Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 yeni yilda hic yazmamisiz sana kocamannnnnnnnn sevgiler yolluyorum sana ozel afettim,afettim bende sana sevgilerin en özelini gönderiyorum canım,kendine çok iyi bak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 yav bak sız arkamdan cok konusmussunuz sızı dofecem ha ama yok ılk once bı sız buyuyun ondan sonra sonra cocuk katılı derler bana sarkıdakı gıbı: buyude gel cocuk.....(kım soyluyodu yav hatırlayamadım) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 yav bak sız arkamdan cok konusmussunuz sızı dofecem ha ama yok ılk once bı sız buyuyun ondan sonra sonra cocuk katılı derler bana sarkıdakı gıbı: buyude gel cocuk.....(kım soyluyodu yav hatırlayamadım) Abisi,büyümem için bol bol çukulata gerek beni döfme,ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr korktum yane,hahah Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 mavi'ye bakın, bugün gerçekten işi sallıyo anlaşılan. o başlık senin bu başlık benim geziyor. Aramıza Hoşgeldin Maviii hep böyle tembel kal, yaratıcılığının da ne kadar güçleneceğini göreceksin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 mavi'ye bakın, bugün gerçekten işi sallıyo anlaşılan. o başlık senin bu başlık benim geziyor. Aramıza Hoşgeldin Maviii hep böyle tembel kal, yaratıcılığının da ne kadar güçleneceğini göreceksin bugün hayırlı gün ondann,yoğsa...cidden salliiim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 ben geldimmmmm sen ordamisin ? Ailenin yanina gittin mi ? bak sanlisin yine benim 5 ay kaldi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Hoşgeldin Angelcim,nerelerdesin ya Canım,ben daha Diyarbakır'dayım...memlekete gidemedim,pek gelemiyorum buralara msn'de de yokum,açıyorum sonra kaçıyorum Bir taraftan İstanbul,diğer taraftan öğretmen olma çabaları,ötesinde iş değişikliği bir de buna Ankara yolculuğunu eklersen,bittim bu hafta bu arada öbür taraf dediğin ölümden sonrası mı seni kocaman öpüyorum canım benim 5 ay sonra ev arkadaşıyız değil mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 ya varya sız ev arkadası olursanız kendımı keserım ha sen bı kere yemeklere dokunma bence mavı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 ya varya sız ev arkadası olursanız kendımı keserım ha sen bı kere yemeklere dokunma bence mavı Sercannnnnnnnnnnnnnnn yaf sen ne diyorsun,sana yemek yapmayan fenerli olsun ben yemekleri yapacağım,o kadar(nokta) sana da mantı yapaccağım...hahaha Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Sercannnnnnnnnnnnnnnn yaf sen ne diyorsun,sana yemek yapmayan fenerli olsun ben yemekleri yapacağım,o kadar(nokta) sana da mantı yapaccağım...hahaha yersem ıkı olsun dıyecem ama zaten bırıncısınde benı gonderırsın öbur tarafa o zaman ben angelle vedalasayım cunku onu artık cok sık goremeyebılırım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 yersem ıkı olsun dıyecem ama zaten bırıncısınde benı gonderırsın öbur tarafa o zaman ben angelle vedalasayım cunku onu artık cok sık goremeyebılırım sen film izliyordun değil mi neyse ben azcık dışarıya çıkamlıyım,döndüğümde ne yapacağımı biliyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 sen film izliyordun değil mi neyse ben azcık dışarıya çıkamlıyım,döndüğümde ne yapacağımı biliyorum ne yapcankı ya ona gore kacıyım az once ızledıgım flımde adam ıkı dakıka sonrasını gorebılıyordu neler olacagın sımdı buna benım de ıhtıyacım var ımdaattttt :D Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 ne yapcankı ya ona gore kacıyım az once ızledıgım flımde adam ıkı dakıka sonrasını gorebılıyordu neler olacagın sımdı buna benım de ıhtıyacım var ımdaattttt :D sen yarın her daim çevrimdışı görün,yaşamak istiyorsan;bittin sen Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 demin civrim disi degildi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Angel...ben kör oldum,göremiyorum sercan sana havale saat iki,kesin yarın yine işe geç kalacağım ben kaçıyorum canım,Turkish ve Sercan sana emanet Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 mavim tşkler canım bunlar da senin için... