Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Balzac

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    64
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Balzac tarafından postalanan herşey

  1. Ben Tanrının varlığına inanıyorum (Tanrı Türkçe olduğu için). Yani bir yaratıcıya inanıyorum uluslar, dillerdeki farklı isimlere takılmamak gerektiğini düşünüyorum Askerde bana göre doğrusu öğretilmişti sonrada araştırdım ki Türkçe kaynak Tanrı imiş. Mutlaka bir yaratıcı var ama mükemmel mi dünya bilemem.
  2. Bana mı sordunuz anlamadım ama o düşünceler bana ait değil ki ateist, deist kişi düşüncesi onlar, yani onlar öyle düşünür anlamında.
  3. Sağolasın anlayan için güzel bir yazı.
  4. Arkadaşlarında yazdıgı gibi yanıtlayamayınca hakaret ediyorsunuz her dincinin yaptıgı gibi, yazık dininizi aşagılıyorsunuz.
  5. Buna iki defa tanık oldum, babam ve annem mezara konduktan sonra dua okuyan hoca en son herkesi mezarın başından uzaklaştırarak ölü ile konuşuyormuş bu doğrumu hurafemi, o an aklıma gelipte sormadım, sorsamda ne kadar doğru cevap alırdım bilemem, bu konuda bilgisi olanlar varmı. yada neden herkesi uzaklaştırıyor bunu bilen varmı.
  6. İyide ne bu, ateist yada deist biri buna inanmaz ki, kuran alahdan gelmemiştir inananlar tarafından yazılmıştır, bu kadar basit birşey allah yazamaz.
  7. Balzac

    ÇEVRENİZİ KİRLETİN!..

    Çok güzel bir başlık ve konu olmuş.
  8. Deniz baykal baştan beri gitmeli idi ama zamanı şimdi değildi asıl şimdi Türkiye yandı, baykalın ikinici büyük hatası, birincisi karaÇarşaflıları partiya almak, ikinci hatası ise bu istifa oldu, zamanı şimdi değildi, RTE'nin ekmegine yag-bal sürdü ne yazık ki, ülke iranlaşmaya doğru dört nala gidiyor.
  9. Aşkın yaşla alakası olmadığının bir örneğide benim, ben 47 sevgilim 26 yaşında vebende yaşla alakalı olmadığını düşünüyorum, eger kafalar uyuşuyorsa kendinize bakıyorsanız, zamandan kopuk yaşamıyorsanız her şey mümkün.
  10. Ne kadar da haklısınız, yukarda dayının sorusunu hala yanıtlamadı arkadaş Fenai efalin tecellisi Allaha isnad edilebilirmi
  11. Bencede kimse Atatürkün kestigi tırnak olamaz, bende onu sayıyor seviyorum, hiç degilse 6 yaşında bebelerle evlenmemiştir, evlatlıklarının karısına göz dikmemiştir.
  12. ahmetsecer alakası olmayan şeyler yazmışsın arkadaş.
  13. Balzac

    H1N1 ve HAC

    yanlış yanıtlar veriyorsunuz, seneler önce yüzlerce insan orada ezilerek yada yanarak ölmedimi, onlara allahınızın özel bir gıcıgımı vardı.
  14. Baştan aşagı çelişkilerle dolu safsataya ancak sizler inanarak ondan medet umarsınız, Allahınız yada (''tanrımız'' biz Türklerin) bu kadar akılsız oldugunu sanmıyorum.
  15. Ne kadar evirsekde çevirsekde dinler yetersiz siz istediginiz savunun deyin yada çırpının boş işle dinler, heleki saça takana takmak lazım nedir bu saçlardan alıp veremediginiz bu kuran gerçekten allahdan geldi ise onunda vardır aklından zoru,bilime takacagınıza dünya alemde en geri islam dini oldugunu düşünüpte ders alacagınız dinleri karanlıklarında ama aslada bizlere karışmayın yerimde içerimde,
  16. Hayat tabiiki seçimler ibaret, hele insanı insanca özgür bıraksalar seçimlerimizi yaşayacağız ama sağım solum yobaz, seçimlerden ibaret olmak ne kadar kötü yada iyi bazen karışıyor her ne kadar bir çoğuna kendim karar versemde, aslında tesimde olmuyorum bu kahrolası düzene ama düzeni düzen oldugu için kurunun yanında yaşta olayı oluyor, umurumda degil onun bunun düzeni oda bambaşka konu ya. Alemin çarkı olurken ne kadar farkında olursak bazı olayların o kadar saglam çark olmak lazım, her ne kadar pir sultan abdal bozuk düzende saglam çark olmaz desede
  17. kendi kendine güzel eğleniyorsunda sorun bende değil kuran ve islamda benim bir şeye benzetmeme gerek yok kuran zaten yeterince benzeteceğini benzetmiş.
  18. Bu forumda hep yazılıyor sizde biliyorsunuz, kuran zaten mısır yazıtlarından, tevratdan aşırma bunların kuran da degil daha binlerce kitaptan ve bir çok bilinenden aşırma oldugunu ama dahalen kuranda var bunlar diyorsunuz büyük bir şeymiş gibi aşırma bilginin olması ondan bundan arak olması kuranı üstün kılmaz ki, sadece kendisinden öncede olan yaşamdan alıntı yapmış, nasıl şimdi bilim varsa binlerce yıl öncee vardı açık gözlerde aşırmayı iyi bildi.
  19. Sadece toprak olarak degil başka kücük düşürmeler de var, mesela kadın sakin olacak, çenesi düşükse gene hala gibi olacak, ama bütün güzellikler erkek tarafa bütün ugursuz istemeyen özellikler kadın tarafa, Tanrı bunlara akıl versin.
  20. ''Türk edebiyatı hakkında eminim bir şeyler öğrenebilirsiniz'' kelimesini size iade ediyorum bana dincileri örnek verme, onların sanatla işleri olmaz (2-3 şiiri dışında).
  21. Tanrınız bile aşagı ile yukarıyı karıştırmış, bak gene oradan buradan destekler alıyorsun kuran yetersizidir sen kabul etmesende.
  22. Dine ihtiyacım yok, eger kuran herşeye yeterse o zaman hadismiş, ıvır zırvırmış gibi yerlerden örnek vermeyiniz, demekki yetmiyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.