Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Geç oldu ama güsel yüregin bunuda kabul eder......

siir-buyuk.jpg

pastasız dogum günümü olar derim ve kendi ellerimle yapar getiririm buyurrr ;)pasta500x375xt1.jpg

hımmm beenmediysen dur biy koşu pastaneden alıp geliyomm -_- bakkkkkkkk negüsel bişey buldummmm :blushing:

dsc01829ug7.jpgnice nice özgür bir dünya atılacak adımlar olsun.............

Gencler_Diyarbakir_da_kardesligi_buyutuyor_20080229_131953.jpg yüregi sıcacık dostuma.....

kardelen.jpg

Gönderi tarihi:

Geç oldu ama güsel yüregin bunuda kabul eder......

siir-buyuk.jpg

pastasız dogum günümü olar derim ve kendi ellerimle yapar getiririm buyurrr ;)pasta500x375xt1.jpg

hımmm beenmediysen dur biy koşu pastaneden alıp geliyomm -_- bakkkkkkkk negüsel bişey buldummmm :blushing:

dsc01829ug7.jpgnice nice özgür bir dünya atılacak adımlar olsun.............

Gencler_Diyarbakir_da_kardesligi_buyutuyor_20080229_131953.jpg yüregi sıcacık dostuma.....

kardelen.jpg

Ya benim Yayamaz Kayımca çok tatlısın.Sevgili Emre ve Cyrano sizede teşekkürler;yeni geldim ve daha yeni gördüm.saolunnn

Gönderi tarihi:
yahu mavi olmayan gökyüzü;yaş 23 oldu ;) artık değiştirsen şu nicki -_- hem çok uzun :D neyse doğum gününde evi yıkılar dedin ama ümit ısrarla hayır dedi;bak ümit yüzünden evinden olursun :) ümit kızmaaa :P

Tamam;emredersin en kısa zamanda ;) zaten evdekileri de deşifre etti;taaaaaaaa memleketten ''ne yapıyon kıssssss''die kızıyorlar :D Ümit söz verdi;evden kovulursam bu sefer o bana ev arayacak :) vallaha Emre komşular bi daha tövbeli;öğrenciii almayız diyorlar :( ümit kızma;ne yaptıysa hırçın karadenizli yaptı :D

Gönderi tarihi:
Tamam;emredersin en kısa zamanda ;) zaten evdekileri de deşifre etti;taaaaaaaa memleketten ''ne yapıyon kıssssss''die kızıyorlar :D Ümit söz verdi;evden kovulursam bu sefer o bana ev arayacak :) vallaha Emre komşular bi daha tövbeli;öğrenciii almayız diyorlar :( ümit kızma;ne yaptıysa hırçın karadenizli yaptı :D

Ne emri hocam,recca ederim :D ha ümite fazla güvenme -_- senin gibi öğrenciye nasıl kıyar ya bu komşular :angry: bi daha ki doğum gününde ben olmasam kesin kovulursun ama neyse :D

Gönderi tarihi:
Ne emri hocam,recca ederim :D ha ümite fazla güvenme -_- senin gibi öğrenciye nasıl kıyar ya bu komşular :angry: bi daha ki doğum gününde ben olmasam kesin kovulursun ama neyse :D

Acemi avukat işte :D gelecek doğum günümde Diyarbakır da değilim zaten;hem evlenirim belki sevdiceğim bana ev bulur -_- bilmiom ama kıydılar :D

Teşekkürler Larsie..........................................................

Gönderi tarihi:
Acemi avukat işte :D gelecek doğum günümde Diyarbakır da değilim zaten;hem evlenirim belki sevdiceğim bana ev bulur -_- bilmiom ama kıydılar :D

Teşekkürler Larsie..........................................................

Sende acemi öğretmen olcan yakında :D Diyarbakırdan İstanbula,fena mı Ankara'dan kaçarım bende :) oraya gelirim.Dur be cesur kız :( ne evlenmesi ya :excl: daha çok küçüüüksün :) ama dur Diyarbakıra gelince duruma el koyarım :D eee sen beni tanısan öyle demezsin,cesur kız iiii ki varsın;iii ki yanımızda.Binlerce kez İİİKİ VARSIN,İİKİ DOĞDUN!

