Φ ahmetsalih Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 H.Celal Güzel: "CHP, Türkiye'nin en büyük ****" Eski Mili Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, "Şuanda benim iddiam odur ki, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin en büyük ***. Bugünlerde çok acınacak halleri var. Hakikaten hallerine baktıkça gülesim geliyor" dedi. Eğitim-Bir-Sen Tokat Şubesi tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen 'Demokratikleşme ve Devlet Yönetimi' konulu konferansa katılan Eski Mili Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, AK Parti'nin kapatılması davası konusunda değerlendirmelerde bulundu. Güzel, "7 tane bürokrat çıkıyor, 70 milyonun reyini, 7 ay önce verdiği milyonlarca oyu çöp tenekesine gönderebiliyor. Siz de bunun adına demokrasi diyorsunuz öyle mi ? Bu olsa olsa bir avuç oligarşik bürokratın, **** hakimiyetidir. Bundanbaşka bir şey değil. Ne yazık ki 100 senedir bu böyle" diye konuştu. Güzel, konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) de ağır şekilde eleştirdi. "Şuanda benim iddiam odur ki, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin en büyük **** " diyen Güzel, "Bugünlerde çok acınacak halleri var. Hakikaten hallerine baktıkça gülesim geliyor. Adam telefonunu kapatmayı unutmuş, ortaya çıkmış ona buna 'Watergate' diye bağırıyor. Siz kim, Watergate kim yani. Amerika'yı taklit edecekler ya. Sonunda acaba tekrar nasıl müdafaa edecekler bilemiyorum. Bence bir kaç hafta susma cezası verilse iyi olurdu" dedi. DEMİREL'E AĞIR ELEŞTİRİLER Konuşmasında 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e de yüklenen Güzel, "Bir zamanlar Türkiye'nin en sevilen kişisinin, kendisini en sevilmeyen hale getirmesi ne yazık değil mi? Yarın Allah gecinden versin, vefat ettiği zaman arkasından bir avuç Ispartalı ile devlet erkanı yürüyecektir. Emin olun, başka hiç kimse değil. Niye biliyor musunuz, 2 defa şapkayı alıp gitti. 3.'sünde şapkayı alıp gitmemek için 28 Şubat'ta kafasına darbeci şapkası geçirdi ve darbecilere koltuk değnekliği yaptı" diye konuştu. "Şimdi o başörtüsünden, imam hatipten elde ettiği iktidarı inkar ederek seneler sonra 84 yaşında CHP'li oluyor ve bizim başörtülü çocuklarımızı Suudi Arabistan çöllerine sürmeye kalkıyor" diye devam eden Güzel, "Böyle bir adama münafık demez de ne dersiniz ? Hala şuanda darbe tahrikçiliği yapıyor. Fırsatını bulur da 84 yaşında vampir gibi tekrar cumhurbaşkanı olur mu diye uğraşıyor. Tekrar fırsat arıyor" ifadelerini kullandı. "AK PARTİ KAPATILIR" AK Parti'nin kapatılması davası ile ilgili de konuşan Hasan Celal Güzel, şunları kaydetti: "Bir laf var; 'Biz yargıya, mahkemeye saygılıyız' diye. Ben böyle mahkemeye saygılı değilim kardeşim. Mecbur muyum saygılı olmaya. 367 diye karar çıktı. 367 çıkmadan önce gazetelerde hiç kimse o işin hukuki tarafından bahsetmiyordu ki. Gazetelerin manşeti '9 üyeyi Ahmet Necdet Sezer atamış, 2 üyeyi Turgut Özal atamış, 9'a 2 çıkar'. Hakikaten öyle oldu 9'a 2 çıktı. Şimdi ben AK Parti'de kapatılır diyorum. Yani kapatılmasını istediğimden mi, asla. Ama mal meydanda." Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Kafa yapısına bakın.Bu saatten sonra Demirel'i eleştirsen ne olur,eleştirmesen ne olur?Zamanında köşeyi dönen dönmüş,politikayı kendine benzeten benzetmiş,halkı kandıran kandırmış. Aynen devam.Birbirlerini habire eleştirip dururlar,ama bunların hepsinin birleştiği temel bir nokta vardır.Menfaati gördüler mi kaçırmazlar.Machiavelliciliğin ahlakı budur.O onu bela ilan eder,öteki konduğu siyasi mirası yer durur. Hasan Celal bey de zamanında siyaseti enseye tokatla götürüyordu.Hepsi memnun hepsi,bakmayalım eleştiriymiş falanmış,bir emekçi bir de o emekçinin emeklisi memnun olmaz bu ülkede,memnun etmezler,kendilerini düşünmekten başkalarına sıra gelmez çünkü. Koca göbekleriyle çıkar,ciddiymiş gibi birşeyler konuşurlar,aslında hepsi de bıyık altından gülmektedir... Alıntı
