Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Bu yazı başka yere konuldumu bilmiyorum varsa silersiniz. ------------------------------------ Başına 2 koy, çevir... Dünden bu yana kimi görsem başına 2 koyarak kendi telefon numarasını çeviriyor. İddia şu ki telefon çalıyorsa dinleniyorsunuz (Bunu da Zekeriya Beyaz?ın açıklaması ayrıca enteresan oldu). Ulaşılmıyor ya da "yanlış bir numara çevirdiniz" deniyorsa dinlenmiyorsunuz. Hikayeler de hızla yayılmaya başladı. Bir arkadaşım aradı kendi telefon numarasını başına 2 koyarak. Karşı taraf açmaz mı? Aynen şu diyalog yaşanıyor; - Niye arıyorsunuz kardeşim? - Siz beni dinlemeye utanmıyor musunuz? - O bizim bileceğimiz iş değil. - Madem bu kadar dinliyorsunuz insan bir başsağlığı diler değil mi? - Doğru, annenizi kaybettiniz değil mi, başınız sağolsun. - Siz de inşallah sevdiklerinize en kısa sürede kavuşursunuz... - Bize şikayet etmeyin beyefendi, savcılığa başvurun... Bu diyalog yüzde 100 gerçek. Bir başka arkadaşımın da telefonu açılmış (bu kadın) ve ciddi fırça yemiş, "Ne diye zırt pırt arıyorsunuz" diye... Şimdi bunlar kamera şakası değilse, biri kafa bulmuyorsa nedir, birileri açıklar mı acaba? Hemen 2 0532 556 XXXX diye kendi numaramı çevirdim! Çalıyor. O zaman ben de dinleniyorum ha?.. Ama benimkini açan olmadı! Ha bire numarayı çeviriyorum çalıyor ama karşıdan tık yok. Beni dinleyen galiba beni sevmiyor, konuşmak istemiyor... Başına 2 koy, çevir... Başına 2 koy, çevir... Dünden beri herkes bunu deniyor, geyikler dönüyor... ******* CENGİZ SEMERCİOĞLU --------------------------------------------------- Çoğunuz okumuştur bu yazıyı herhalde.Deneyen olmuştur. Şimdi ben bunu okudum inanmadım. "Hadiii canım??!!!" dedim. Sonra aldım elime telefonu başladım denemeye : İlk önce kendimden başladım."Ohhhh yok dinlemiyorlar" dedim.Gerçi neyi dinleyecek orası ayrı bir konu kontör alamıyorum 2 aydır (1 kontörümüz var şükür Allah a)) Sonra başladım tanıdık kimler var herkesin numarasını denemeye 2 kişi var tanıdığım onlardan biraz şüpheliydim kesin dinleniyordur dedim.VEEEEE evet telefon çalıyordu...Hemen kapadım . Diğerlerinde ya "bu numara kullanılmamaktadır" diyor ya da "telesekretere msj bırakın aradığınız numaraya ulaşılamıyor ".Herneyse onu diyor işte.Yalnız ben telesekreter mesaj bırakın diyenden de şüpheliyim.Belki o anda dinlemiyorlardır. Neyse sonra benim telefon çaldı tanımadığım bir numara "alo" diyorum kalabalık bir gürültü sesi biri bana alo diyor .Sonra ben tırsıyorum ve kapıyorum. Sonra .... ne korkuyosun sen ara numarayı diyorum .Arıyorum açmıyor bu sefer. Sonra o numara beni arıyor hemide "ÖDEMELİ" .... açıyorum inat değil mi.Alo diyorum ses yok alo diyorum ses yok artık gırgıra vuruyorum işi "Allessandra Lolita" diyorum ve ses geliyor bir kadın sesi buyrun diyor ben siz aradınız ben sizi aramadım diyorum.Yok bende sizi aramadım diyor.İyi deyip kapatıyorum.Sonra (bitiyor bitiyor) dışarı bir bakıyorum siyah bir DOBLO ben evde yüksek sesle bağırmaya başlıyorum.ALLAH MİLLETİMİZE DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.YAŞASIN ŞANLI TÜRKİYE YAŞASIN DEVLETİMİZ diyorum ki beni alıp götürmesin sonra anlıyorum ki o DOBLO karşı komşularınmışşşş PARANOYAK OLDUM VALLA.