Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 17 yıl Ya sabah beri balon dağıtıyorum,bayram kutluyorum,eee seni balonsuz bırakamazdım dimi Bayramın kutlu olsun,bak bu balonlar sana özel Defterin hayırlı olsun sevgili Efendi
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 17 yıl Hm neden kimse yazmamis buraya ? Tatilinize basladiniz mi ? Iyi Tatiler decektim benim icin de gezin
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl Efendi Türkler, Bu forumun en saygılı, en açık sözlü, vefalı, birikimli üyelerinden birisi... Onu tanıdığım için gerçekten çok mutluyum... Efendi iyiki varsın can kardeş
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl İşte karalıyacagım bir defter daha ......yandın efendi türkler sohbet ederken 1 fincan kahveye ne dersin? ....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Yaw burası ne zaman açılmış ben daha yeni goruyorum, biz bu zamana kadar sana bir anı defteri niye açmamışız ki yawww radya sen çok yaşa emiii Radya, sen herşeyi düşünürsün Sevgili Efendi Türkler arkadaşım, Bu forumdaki varlığını sevdiğim arkadaşlarımdan birisisin... İyi ki varsın, sağol varol... Öptüm... Kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Atatürkçülüğü forumda bana her zaman hissetiren sevgili dostum, anı defterin hayırlı olsun.
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Bazi konularda beni gercekten de yaniltsanda genede ani defterine selamlarimi ve basarilarini yazayim dedim. Ileride aynifrekanslarda görüsmek umuduyla.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.