Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Seanslardan biliyoruz Mine abla..:w00t::P

• Cevaplar 148
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Seanslardan biliyoruz Mine abla..:w00t::P

Hahhohuhu :lol:

Sende mi katılmıştın kıs seanslara :w00t:

Ayrııca Güsin abla Mine deil Gece -_- Mine artık bu işin profesörü, Gece ise hala asistan :lol:

Gönderi tarihi:

:lol: :lol: :lol:

Ben randevu almıştım seans için ama meraklılardan sıra gelmemişti..:rolleyes::w00t:

Kızım karıştırma şimdi profesörü çırağı..:lol: Puahahah koptum yaa..:lol:

Gönderi tarihi:
Hahhohuhu :lol:

Sende mi katılmıştın kıs seanslara :w00t:

Ayrııca Güsin abla Mine deil Gece -_- Mine artık bu işin profesörü, Gece ise hala asistan :lol:

ayyyy tşk ederim toprağım -_-:D

:lol::lol::lol:

Ben randevu almıştım seans için ama meraklılardan sıra gelmemişti.. :rolleyes::w00t:

Kızım karıştırma şimdi profesörü çırağı.. :lol: Puahahah koptum yaa.. :lol:

kıss ne saman istersen gel seanslara :lol: müsait olunca cvp yasarım ben sana :D

çatlak bu kıslar yaa :lol:

Gönderi tarihi:

evleniyon demek ALLAH mesut etsin... çocugun göbek adını turkish-media koy bence :D şaka bi yana bende burda nelerinle tanıştım ne aşklarımda oldu :D çok süper bi site gerçekten

Gönderi tarihi:

Evlendi bile.. :P

Sen buralarda hayırdır Lars, korkuttular mı seni :grin:

Gönderi tarihi:
Ama öylesin şekeer :grin:

tirbiyesis :P

evleniyon demek ALLAH mesut etsin... çocugun göbek adını turkish-media koy bence :D şaka bi yana bende burda nelerinle tanıştım ne aşklarımda oldu :D çok süper bi site gerçekten

evleneli 6 ay olcek nerdeyse larsie :)

yuk çocuğun göbek adını admin koycam ben :lol:

bundan sonra aşklar diye çoğul değilde aşkım diye tekil söylersin inşallah ;) ve sende benim gibi mutluluğu yakalarsın ;)

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

internette giren kızlara çok hayret ediyorum. kardeşim normal yaşamda cep telefonunuzu elinize alsanız gizli numara çaldırır , sokağa çıksanız adamlar peşinize takılır.bi kız peşinde 30 kişi varken internete niye girer hiç anlamam.ilgiye doyumsuzluk heralde.kimseyi beğenmeme ve "kanada standartlarında adam arama" da bi etken olmalı.

Gönderi tarihi:
internette giren kızlara çok hayret ediyorum. kardeşim normal yaşamda cep telefonunuzu elinize alsanız gizli numara çaldırır , sokağa çıksanız adamlar peşinize takılır.bi kız peşinde 30 kişi varken internete niye girer hiç anlamam.ilgiye doyumsuzluk heralde.kimseyi beğenmeme ve "kanada standartlarında adam arama" da bi etken olmalı.

haklı valla :D

Gönderi tarihi:

Yani kızlar internete de girmesin diosunuz... Cıx cıx -_-

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

internete giren her kızın peşinde 30 tane erkek mi varmış? peh peh peeeeh!

"peşinde birileri koşsun" diye internete giren en'lerce insanlar tanırım.

Tespitinize yanlış demeyeyim ama EKSİK olmuş. Abartılmış aynı zamanda. Size özel olmuş yazdıklarınız.

Saygı ile.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

valla bende sizin söylediklerinize hayret ettim <_< hiç bir zaman cep telefonumu elime alır almaz gizli numara çaldırmadı, sokağa çıktığımda peşime 30 kişi takılmadı :huh: adam gibi yürürseniz peşinize hiç kimse takılmaz -_- çocukluğumdan itibaren de ilgiyle büyüdüm ama hiç doyumsuz olmadım... sadece kısmet böyleymiş o kadar. keşke herkes benim kadar şanslı olsa da internette evleneceği kişiyle tanışsa ;)

Gönderi tarihi:
ne kadar sanslısınız evlenceğinizi bile bu sitede paylasmıssınız şimdide bebek Allah nazarlardan korusun sizi dileim

Amin -_- tşk ederim :clover:

sizin adınıza sevindim allah bi yastıkda kocatsın !!!!!