[PARADAYOK (bu da benim hastalığım )] Yukarıda yazduıklarımda hiçbir ABARTI yoktur.DUYURULUR. Ben DEHŞET içindeyim.Herşeyin şaka olmasını diliyorum.Bunun bir telekomiinikasyon hatası veya telekominikasyon sırrının açığa çıkması olmasını diliyorum.Düşündüğümüz o kötü şeylerden olmasını dilemiyorum. Amin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 "ARADIĞINIZ NUMARA GEÇİCİ OLARAK İPTAL EDİLMİŞTİR" benim ki böle diyor,bu iyi bişey demi Godzi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 "ARADIĞINIZ NUMARA GEÇİCİ OLARAK İPTAL EDİLMİŞTİR" benim ki böle diyor,bu iyi bişey demi Godzi Anladığım kadarıyla GEÇİCİ olarak dinlemiyorlar.Dinlemişler ama bunlara dinleme karşılığı paraları ödenmemiş onlarda GEÇİCİ olarak dinlemiyorlar. Ohh ohh ne konu ne geyikler çıkar. Mesela bir tane: sevgilinle konuşuyorsunuz.Koyu bir tartışma yaşıyorsunuz.Tabi telefonunz dinleniyor ya.3 kişiniz hatta. Kavga devam ediyor sevgiliniz kızıyor telefonu atıyor gidiyor. Sizde dinleyen abiye dönüp "Yaaa ben şimdi ne dedim Muhammed abi (ismini ben koydum) sen 2 saattir dinliyorsun haklımıyım haksızmıyım söyle bee Muhammed abi...... Kanka olma durumu.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Anladığım kadarıyla GEÇİCİ olarak dinlemiyorlar.Dinlemişler ama bunlara dinleme karşılığı paraları ödenmemiş onlarda GEÇİCİ olarak dinlemiyorlar. Ohh ohh ne konu ne geyikler çıkar. Mesela bir tane: sevgilinle konuşuyorsunuz.Koyu bir tartışma yaşıyorsunuz.Tabi telefonunz dinleniyor ya.3 kişiniz hatta. Kavga devam ediyor sevgiliniz kızıyor telefonu atıyor gidiyor. Sizde dinleyen abiye dönüp "Yaaa ben şimdi ne dedim Muhammed abi (ismini ben koydum) sen 2 saattir dinliyorsun haklımıyım haksızmıyım söyle bee Muhammed abi...... Kanka olma durumu.... Artik bir cok Ulkede telefonlar dinleniyor eger haber dogruysa yapacaginiz bir sey yok. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Artik bir cok Ulkede telefonlar dinleniyor eger haber dogruysa yapacaginiz bir sey yok. Ben kendi adıma abartısız bir şekilde yaptığım denemeleri yazdım.Doğru yani.Ama dinlenmek mi yoksa dediğim gibi bir telekominikasyon hatası mı? Ben dinlenmeyi tercih ederim ohhh şöyle uzanırım bir köşeye dinlenirim. Amerika da izleniyorsunuz da galiba çook önceleri haberlerde duymuştum. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Amerika'da izlenme olaylari oluyor ama genelde terorist yada uyustucu Mafialarin pesindeler bildigime gore. Tabiki hersey gizli oldugu icin kim bilir neler yapiliyor Ingilterede mesela heryer kamera dolu orda yasadigimda sanki "birisi bizi gozekliyor'a " katilmis gibiydim Bazen bana Turkiye'den gelen mesajlar bir kac gun sonra geliyor yada tuaf sayilar cikiyor acaba birileri benide mi gozekliyor Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Üşenmedim sabah sabah bende denedim Başka bir telefondan kendimi aradım,bir adam çıktı kaba sesli..Ve aynen şu diyolog geçti aramaızda; - Hanfendi neden konuşmuyorsunuz ( çok sinirli ama) - Kusura bakmayın ben kendimi aradım ama niye siz çıktınız karşıma - Memleket iyice ****** doldu hanfendi benim telefonlarım dinleyor zaten lütfen beni bi daha aramayın zınk kaldım Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Ben DEHŞET içindeyim.Herşeyin şaka olmasını diliyorum.Bunun bir telekomiinikasyon hatası veya telekominikasyon sırrının açığa çıkması olmasını diliyorum.Düşündüğümüz o kötü şeylerden olmasını dilemiyorum.Amin duaların kabul oldu godzi şimdi olay şöyle ; diyelimki tlf no 0 505 222 22 22 ben bunun başına 2 koyduğum zaman avea hattı olduğu için numarayı 205 05 22 2222 olarak algılıyor operatör... bunu ister Türkcell ister Telsim den deneyin aynı... yani ilk 7 rakam önemli... bir kaç kişiyi deneme amaçlı aradık özür