Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mavi olmayan gökyüzü'ne...................

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sari cizmeli mehmet aga olmasin :P

Gönderi tarihi:
Sarı Çizmeli ağa değul musun :unsure:

Teyulum usagum hacen kim soledu sana Saru Cizmeli Aga oldugumu... :)

Gönderi tarihi:
Husura bakmam :P heç olar mı :lol: makarnaya çevursan :D

:yuvarlan: Haminizi makarna yemeye davet edirem ... :)

Gönderi tarihi:

aa yuzun gülsün mavi.. Asma suratını oyle.. Konuyu tam bilmiyorum ama sehir degisikligi ya da yurt dışı olsa gerek.. Yenı memleket yeni insanlar, yeni cevre demek.. Yeni yeni deneyimler..gunlerinı keyifli gecirmeye bak.. Gulerek bak hayata..insan herseye adapte oluyor..

Gönderi tarihi:

Farkli bir memlekete gidiyorsun diye insan uzulurmu mavi sonucta her nerede olursan ol yine burada olacaksin bunun icin depresyona girmek olurmu hic.. Haa Direnis sana cikolata kek yapmadigi icin depresyona girdiysen sayet ozaman direnise soyleriz bir kosu getirir... :) Saka bir tarafa insan memleket degistiriyor diye uzulmez mavi yeni memleket demek yeni yerler yeni arkadaslar demektir yeni seyler ogrenmek demektir bunu unutma... :)

Saygilar

Gönderi tarihi:
Belli oldu canım,Diyarbakır'dan ayrılıyorum artık :( akşama doğru aldım haberi.İnanmayacaksın ama bu kadar çok beklediğim bu haberi alır almaz Diyarbakır'dan nasıl ayrılacağım dedim.Bana bol şans dile...ayrıca ev arkadaşı aramayacağım,seni bekleyeceğim :)

Bende bugun haber aldim sanirim eylul yada ekime kadar Turkiyede'yim bir kac ay icin ev arkadaslik yapabilirim :) Daha uzun kalirdim ama arkadas arabayla donus yapiyormus onunla geziye cikcam sanirim . Uzulme ama Diyarbakirdan ayrilmak zor olsada senin icin elvedalarla yasiyoruz ikimiz . Kac sehirlere Elveda dedik belli degil :)

Gönderi tarihi:

Mavicim üzüntünü anlıyorum, aslında biraz korku seninkisi üzüntü değil bence. Ama bizler özellikle formun en güzel kızı yani ben :P hep seninleyiz, kendini kötü hissettiğinde burdayız.

Bence içindeki korku bırak yerini heyecana bıraksın ...

Gönderi tarihi:
aa yuzun gülsün mavi.. Asma suratını oyle.. Konuyu tam bilmiyorum ama sehir degisikligi ya da yurt dışı olsa gerek.. Yenı memleket yeni insanlar, yeni cevre demek.. Yeni yeni deneyimler..gunlerinı keyifli gecirmeye bak.. Gulerek bak hayata..insan herseye adapte oluyor..

teşekkürler Sevgili Direniş...Diyarbakır'dan çekip gitmek benim için çok kolay olmayacak,hele ki bu kadar severken bu kenti :) Şimdi çıkacağım,saatlerce Diyarbakır'da dolanacağım...Diyarbakır beni o kadar sevmiyor ya :D teşekkürler canım.

Mavicim üzüntünü anlıyorum, aslında biraz korku seninkisi üzüntü değil bence. Ama bizler özellikle formun en güzel kızı yani ben :P hep seninleyiz, kendini kötü hissettiğinde burdayız.

Bence içindeki korku bırak yerini heyecana bıraksın ...

he ya canım,İstanbulda kiralar uçmuş :( senden daha havalı olcak nerdeyse :lol::lol: İstanbulda ev arkadaşı arayan var mu :Dkorkayrum ben bu kiralardan.

Gönderi tarihi:
Farkli bir memlekete gidiyorsun diye insan uzulurmu mavi sonucta her nerede olursan ol yine burada olacaksin bunun icin depresyona girmek olurmu hic.. Haa Direnis sana cikolata kek yapmadigi icin depresyona girdiysen sayet ozaman direnise soyleriz bir kosu getirir... :) Saka bir tarafa insan memleket degistiriyor diye uzulmez mavi yeni memleket demek yeni yerler yeni arkadaslar demektir yeni seyler ogrenmek demektir bunu unutma... :)

Saygilar

Yakışıklı,dostum tek nedeni Direniş.bana çukulata vermiy -_- şaka bir yana,çok teşekkür ederim.Yazılanları okuyunca çok çok daha iyi oldum :) makarna olsa daha iyi olacağım ama :D

sevgiler güzel dostum.

Dağıtırım ortalığı üleynnn :D ben geldim.

canım gelmiş,dostum gelmiş.çekilin leyn -_- canım benim hoşgeldin,nerde kadayıf :unsure:

Gönderi tarihi:
Bende bugun haber aldim sanirim eylul yada ekime kadar Turkiyede'yim bir kac ay icin ev arkadaslik yapabilirim :) Daha uzun kalirdim ama arkadas arabayla donus yapiyormus onunla geziye cikcam sanirim . Uzulme ama Diyarbakirdan ayrilmak zor olsada senin icin elvedalarla yasiyoruz ikimiz . Kac sehirlere Elveda dedik belli degil :)

Kız,bak sırf senun için gediyorum -_- hemen çıks oralardan gel,şaka bi yana sen gel,benim ev feda sana ;)

Gönderi tarihi:

Siz

ürkek çocukları

hüznün,

ve siz

gökyüzünün

mavi olduğunu unutanlar!

Dinleyin artık

Susun da!

Belki de

son

aşkıdır

bu

gökyüzünün:

Ki onulmaz yarası

Kanar da kanar

veremli ciğerlerimin dokusunda...

______________Bir dönem Nâzım Hikmet’i bile etkileyen Mayakovskiden de bir şiir. Mavi olmayan gökyüzü'ne... :clover:

Aynı zamanda şiiri; düelloda, sürgünde, barikatlarda, sıcacık yatağında ve kendine sıktığı bir kurşunla ölen dünyanın cümle şairlerine saygıyla armağan ediyorum...

DİPNOT...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.