Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Seni anlatabilmek seni, İyi çoçuklara kahramanlara Seni anlatabilmek seni, Namussuza,halden bilmez ***** yalana... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MAVİ OLMAYAN GÖKYÜZÜ Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Bu arada kankan bugün Batman da olduğunu söyledi;ama mesajımı nasıl alcan Kolay gelsin sahne de yaraşır sana;hele bide çocuklara sevdansan...olsun geldiğinde okursun! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 nice mutlu senelere Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Geç oldu ama güsel yüregin bunuda kabul eder...... pastasız dogum günümü olar derim ve kendi ellerimle yapar getiririm buyurrr hımmm beenmediysen dur biy koşu pastaneden alıp geliyomm bakkkkkkkk negüsel bişey buldummmm nice nice özgür bir dünya atılacak adımlar olsun............. yüregi sıcacık dostuma..... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Geç oldu ama güsel yüregin bunuda kabul eder...... pastasız dogum günümü olar derim ve kendi ellerimle yapar getiririm buyurrr hımmm beenmediysen dur biy koşu pastaneden alıp geliyomm bakkkkkkkk negüsel bişey buldummmm nice nice özgür bir dünya atılacak adımlar olsun............. yüregi sıcacık dostuma..... Ya benim Yayamaz Kayımca çok tatlısın.Sevgili Emre ve Cyrano sizede teşekkürler;yeni geldim ve daha yeni gördüm.saolunnn Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Doğum günün kutlu olsun,Rabbim her iki hayatını da güzellikleriyle doldursun. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Doğum günün kutlu olsun,Rabbim her iki hayatını da güzellikleriyle doldursun. Çok teşekkür ederim;masum bakışlı!Güzellikler hepimizin hayatında hiç eksilmesin!!! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Mavii olmıyan gökyüzü asi kısss bakkk sana ne yaptımmmm..................... Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 yahu mavi olmayan gökyüzü;yaş 23 oldu artık değiştirsen şu nicki hem çok uzun neyse doğum gününde evi yıkılar dedin ama ümit ısrarla hayır dedi;bak ümit yüzünden evinden olursun ümit kızmaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Mavii olmıyan gökyüzü asi kısss bakkk sana ne yaptımmmm..................... Acayım mı?içinde ne var oleyyyyy Yayamaz Kayımcam çok güzel biiii yüreği içine sığdırmış! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 yahu mavi olmayan gökyüzü;yaş 23 oldu artık değiştirsen şu nicki hem çok uzun neyse doğum gününde evi yıkılar dedin ama ümit ısrarla hayır dedi;bak ümit yüzünden evinden olursun ümit kızmaaa Tamam;emredersin en kısa zamanda zaten evdekileri de deşifre etti;taaaaaaaa memleketten ''ne yapıyon kıssssss''die kızıyorlar Ümit söz verdi;evden kovulursam bu sefer o bana ev arayacak vallaha Emre komşular bi daha tövbeli;öğrenciii almayız diyorlar ümit kızma;ne yaptıysa hırçın karadenizli yaptı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 doğum günün kutlu olsun arkadaşım Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Tamam;emredersin en kısa zamanda zaten evdekileri de deşifre etti;taaaaaaaa memleketten ''ne yapıyon kıssssss''die kızıyorlar Ümit söz verdi;evden kovulursam bu sefer o bana ev arayacak vallaha Emre komşular bi daha tövbeli;öğrenciii almayız diyorlar ümit kızma;ne yaptıysa hırçın karadenizli yaptı Ne emri hocam,recca ederim ha ümite fazla güvenme senin gibi öğrenciye nasıl kıyar ya bu komşular bi daha ki doğum gününde ben olmasam kesin kovulursun ama neyse Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Ne emri hocam,recca ederim ha ümite fazla güvenme senin gibi öğrenciye nasıl kıyar ya bu komşular bi daha ki doğum gününde ben olmasam kesin kovulursun ama neyse Acemi avukat işte gelecek doğum günümde Diyarbakır da değilim zaten;hem evlenirim belki sevdiceğim bana ev bulur bilmiom ama kıydılar Teşekkürler Larsie.......................................................... Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Acemi avukat işte gelecek doğum günümde Diyarbakır da değilim zaten;hem evlenirim belki sevdiceğim bana ev bulur bilmiom ama kıydılar Teşekkürler Larsie.......................................................... Sende acemi öğretmen olcan yakında Diyarbakırdan İstanbula,fena mı Ankara'dan kaçarım bende oraya gelirim.Dur be cesur kız ne evlenmesi ya daha çok küçüüüksün ama dur Diyarbakıra gelince duruma el koyarım eee sen beni tanısan öyle demezsin,cesur kız iiii ki varsın;iii ki yanımızda.Binlerce kez İİİKİ VARSIN,İİKİ DOĞDUN! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Eneeee ne eflenmesi be asi kıs aman sende daha yanıma geleceksin tatil yapacas ya ....bıyak şimdi bakkk dükkanın önünden geçerken gördüm ve ne aldım sana....senin buraya geldiginde verecegin poss o paketi açtım ama bunları sen açççç ya asi kıs benim canım çig köfte istedi pişşştttttttttttttt Hırçın Karadenisli gel bak ne var burda harikaaa o seninnnn tabagın buda bisim gel asi kıss Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gelmem mi ya! sen ne yaptın kızartmaları.Hırçın karadenizli dosyalarına gömülsün Yayamazım gel biz çiğ köfteyi halledelim. Vallaha en kısa zamanda oradayım. sEn BiTaNeSiN YAYAMAZ KAYIMCA;zaten paketi açtığımda bir parça umut taşıyan güvercinler bana bunu fısıldadı. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Eneeee ne eflenmesi be asi kıs aman sende daha yanıma geleceksin tatil yapacas ya ....bıyak şimdi bakkk dükkanın önünden geçerken gördüm ve ne aldım sana....senin buraya geldiginde verecegin poss o paketi açtım ama bunları sen açççç ya asi kıs benim canım çig köfte istedi pişşştttttttttttttt Hırçın Karadenisli gel bak ne var burda harikaaa o seninnnn tabagın buda bisim gel asi kıss Ama olmaz ki ben yokken pastaları götürüyorsunuz ya Yayamaz Kayımca gel biz Diyarbakıra gidelim;asi kız bize ısmarlasın bu arada niye benim tabağım ayrı Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gelmem mi ya! sen ne yaptın kızartmaları.Hırçın karadenizli dosyalarına gömülsün Yayamazım gel biz çiğ köfteyi halledelim. Vallaha en kısa zamanda oradayım. sEn BiTaNeSiN YAYAMAZ KAYIMCA;zaten paketi açtığımda bir parça umut taşıyan güvercinler bana bunu fısıldadı. Bak şu asi kıza ben dosyalara gömüleyim ha dur ya ben oraya geleceğim. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 yaw hakkaten iiki doğdun wallah bilmiyodum foruma cok oldu gelmeyeli afedersin degerli arkdasım Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Asi kıssss tüm pastaları yeme emi kilo alırsın.Yahu neden karşılaşamıyoruz forumda Senin bi de iş vardı değil mi eee hadi bakayım Yayamaz Kayımca İle bensiz yemeğe devam! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 yaw hakkaten iiki doğdun wallah bilmiyodum foruma cok oldu gelmeyeli afedersin degerli arkdasım Afetttim;şaka şaka teşeküürler! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Asi kıssss tüm pastaları yeme emi kilo alırsın.Yahu neden karşılaşamıyoruz forumda Senin bi de iş vardı değil mi eee hadi bakayım Yayamaz Kayımca İle bensiz yemeğe devam! çok komic değil ama seni mi kırcam He ya iş var!Tatil yoğ bana batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Ama olmaz ki ben yokken pastaları götürüyorsunuz ya Yayamaz Kayımca gel biz Diyarbakıra gidelim;asi kız bize ısmarlasın bu arada niye benim tabağım ayrı Senin tabagına daha çok isot koydumda ondan OLar gidelim ..ama sayın av kat orası bu sıcakta çekilmez yauuu saten o benim yanıma gelecek hortumu kafamısa tutucas bahçede sen kavrul Ankara da yan ,piş nası olmuş begendinmi çig küfteleri...acısı az olmuş demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Senin tabagına daha çok isot koydumda ondan OLar gidelim ..ama sayın av kat orası bu sıcakta çekilmez yauuu saten o benim yanıma gelecek hortumu kafamısa tutucas bahçede sen kavrul Ankara da yan ,piş nası olmuş begendinmi çig küfteleri...acısı az olmuş demi Ya Yayamaz Kayımcam boğulursam ne olur benim gibi bir şahıs olmasa ne yapcak insanlar avukat alooooooooo bak Diyarbakır'a değil Yayamaza gidik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.