Φ edda__1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 gerçekten güzel bir ortam ama daha herşeyi bilmiyorum biraz zorlanıyorum açıkçası Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 oojjj gelDIn baaa (hoşgeldin demek) Hoşgeldin. Ben formun delisiyim. Bir sorun olursa bana haber verme, netekim yardım edemem Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Ayrıca gelir gelmez dil çıkarmışsın; bunu da hiç hoş karşılamadım, çok ayıp! Alıntı
Φ edda__1 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 hımm anlıyorum senden yardım istemem merak etme dil çıkarma ise kazala oldu ama pişman deilim Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 merhaba edda__1 aramıza hoş geldin Alıntı
Φ herakles Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 merhaba edda__1 aramıza hoş geldin h.g armıza edda Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 aramıza hoş geldin zorlandıgın konularda yardımcı oluruz sen hiç merak etme Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 hımm anlıyorum senden yardım istemem merak etme dil çıkarma ise kazala oldu ama pişman deilim aferin son pişmanlık fayda etmez zaten Hoşgeldin Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 hosgeldınız umarız forumda ıyı zaman gecırırsınız Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Hoşgeldin =) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Hımmmmm hoşgeldin bende formun yayamazı Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 gerçekten güzel bir ortam ama daha herşeyi bilmiyorum biraz zorlanıyorum açıkçası sayin, 'edda__1' unutmayin her zorlugun ardindan bir kolaylik vardir, hos geldiniz. saygilar. Evren. Alıntı
Φ ÖMER42 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 merhaba herkese.bende yeni geldim ve içeriği tam bilmiyorum. Alıntı
Φ CeReN :) Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ya arkadaşlar ben bu siteye yeni kayıt oldum benim ginbi yeni gelenlerede hoş geldiniz diom ama ben bu site hakkında pek bişey bilmiom birbirinize laf atmayı birakıpta bir birimize yardımcı olsak örnegin bu site hakkında bilenler varsa bazı bilgiler veririmisiniz çok önmeli lütfen bu arada msn = [email protected] Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 ya arkadaşlar ben bu siteye yeni kayıt oldum benim ginbi yeni gelenlerede hoş geldiniz diom ama ben bu site hakkında pek bişey bilmiom birbirinize laf atmayı birakıpta bir birimize yardımcı olsak örnegin bu site hakkında bilenler varsa bazı bilgiler veririmisiniz çok önmeli lütfen bu arada msn = [email protected] Hoşgeldin Ceren; şimdi sana bir hoşgeldin partisi dur ya onun için pasta lazım ama ben pasta yapamam ki Takıldığın noktaları Adminimize eee bize de sorabilirsin,azcık olsa da yardım ederiz. Hım ayrıca bzi birbirime laf atmıyoruz,lafı havada tutup tava da pişiriyoruz,valla biz birbirimizi çok seviyoruz, inanmıyorsan bana sor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.