım bakalım olmuş mu? ya bunlar en basıt hallerı bu yeni dilimizin,bir de öyle zorları varki FBI bile çözemez bunu facebooktakı bır guruptan aldım: Üyelerimizden Burak'ın bize ulaştırdığı bir msn iletisi.... qıwRıLdım qüNâhLâRımâ âRtıq phéni sRân théq $héy shénsizLiqim sêvMêq qoLâY... ! qaLîptâ sévMêq ôLaY !!! İpûNî qoßâRâN êMoOo oLmu$ ..... Çeviri:Kıvrıldım günahlarıma artık beni saran tek şey sensizliğim... sevmek kolay... ! kalıpta sevmek olay !!! ipini koparan emo olmuş..... Suat'ın bize ulaştırdığı ve çözmeyi başardığımız birşey... -choRdumqie chordumqiexD becemn proFLden pua soodaqie qanqm--saadaqie asqımqiexD.......... İlk satır:gördümki gördümki İkinci satır:Böceğimin profilinden..(pua) gülme efekti... Üçüncü satır:soldaki kankim sağdaki aşkım... Fulya,Pınar ve Mehmet'e teşekkürler... Bir dilin içine nasıl mıçılır işte kanıtı.........Hiç sanmıyoruz ama çözenler lütfen bize ulaşın....... "éuoMzZ.... AßsâLar~LésLéR~faqéLér~qéNdNü ßéqénMÜj qötü HâwDâ oLânLâR yaNUmDâNh qéÇméZÜnqié hâDÜnüzÜ aŞjâq msJLâr yaSMaUnH PoLémiqLérüH hİüÇ zÜéMém ßéÜ pLmİé SuqMaYuNh HéRqéZe mZn*MiH wéRmÜéM İZéméünH mZj YaSuOsAnIzH cWpD wéRmÜoZaM iqiJiSiNiH aDmâ qéNé cwPLâmAmH iZoSaNıS yOrUm YaßuN aßUq sAßUq YoRuMLAr YaBjaqsaN rézimLérmé ßâqmâ biLém"...................... Osman'ın çözemediği için sinir olduğu... Ekrem'in çözdüğü birşey.. hommm konstreee olamamııoooommmmm:) bööö bbeimmm(: sew bni çok(: muck muck öptm komacn )))))))))) ebettt bise muaahh bi de aşquzummmmm(: mucx küb bisürü sevooomm ki senii (= sıpaaa(: sewooorum sni bnde çooook (: mucx bebeimmm.. Çeviri:hımm konsantre olamıorum bebeğim sev beni çok muck (opme efektı )öptüm kocaman evet bize muah bide aşkım muck kib(kend ii baq) bisürü seviorum ki seni sıpa bende seni çok seviorum muck bebeğim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Ne dion sen sdlna yawww, nolmushkih Turkcheye... shashırdım falan yaneeee.. Kal geldiiih wallaaa!!! hehehehe *** Burada geçen kelimelerin neredeyse çoğununTürkçe ile uzaktan yakından ilgisi yok... Peki bu kelimeler neden böyle kısaltılıp, Türkçe bu şekilde eciş bücüş hale getirliyor? Sorun ne? Zaman meselesi mi? Yani zamanız mı yoktu bunları yazarken? Yoksa bu sayfa da tıpkı cep mesajları gibi 160 karakter ile mi kısıtlı? Değil! Burada istediğiniz kadar uzun iletiler yazabilirsiniz.. Unutmayın dil bir kültürdür; dil, bir ülkenin en önemli öğesidir. Dil, geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe herşeyi aktarabileceğimiz en önemli aktarım aracıdır. Dilimiz konusunda daha dikkatli olmak zorundayız... Bu her birimizin ciddi anlamda dikkat etmesi gereken bir sorundur. Belki şimdi kullanmış olduğunuz bu Türkçemsi dili anlıyoruz ama ileride maalesef anlayamayacağız. Neden biliyor musunuz? Türkçe'nin böyle devam ederse bilinçsizce yozlaştırılıp, tanınamaz hale getirilecek olunmasından... Sonunda Türkçe diye bir dil kalmayacak... Saygılar Snei sefeommmm pepeimmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 sana çhok ghüsel bi önherim vhar bheni ara 0900 900 99 99 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.