dileriz kendilerinden... bütün suç Zekeriya Beyaz ve Godzi'nin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 duaların kabul oldu godzi şimdi olay şöyle ; diyelimki tlf no 0 505 222 22 22 ben bunun başına 2 koyduğum zaman avea hattı olduğu için numarayı 205 05 22 2222 olarak algılıyor operatör... bunu ister Türkcell ister Telsim den deneyin aynı... yani ilk 7 rakam önemli... bir kaç kişiyi deneme amaçlı aradık özür dileriz kendilerinden... bütün suç Zekeriya Beyaz ve Godzi'nin ohh iyi korkmaya gerek yok demek... Suç benim zekeriya amcanın cengiz amcanın.Ama gerçekte dinleyenlerin suçu yok onu biliyorum. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ohh iyi korkmaya gerek yok demek... Suç benim zekeriya amcanın cengiz amcanın.Ama gerçekte dinleyenlerin suçu yok onu biliyorum. Kisacasi artik kral ciplaktir... BAŞINA İKİ KOY,ÇEVİR....!? godzii samimi söylüyorum simdiye kadar forumda gördügüm en güzel baslik Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Bu yazı başka yere konuldumu bilmiyorum varsa silersiniz. ------------------------------------ Başına 2 koy, çevir... Dünden bu yana kimi görsem başına 2 koyarak kendi telefon numarasını çeviriyor. İddia şu ki telefon çalıyorsa dinleniyorsunuz (Bunu da Zekeriya Beyaz?ın açıklaması ayrıca enteresan oldu). Ulaşılmıyor ya da "yanlış bir numara çevirdiniz" deniyorsa dinlenmiyorsunuz. Hikayeler de hızla yayılmaya başladı. Bir arkadaşım aradı kendi telefon numarasını başına 2 koyarak. Karşı taraf açmaz mı? Aynen şu diyalog yaşanıyor; - Niye arıyorsunuz kardeşim? - Siz beni dinlemeye utanmıyor musunuz? - O bizim bileceğimiz iş değil. - Madem bu kadar dinliyorsunuz insan bir başsağlığı diler değil mi? - Doğru, annenizi kaybettiniz değil mi, başınız sağolsun. - Siz de inşallah sevdiklerinize en kısa sürede kavuşursunuz... - Bize şikayet etmeyin beyefendi, savcılığa başvurun... Bu diyalog yüzde 100 gerçek. Bir başka arkadaşımın da telefonu açılmış (bu kadın) ve ciddi fırça yemiş, "Ne diye zırt pırt arıyorsunuz" diye... Şimdi bunlar kamera şakası değilse, biri kafa bulmuyorsa nedir, birileri açıklar mı acaba? Hemen 2 0532 556 XXXX diye kendi numaramı çevirdim! Çalıyor. O zaman ben de dinleniyorum ha?.. Ama benimkini açan olmadı! Ha bire numarayı çeviriyorum çalıyor ama karşıdan tık yok. Beni dinleyen galiba beni sevmiyor, konuşmak istemiyor... Başına 2 koy, çevir... Başına 2 koy, çevir... Dünden beri herkes bunu deniyor, geyikler dönüyor... ******* CENGİZ SEMERCİOĞLU --------------------------------------------------- Çoğunuz okumuştur bu yazıyı herhalde.Deneyen olmuştur. Şimdi ben bunu okudum inanmadım. "Hadiii canım??!!!" dedim. Sonra aldım elime telefonu başladım denemeye : İlk önce kendimden başladım."Ohhhh yok dinlemiyorlar" dedim.Gerçi neyi dinleyecek orası ayrı bir konu kontör alamıyorum 2 aydır (1 kontörümüz var şükür Allah a)) Sonra başladım tanıdık kimler var herkesin numarasını denemeye 2 kişi var tanıdığım onlardan biraz şüpheliydim kesin dinleniyordur dedim.VEEEEE evet telefon çalıyordu...Hemen kapadım . Diğerlerinde ya "bu numara kullanılmamaktadır" diyor ya da "telesekretere msj bırakın aradığınız numaraya ulaşılamıyor ".Herneyse onu diyor işte.Yalnız ben telesekreter mesaj bırakın diyenden de şüpheliyim.Belki o anda dinlemiyorlardır. Neyse sonra benim telefon çaldı tanımadığım bir numara "alo" diyorum kalabalık bir gürültü sesi biri bana alo diyor .Sonra ben tırsıyorum ve kapıyorum. Sonra .... ne korkuyosun sen ara numarayı diyorum .Arıyorum açmıyor bu sefer. Sonra o numara beni arıyor hemide "ÖDEMELİ" .... açıyorum inat değil mi.Alo diyorum ses yok alo diyorum ses yok artık gırgıra vuruyorum işi "Allessandra Lolita" diyorum ve ses geliyor bir kadın sesi buyrun diyor ben siz aradınız ben sizi aramadım diyorum.Yok bende sizi aramadım diyor.