Φ hasan17 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 gerçekten tebrik ederim.. ilginç olmuş biraz nediyelim fazla söze gerek yok sanırım onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.... ALLAH tamamına erdirsin.......... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 tebrik ederim mineu , evet herzaman internet ortamının çekici olmasına rağmen nekadarda olumsuz olduğunu konuşuruz , eminim herkesin bir kaç tanışma deneyimi olmuştur ve çoğuda olumsuz sonuçlanmıştır , siz gerçekten çok şanslı olanlardansınız , adınıza çok mutlu oldum Allah bizlerede nasip eder inşallah , mutluluğu ve aşkı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 gerçekten tebrik ederim.. ilginç olmuş biraz nediyelim fazla söze gerek yok sanırım onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.... ALLAH tamamına erdirsin.......... Amin inşallah teşekkürler hasan tebrik ederim mineu , evet herzaman internet ortamının çekici olmasına rağmen nekadarda olumsuz olduğunu konuşuruz , eminim herkesin bir kaç tanışma deneyimi olmuştur ve çoğuda olumsuz sonuçlanmıştır , siz gerçekten çok şanslı olanlardansınız , adınıza çok mutlu oldum Allah bizlerede nasip eder inşallah , mutluluğu ve aşkı daha öncede söyledim bunu, bizler gerçekten şanslıydık ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ... çünkü herkes bizim kadar şanslı olamaya bilir inşallah birgün sende gerçek mutluluğu ve aşkı yakalarsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 burayı görünce yine söylemek geldi içimden ''19 AĞUSTOS 2006'DA EVLENİYORUZ'' Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bekarlık sultanlıktır. Ama MINEU inşallah mutlu olursunuz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bekarlık sultanlıktır. Ama MINEU inşallah mutlu olursunuz.. bekarlık sultanlıksa evlilik krallıktır.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 bekarlık sultanlıktır. Ama MINEU inşallah mutlu olursunuz.. bekarlığın sultanlığı bir yere kadar ama evliliğin krallığı ömür boyu sürer tşk ederim... bekarlık sultanlıksa evlilik krallıktır.... kesinlikle Alıntı
Φ nevzattand Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. Düğünümüze sizleride çağırıcaz inşallah... tebrik ederim inşallah mutlu olursun bende bu net yüzünden 25 yıllık aşkımı kaybettim tesellim siz olursunuz Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 hadi ya geçmiş olsun arkadaşım neyse bende tebrikler edeyim mine aplayı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 ömür boyu mutluluklar dilerim Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 allah mesud etsin ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 allah mesud etsin ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun Arkadaşım Sanırım evlenmişsindir. sana ömür boyu bir yastıkta mutlu ve huzur dolu günler dilerim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 tebrik ederim inşallah mutlu olursun bende bu net yüzünden 25 yıllık aşkımı kaybettim tesellim siz olursunuz çok üzüldüm tşk ederim bu arada neyse bende tebrikler edeyim mine aplayı tşk ederim electro ömür boyu mutluluklar dilerim tşk ederim siyahx allah mesud etsin ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun tşk ederim katre_a Arkadaşım Sanırım evlenmişsindir. sana ömür boyu bir yastıkta mutlu ve huzur dolu günler dilerim. evleneli yaklaşık 1,5 ay oluyo ayaslan tşk ederim darısı bütün bekarlarımızın başına Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 tebrikler mineu ALLAH tamamını erdirsin senin için en hayırlısı neyse o olsun. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 tebrikler mineu ALLAH tamamını erdirsin senin için en hayırlısı neyse o olsun. tşk ederim bu arada 19 ağustosta Allah tamamına erdirdi adaşız galiba xminex Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 eweet sanıyorumm adaşızz.inşallah ilerde forumdan iiii haberlerini alırızz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 evlilik, evlenmek olsun diye yapılmaz... oyun değil bu beyefendi!!! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 tecrübe kazandım diyebilmem için seneler geçmesi lasım... 2 ay içinde tecrübe sahibi oldum diyemem... ama size şu konuda yardımcı olabilirim, bence bunu bir oyun olarak görmemenizi tavsiye ederim... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bir Ömür Boyu Mutluluklar dilerim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Bir Ömür Boyu Mutluluklar dilerim... çok teşekkür ederim darısı bütün sevenlerin başına Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Senin adına çok sevindim. İnşallah mutlu olursunuz. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Senin adına çok sevindim. İnşallah mutlu olursunuz. teşekkür ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Tşk ederim la_bohéme darısı başına tabi ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Pek sanmiyorum!! Annem benle yaslanmayi takmis birkere kafaya!!! Tursumu kurcak demokrasilerde çareler tükenmez bizde seni evlendiririz ama anneni sizden ayırmayız yinede Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.