Amin, çok tşk ederim ;):clover:

• 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Tanışma, nişan, kına gecesi, nikah derken şimdi de bebeğimizi kucağımıza alacağımız günler için sabırsızlanıyoruz :wub: Allah kısmet ederse yaklaşık 2.5 ay sonra bu mutlu yuvaya bir üye daha katılacak :D

Gönderi tarihi:

bır yastıkta kocayın :wub:

su anda bende bu durumdayım. bız bır forum sıtesınden tanısmıstık oyle basladı.ve hatta yarın aksam amasyaya gıdıyorum.sırf bırbırımızı daha ıyı tanıyabılmek ıcın. ya orda bıtecek yada baslayacak. aıleme bıle yalan soylemek zorunda kaldım.onlar benı yarın baska bır yerde sanacaklar.evet buyuk ve rısklı bırsey hatta aılemın guvenın yıkacak kadar.bılmıyorum kafam cok karısık.offfffffff.

acaba dogru mu yapıyorum yoksa yanlıs yolda mıyım?askın suyuna kapıldım gıdıyorum ınsallah bogulmam. :(

bende ıstemezdım buradan tanısalım dıye ama ıste askın gozu kordur.

dıger arkadsalara tavsıyem sakın demıyorum ama elınızden geldıgınce buralardan boyle seyler yapmayın. hele bırde benım gıbı aska gercekten saygı duyanlardansanız. :(

Gönderi tarihi:

Sevgili bursercan,yazdıklarınızı okudum ve belki yanlış bulabilirsiniz fakat fikirlerimi belirtmek istedim.

Sebebi ne olursa olsun hiç bir durumda yalanı onaylamıyorum,keşke ailenize yalan söylemeseydiniz....Keşke arkadaşınızla olan başlangıcınız bir yalan ile başlamasaydı......sizin gibi düşünmüyorum yani....sebebi ne olursa olsun yalan yok..olmamalı....

Gönderi tarihi:
Sevgili bursercan,yazdıklarınızı okudum ve belki yanlış bulabilirsiniz fakat fikirlerimi belirtmek istedim.

Sebebi ne olursa olsun hiç bir durumda yalanı onaylamıyorum,keşke ailenize yalan söylemeseydiniz....Keşke arkadaşınızla olan başlangıcınız bir yalan ile başlamasaydı......sizin gibi düşünmüyorum yani....sebebi ne olursa olsun yalan yok..olmamalı....

haklısın guzelim yanlıs degılsın.ama baska aklıma bırsey gelmıyor kı :( .bılıyorum buyuk bır rısk bunun farkındayım.aklımdakı butun soru ısaretlerını cevaplayıp gelmek ıstıyorum.

bende ısın buralara gelmesını ıstemezdım emın ol.senın dusuncelerını goz ardı ettıgımı dusunme. benden kucuk olabılırsın ama yazdıkların seylerı okuyunca zekı bır kızsın. ;)

dusuncelerını paylastıgın ıcın cook tesekkur ederım.

Gönderi tarihi:
bır yastıkta kocayın :wub:

su anda bende bu durumdayım. bız bır forum sıtesınden tanısmıstık oyle basladı.ve hatta yarın aksam amasyaya gıdıyorum.sırf bırbırımızı daha ıyı tanıyabılmek ıcın. ya orda bıtecek yada baslayacak. aıleme bıle yalan soylemek zorunda kaldım.onlar benı yarın baska bır yerde sanacaklar.evet buyuk ve rısklı bırsey hatta aılemın guvenın yıkacak kadar.bılmıyorum kafam cok karısık.offfffffff.

acaba dogru mu yapıyorum yoksa yanlıs yolda mıyım?askın suyuna kapıldım gıdıyorum ınsallah bogulmam. :(

bende ıstemezdım buradan tanısalım dıye ama ıste askın gozu kordur.

dıger arkadsalara tavsıyem sakın demıyorum ama elınızden geldıgınce buralardan boyle seyler yapmayın. hele bırde benım gıbı aska gercekten saygı duyanlardansanız. :(

tşk ederim bursercan ;):clover:

yalan söylemek benimde asla tasvip ettiğim birşey değil ama benimde başıma geldi ve maalesef aileme hiçbir zaman açıklamayacağım bir yalan söyledim :blushing: belki o zamanlar gerçeği söylemiş olsaydım hepsi de hop oturup hop kalkacaklardı, böyle bir evliliğe belki de razı olmayacaklardı ama şimdi eşimden o kadar memnunlar ki kendi oğulları gibi seviyorlar... dilerim ki sizin beraberliğiniz de bizim ki gibi güzel ve mutlu bir birliktelik olur ;)

eğer karşında ki insana gerçekten güveniyorsan ve mutlu olacağınıza inanıyorsan sakın peşini bırakma derim ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.