Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. Düğünümüze sizleride çağırıcaz inşallah... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Allah mesud etsin.. Teşekkür ederim... Allah herkese nasip etsin... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 mutluluklar senin adına sevindim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 mutluluklar senin adına sevindim Teşekkür ederim gezgin... Aslında internette güven sağlamak ve doğru karar verdiğine inanmak biraz zor oluyor, ama ben doğru insanı bulduğuma inanıyorum... Öyle ki, hiç kimseye internette tanıştığımızı bile söylemedi, insanların yanlış anlamasını istemedi... Allah mahçup etmesin inşallah. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 en doğrusunu yapmış bence çünkü benim kuzenim internetten kız kaçırdı ve evlendi şimdi kızın adı chat gelin oldu... her kes öyle söylüyor senin adını da chat gelin olmasını istemem... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 en doğrusunu yapmış bence çünkü benim kuzenim internetten kız kaçırdı ve evlendi şimdi kızın adı chat gelin oldu... her kes öyle söylüyor senin adını da chat gelin olmasını istemem... Tekrar teşekkür ediyorum... Bizde böyle bişeyin olmasını istemeyiz asla... İkimizin aileside bunu hiçbir zaman öğrenmiycek inşallah. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 en doğrusunu yapmış bence çünkü benim kuzenim internetten kız kaçırdı ve evlendi şimdi kızın adı chat gelin oldu... her kes öyle söylüyor senin adını da chat gelin olmasını istemem... :) "internetten kız kaçırdı" kaç kpss hızla kaçırmış gezgin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Ayağım uğurlu geldi bu foruma ... Allah mesut etsin tamamına erdirsin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 tebrikler...ALLAH tamamına erdirsin... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 sayman22 ve erbay, teşekkür ederim... Darısı bekarların başına... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Cok enteresan ama mutlu olduguna göre cok guzel ömür boyu mutluluklar dilerim ama evlilik de cok korkutucu diilmi yaws nasıl bole bir karar alabildiniz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Cok enteresan ama mutlu olduguna göre cok guzel ömür boyu mutluluklar dilerim ama evlilik de cok korkutucu diilmi yaws nasıl bole bir karar alabildiniz biz çok şanslıydık galiba... ilk buluşmamızdan sonra çıkmaya başladık ve hemen sonrasında bu kararı aldık diyebilirim... birbirimize olan güvenimiz bu kararı almamızda büyük yardımcı oldu tabiki... Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz... büyük konuşmak da istemem ama doğru insanı bulduğumu düşünüyorum.... Ayrıca teşekkür ederim ulyanov, eğer bekarsan darısı seninde başına ama interneti tavsiye etmiyorum. çünkü herkes bizim kadar şanslı olmayabilir... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Mersi. Bu ögüdü hayatım boyu hatırlayacagımdan emin olabilirsin ehuehuehu Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. Düğünümüze sizleride çağırıcaz inşallah... TEBRİKLER . MUTLU OLURSUN İNŞALLAH Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 :) "internetten kız kaçırdı" kaç kpss hızla kaçırmış gezgin vallah bilmiyorum kaç kpss ile kaçırmış ama kız hamile bugün yarın doğurur.