Φ ahmetsalih Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 İsmet İnönü'nün Lozan'dan çıkarken ''bir yüz sene kazandık'' dedigi rivayet edilir... bu sürenin dolması yaklaşırken herkes kendi cebinin derdinde olmalı siyaset ve halk, hep aynı yüksek idealleri bu topraklarda barındırmadılar... ne hazin, hiç bir şey bizi kesmiyor.... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 H.Celal Güzel: "CHP, Türkiye'nin en büyük ****" Eski Mili Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, "Şuanda benim iddiam odur ki, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin en büyük ***. Bugünlerde çok acınacak halleri var. Hakikaten hallerine baktıkça gülesim geliyor" dedi. . . . "AK PARTİ KAPATILIR" AK Parti'nin kapatılması davası ile ilgili de konuşan Hasan Celal Güzel, şunları kaydetti: "Bir laf var; 'Biz yargıya, mahkemeye saygılıyız' diye. Ben böyle mahkemeye saygılı değilim kardeşim. Mecbur muyum saygılı olmaya. 367 diye karar çıktı. 367 çıkmadan önce gazetelerde hiç kimse o işin hukuki tarafından bahsetmiyordu ki. Gazetelerin manşeti '9 üyeyi Ahmet Necdet Sezer atamış, 2 üyeyi Turgut Özal atamış, 9'a 2 çıkar'. Hakikaten öyle oldu 9'a 2 çıktı. Şimdi ben AK Parti'de kapatılır diyorum. Yani kapatılmasını istediğimden mi, asla. Ama mal meydanda." Hasan Celal Güzel,bu adam hala kendinde konusma hakki bulabiliyor ya bravo yani.Hakkinda türlü iki suclamalar olan bakanlik zamaninda zina sucuyla suclanan bu adam hala yargi ve devlet düsmanligi yapmaktadir,ne denirki hazimsizligin bu kadari olabilir. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Kimse yanlis anlamasin, CHP'yi savunmak falan degil amacim cünki, yok aslinda birbirlerinden farklari. Hepsini gördük ve yasadik ve Türkiye'nin bugünkü konumunda hepsinin ortak paylari var. Ama diyecegim suki sayin H. Ceöal Güzel konusunca Türkiye'nin temiz politikacilari meydblarda diye aklima geliyor ve bu tip insanlari halaa ciddiye alanlar cok ülkemizde malesef. Daha dünki Vakit gazetesinde bu zatin CHP hakkindaki söylemleri sanki büyük bir bilirkisiymis gibi anlatiliyor. Vakit'te bu zatin sayesinde gazetenin güya ne kadar temiz oldugunu anlatmaya calisiyor. Ilerlemis dünya devletleri Marsi paylasirken bizim politikacilarimiz halaa ceplerini nasil doldururuz hesabi yapiyor ve dün elini öptügü politikaciyi bile bugün baska bir hesap ugruna elestirebiliyor. Ugrasin siz halaa cag disi sistem olan seriatin ülkemize gelmesi icin, zaten hak ettik gibi geliyor bana en kötü sistem ile yönetilmeyi, cünki her toplum hak edildigi gibi yönetilir ve kendine laiyik yönetici secer. Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 bahsettiğimiz adam bugünkü iktidarın yağcısı, ****** bir adamdır. hatta bu "başarılarından" ötürü oğlu çankayada abdullah gül'ün hizmetinde görev almıştır. buraya kadar hasan celal güzel'in iktidara yaranmak için chp ye saldırdığı açıktır. ancak olaya başka bir açıdan da yaklaşmak gerekiyor ki, bu söylediklerinde haklılık payı yok değil. gonun gerekçeleri farklı olabilir ama bir bakıma doğru söylemiştir. bugün chp, akpye iktidarı kendi eliyle vermektedir. parti içi demokrasiyi " diktatörlük " olarak gören bir genel başkanın kendi imparatorluğu haline getirilmiştir. iktidar hedefinden şaşmıştır. sadece kemikleşmiş oylarını elinde tutmaya çalışan bir parti haline gelmiştir. parti içine rant, çıkar amacı olan insanlar doluşmuştur. akpnin ülkede istediği gibi at koşturmasına seyirci kalınmıştır. tüm bu ve daha başka nedenlerle chp türkiyenin belası olmuştur. laik demokratik cumhuriyetten ödün vermeyen, ülkesine ve atatürk devrimlerine bağlı, solcu, devrimci, insanların hayal kırıklığı yaşamalarına ve iktidar olmanın düşünü bile görmemelerine sebep olmuşlardır. bazı chpli dostlar tepki gösterecektir ancak bunların hepsi doğrudur. ayrıca bu eleştirileri bir chplinin yaptığını unutmayın! Alıntı
Φ ahmetsalih Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Kimse yanlis anlamasin, CHP'yi savunmak falan degil amacim cünki, valla bencede savunulacak bir tarafı yok zaten chp bilinen klasik bir parti degil, hiçbir zamanda olmadı, olmayacakda, olursa chp nin varlık sebebi ortadan kalkar.. chp nin ne anlamı kalır sonra, hem chp nin iktidar olmak gibi bir derdide yok, gerekde yoktur. o her zaman iktidardadır ama kendi sayesinde degil... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.