İyi deyip kapatıyorum.Sonra (bitiyor bitiyor) dışarı bir bakıyorum siyah bir DOBLO ben evde yüksek sesle bağırmaya başlıyorum.ALLAH MİLLETİMİZE DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.YAŞASIN ŞANLI TÜRKİYE YAŞASIN DEVLETİMİZ diyorum ki beni alıp götürmesin sonra anlıyorum ki o DOBLO karşı komşularınmışşşş PARANOYAK OLDUM VALLA.[PARADAYOK (bu da benim hastalığım )] Yukarıda yazduıklarımda hiçbir ABARTI yoktur.DUYURULUR. Ben DEHŞET içindeyim.Herşeyin şaka olmasını diliyorum.Bunun bir telekomiinikasyon hatası veya telekominikasyon sırrının açığa çıkması olmasını diliyorum.Düşündüğümüz o kötü şeylerden olmasını dilemiyorum. Amin Valla ben espri yapıyor yine Godzilla dedim ama herkes doğruluyor ya valla kontör sıfır yarına ancak alırım;deneyeceğim ama şakaysa kontür paramı sizden çıkarırım. Doğruysa da vay halimize...Neyse önce bende bir 2 ekleyeyim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Aramayın artık Dün ben de yazdım, günlerdir müthiş bir geyik dönüyor ya ortada; millet telefonunun başına 2 koyup çeviriyor hani, dinlenip dinlenmediğini öğrenmek için... Bu kadar telefon dinlemesi haberi üzerine oluşan paranoyanın yarattığı bu şehir efsanesi zirve yapmış durumda. Öyleyse son noktayı koyalım; Diyelim ki numaranız 0532 123 45 67. Başına 2 koyduğunuzda, aradığınız numara 2053212 numaralı bir başka Turkcell hattı oluyor. Başına 3 koysanız da değişmez, bu kez aradığınız numara 3053212 olur. Yani, "Abi başına 2 koyup aradığında dinlenip dinlenmediğini öğreniyomuşsun" iddiası tam bir palavra... Bu bir Zekeriya Beyaz organizasyonu olamayacağına göre, yoksa GSM operatörleri mi, millet habire birbirini arasın diye böyle bir balonu uçurdu ) Kısacası, aramayı kesin lütfen bir başkasını rahatsız ediyorsunuz... CENGİZ SEMERCİOĞLU ------------------------------------------------------- Aramayın aramayın ben hep hatice teyzeyi arıyormuşum meğer adını da öğrendik Hadi bırakın aramayı "dinlenin" biraz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Aradım, aradığınız numara eksik ya da yanlıştır diyor. Böyle bir ortamda dinlenmediğime göre eksiklik ben de sanırım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Aradım, aradığınız numara eksik ya da yanlıştır diyor. Böyle bir ortamda dinlenmediğime göre eksiklik ben de sanırım Valla böyle bir ortamda dinlenmediğine göre çok yorgunsundur...Dinlen dinlen.... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Valla böyle bir ortamda dinlenmediğine göre çok yorgunsundur...Dinlen dinlen.... ehi ehi ehi kringooo kringooo Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ehi ehi ehi kringooo kringooo o nasıl gülüş öyle yaaaa :D Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ehi ehi ehi kringooo kringooo Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 o nasıl gülüş öyle yaaaa :D Teeyy Teeyy Teeyy dinleneceğim ben rahatsız etmeyiinnn ehi ehi ehiiii kringooooo Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Teeyy Teeyy Teeyy dinleneceğim ben rahatsız etmeyiinnn ehi ehi ehiiii kringooooo adam yogun tabi rahatsız etmeyin sizde aa olmaz ki böyle de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.