Gönderi tarihi:

Eneeee ne eflenmesi be asi kıs

:unsure: aman sende daha yanıma geleceksin tatil yapacas ya :P ....bıyak şimdi bakkk dükkanın önünden geçerken gördüm ve ne aldım sana749406saatler_im000584.jpg....senin buraya geldiginde verecegin poss :D

o paketi açtım ama bunları sen açççç ;)hediye.paketleri.jpg

ya asi kıs benim canım çig köfte istedi pişşştttttttttttttt Hırçın Karadenisli gel bak ne var burda harikaaa2kaa194f9906.jpg

o seninnnn tabagın buda bisim gel asi kıss :Pyumurtalikftejk8.jpg

Gönderi tarihi:

Gelmem mi ya! ;) sen ne yaptın kızartmaları.Hırçın karadenizli dosyalarına gömülsün Yayamazım gel biz çiğ köfteyi halledelim. :D Vallaha en kısa zamanda oradayım.

sEn BiTaNeSiN YAYAMAZ KAYIMCA;zaten paketi açtığımda bir parça umut taşıyan güvercinler bana bunu fısıldadı.

Gönderi tarihi:

Eneeee ne eflenmesi be asi kıs

:unsure: aman sende daha yanıma geleceksin tatil yapacas ya :P ....bıyak şimdi bakkk dükkanın önünden geçerken gördüm ve ne aldım sana749406saatler_im000584.jpg....senin buraya geldiginde verecegin poss :D

o paketi açtım ama bunları sen açççç ;)hediye.paketleri.jpg

ya asi kıs benim canım çig köfte istedi pişşştttttttttttttt Hırçın Karadenisli gel bak ne var burda harikaaa2kaa194f9906.jpg

o seninnnn tabagın buda bisim gel asi kıss :Pyumurtalikftejk8.jpg

Ama olmaz ki ben yokken pastaları götürüyorsunuz :angry: ya Yayamaz Kayımca gel biz Diyarbakıra gidelim;asi kız bize ısmarlasın :D bu arada niye benim tabağım ayrı -_-

Gönderi tarihi:
Gelmem mi ya! ;) sen ne yaptın kızartmaları.Hırçın karadenizli dosyalarına gömülsün Yayamazım gel biz çiğ köfteyi halledelim. :D Vallaha en kısa zamanda oradayım.

sEn BiTaNeSiN YAYAMAZ KAYIMCA;zaten paketi açtığımda bir parça umut taşıyan güvercinler bana bunu fısıldadı.

Bak şu asi kıza :D ben dosyalara gömüleyim ha :( dur ya ben oraya geleceğim. :D

Gönderi tarihi:
Asi kıssss :D tüm pastaları yeme emi :D kilo alırsın.Yahu neden karşılaşamıyoruz forumda :) Senin bi de iş vardı değil mi :) eee hadi bakayım Yayamaz Kayımca İle bensiz yemeğe devam!

:D:D:D:D çok komic değil ama seni mi kırcam :D He ya iş var!Tatil yoğ bana :D batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaa

Gönderi tarihi:
Ama olmaz ki ben yokken pastaları götürüyorsunuz :angry: ya Yayamaz Kayımca gel biz Diyarbakıra gidelim;asi kız bize ısmarlasın :D bu arada niye benim tabağım ayrı -_-

Senin tabagına daha çok isot koydumda ondan :P OLar gidelim ..ama sayın av kat orası bu sıcakta çekilmez yauuu :( saten o benim yanıma gelecek hortumu kafamısa tutucas bahçede :D sen kavrul Ankara da yan ,piş ;) nası olmuş begendinmi çig küfteleri...acısı az olmuş demi :blushing:

Gönderi tarihi:
Senin tabagına daha çok isot koydumda ondan :P OLar gidelim ..ama sayın av kat orası bu sıcakta çekilmez yauuu :( saten o benim yanıma gelecek hortumu kafamısa tutucas bahçede :D sen kavrul Ankara da yan ,piş ;) nası olmuş begendinmi çig küfteleri...acısı az olmuş demi :blushing:

Ya Yayamaz Kayımcam boğulursam ne olur :D benim gibi bir şahıs olmasa ne yapcak insanlar -_- avukat alooooooooo bak Diyarbakır'a değil Yayamaza gidik :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.