Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Ne istediğine karar ver ve UYGULA. Tamam uygulayacağım... Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Mutluluğun yüzüne yansımış, onu sakın kaybetme. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Kurabiye güzelmiş elinize sağlık... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Mutluluk tek başına olmaz bunu anlamak zorundasın. Bu kurabiye beni nerden tanıyor yahu? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Mutluluk tek başına olmaz bunu anlamak zorundasın. Bu kurabiye beni nerden tanıyor yahu? Birşey bulacaksın ve belkide çok önemli. merak ettim şimdi, nedir acaba.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Doğum haberleri almanız muhtemel. Kimden acaba Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Derdini söylemeyen derman bulamaz. Doğru söylüyorsun kurabiye de bir de derdimin ne olduğunu söylesen pek güzel olacak? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Belki bir gün ayda yaşarız. Tabi neden olmasın ) Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. Şans kurabiyesinin Türkçe dersine ihtiyacı var. Haber yalnız gelmeyecekmiş kurabiyeye göre yanında mutlulukla gelecekmiş, acaba gelecek haber mi sevindirecek, haberin yanında gelen mutluluk mu sevindirecek merak ettim? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Her işte bir hayır vardır, bunu hiç unutmayın. bu kadar olmaz Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksınız. bekleyelim bakalım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Sen önündeki kısmeti görmüyor sonra da ne kısmetsizim diyorsun. Öyle mi Bu gidişle ben sevindirici haberi de görmem .. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Son gülen sana gülüyordur. Gülmek serbest, ağlamasınlar da gülsünler yeter ki! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Aşk bütün yaraları sarmak için birebir ilaçdır. hadi canım ne çok biliyor bu şans kurabiyesi çıka çıka bumu çıktı istemiyorum bu kurabiyeyi yapıştırsam yeine koysam olurmu ki? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Aşk bütün yaraları sarmak için birebir ilaçdır. hadi canım ne çok biliyor bu şans kurabiyesi çıka çıka bumu çıktı istemiyorum bu kurabiyeyi yapıştırsam yeine koysam olurmu ki? Karincam sende mi kova, memnun oldum hem yine bir uzun aradan sonra seni görmek güzel Çabaların henüz fark edilmemiş. Ne zaman edildi ki Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 En sonunda herşey bilinir olur. ne demek istiyor acaba Birce sen daha aşinasın bu kurabiyelere ne demek istiyor Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 En sonunda herşey bilinir olur. ne demek istiyor acaba Birce sen daha aşinasın bu kurabiyelere ne demek istiyor :clover: hmmm hani sen bilmediklerimizi ekliyorsun ya, onları sonra biliyoruz " bilinir oluyor" bu olabilir mi acaba Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Tek sayılara dikkat etmelisin. Ne var ki tek sayılar da Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 13 sayısından bahsediyor olabilirmi (asla inanmamakla birlikte) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 13 cift olmuyor mu, tek sayı diyor, ben 1 den 9 kadar anladım yine mi yanliş anladım ne olacak benim halim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.