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 sayman22 ve erbay, teşekkür ederim... Darısı bekarların başına... BEN CE ÖNEMLİ OLAN MUTLULUĞU YAKALAMAKTIR,KİMSE SANAL D EĞİL BURASI MATRIX MI SANKİ SONUÇTA KLAVYEYE BASAN ELLER GERÇEK DEĞİLMİ ROBOTLAR DEĞİLİZYA NEDIR BU INSANLARDAKI ÖNYARGI ANLAMAM NEDEN INTERNETTEN AŞK OLMASIN,ÖYLE OLUYORKİ BAZEN HERGUNUN BERABER GEÇTİĞİ İNSANI TANIYAMIYORSUN... ARADIĞIM ÖZELLIKTE INSAN ÇOK UZAĞIMDADA OLABILIYOR AMA INTERNET HER ÇEŞİT INSANLARIN VE BIRBIRINI ARAYANLARIN BELKIDE BULUŞMA NOKTASI... SAĞLIKLI OLANDA HEMEN YUZYUZE TANIŞMAK TABIKIDE... ÖNEMLİ OLAN HATİCE DEĞİL NETİCEDİR VESSELAM MUTLULUKLAR ARKADAŞIM BİZEDE DUA ETTT Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 teşekkürler sedelina Allah sana da gönlüne göre birini versin inşallah Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 :) "internetten kız kaçırdı" kaç kpss hızla kaçırmış gezgin AY ÇOK GÜLDÜM ALEMSİNİZ YA:)KAÇ KPSS HA:)ÇOCUKLARININ ZEKASIDA 3GB OLMALI:) Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 AY ÇOK GÜLDÜM ALEMSİNİZ YA:)KAÇ KPSS HA:)ÇOCUKLARININ ZEKASIDA 3GB OLMALI:) Banada bir servis yapin...cabuk bir kiz lazim...kör, mör, yakisikli olmasi bile lazim degil... internet askinda zaten fantezi en önemlisi..yazarsin, yazisirsin onunla, kafanda bir kralice ya prenses kurarsin sonra öpülecek bir kurba cikar... quak quak... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 BEN CE ÖNEMLİ OLAN MUTLULUĞU YAKALAMAKTIR,KİMSE SANAL D EĞİL BURASI MATRIX MI SANKİ SONUÇTA KLAVYEYE BASAN ELLER GERÇEK DEĞİLMİ ROBOTLAR DEĞİLİZYA NEDIR BU INSANLARDAKI ÖNYARGI ANLAMAM NEDEN INTERNETTEN AŞK OLMASIN,ÖYLE OLUYORKİ BAZEN HERGUNUN BERABER GEÇTİĞİ İNSANI TANIYAMIYORSUN... ARADIĞIM ÖZELLIKTE INSAN ÇOK UZAĞIMDADA OLABILIYOR AMA INTERNET HER ÇEŞİT INSANLARIN VE BIRBIRINI ARAYANLARIN BELKIDE BULUŞMA NOKTASI... SAĞLIKLI OLANDA HEMEN YUZYUZE TANIŞMAK TABIKIDE... ÖNEMLİ OLAN HATİCE DEĞİL NETİCEDİR VESSELAM MUTLULUKLAR ARKADAŞIM BİZEDE DUA ETTT bilmemki başka söze gerek var mı.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Banada bir servis yapin...cabuk bir kiz lazim...kör, mör, yakisikli olmasi bile lazim degil... internet askinda zaten fantezi en önemlisi..yazarsin, yazisirsin onunla, kafanda bir kralice ya prenses kurarsin sonra öpülecek bir kurba cikar... quak quak... arkadaşım amacın fantazi yapmaksa yanlış sitedesin bu sitede sana göre bir şey yok bence Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 arkadaşım amacın fantazi yapmaksa yanlış sitedesin bu sitede sana göre bir şey yok bence dövseydin bare... hemen üzerine alinma...allah size bir yastikda kocatsin.. ama dedigim gibi internete insanlar hep cici, hosgörülü ve saygiyla dolu oluyor...özel hayatta biraz tanidigin zaman bu isler degisiyor... size burdan birsey anlatayim..burdada bir cocuk varmis cok iyi görünüyormus...sonra bir beraberlikte cok kötü sözler söylüyormus...buna bir dikattinize cekin lütfen... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 balayınızı gümüşlükte....böyle geçirin dilerim............ aşkla ...sevgiyle.......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 dövseydin bare... hemen üzerine alinma...allah size bir yastikda kocatsin.. ama dedigim gibi internete insanlar hep cici, hosgörülü ve saygiyla dolu oluyor...özel hayatta biraz tanidigin zaman bu isler degisiyor... size burdan birsey anlatayim..burdada bir cocuk varmis cok iyi görünüyormus...sonra bir beraberlikte cok kötü sözler söylüyormus...buna bir dikattinize cekin lütfen... yanlış anladın ben üzerime alınmadım zaten dediğin doğru olabiliyo bazen ama dürüst olanlarda yok değil .... sen hep yalancılara , sahte kişiliklere denk gelmişsin... iyi dileğin için teşekkürler buzlu rakı sanada teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.