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Burada birilerinin yüregi kaybolmuş oda çokk üzülmüş ama o yürek biliyorki canlar var arkasında ve yanında destek alıyo ve dönüyo her dönüşündede o yürek,yürekler onunla oluyo...........................iyiki varsın ASİM........................... Kim Susturabilir Bizim Türkümüzü Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki bu hasreti semahlarin seyrinden alip gelmisiz Biz ki onu sitemkar analarin kirpiginden derlemisiz Süzülsün de acinin derin izler biraktigi gül yanaklardan Yere dökülsün istememisiz Bizim türkümüzü rüzgar söyler her gece Ay vurdukça parildar gün dogdukça hiz alir Nevroz atesleriyle sagaltarak çirpinan yarasini Can havliyle kardas Kan içinde bir kartal gibi vadilere saldirir Türkülere ilismeyin Türküler nehirdir gecenin bagrina akar Fazla eselemeyin kardas Tasinca ne siperler kalir ne dev barikatlar Desmeyin diyorum desmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki nice amansiz badirelerde serden geçmisiz Biz ki ilmikler boynumuza takiliyken bile türkü söylemisiz Sonra irmak boylarinda gögertip körpe otlarin serinliginde Daglara emanet etmisiz Biz ki her yanginin külünden diri canlar yaratmisiz Bizki mazlumlarin defterine kanli resimlerle siralanmisiz Banaz yaylasindan kerbelaya kar götürsün turnalar Ölürüz sanma kardas Dostun attigi gülden yaralanmisiz Türküleri dövmeyin Türküler gökyüzüdür karanliga yildizlar çakar Üstümüze gelmeyin kardas Namuslu bir devrimcinin alninda kavga isildar Incitmeyin diyorum incitmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Bizki karacaoglani askla veyseli toprakla yüceltmisiz Bizki köroglunun narasiyla nice beyleri yere çökertmisiz Yine de masum bir bebek gibi avuç avuç sevdamizi Kalanlara vasiyet etmisiz Adam dedigin sapina kadar yigit olmali Ne karincayi incitmeli ne ozanlari yakmali Öyle sansar gibi punduna getirmek de neymis Adam dedigin kardas Yüregi varsa eger getirip ortaya koymali Türküleri yakmayin Türküler çiçektir en umutsuz zamanlarda açar Kavgayi uzatmayin kardas Yüzyillardir tuz döke döke çürüdü bu yaralar Kanatmayin diyorum kanatmayin Yusuf Hayaloglu Özledim sizi ama azıcık duygu yapıyorum çünkü beni yanlız bırakmıyorsunuz....varlıgınızı hep hissediyorum..........................bak ne şirin dimi bu senin ................. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Mavi seni hep böyle hayal ediyordum, ama sarışınmışsın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 köpecikten kurtuldum geldim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 köpecikten kurtuldum geldim lennnnnnnnnnn köpekler,gelip ağzınızı burnunuzu dağıtırım ha Diyarbakır'ın ağası benim siz değil(bundan sonra dostum heç bir köpek sizi kovalayamaz) efem,su verem hemen size benim gibi bağırmışsınızdır falla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 amneyyyyyyyyyyyyyy,papatyam da var yaf valla işteki pc ve iş sadece yazılanı çaktı oo papatyalar varsa bedava çay da var ben demledim,hemmi de kaççak Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 ben demledim,hemmi de kaççak Kaçaksa enfes olur, arklamafobia Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 mavim tşkler canım bunlar da senin için... çok teşekkür ederim canım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Burada birilerinin yüregi kaybolmuş oda çokk üzülmüş ama o yürek biliyorki canlar var arkasında ve yanında destek alıyo ve dönüyo her dönüşündede o yürek,yürekler onunla oluyo...........................iyiki varsın ASİM........................... Kim Susturabilir Bizim Türkümüzü Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki bu hasreti semahlarin seyrinden alip gelmisiz Biz ki onu sitemkar analarin kirpiginden derlemisiz Süzülsün de acinin derin izler biraktigi gül yanaklardan Yere dökülsün istememisiz Bizim türkümüzü rüzgar söyler her gece Ay vurdukça parildar gün dogdukça hiz alir Nevroz atesleriyle sagaltarak çirpinan yarasini Can havliyle kardas Kan içinde bir kartal gibi vadilere saldirir Türkülere ilismeyin Türküler nehirdir gecenin bagrina akar Fazla eselemeyin kardas Tasinca ne siperler kalir ne dev barikatlar Desmeyin diyorum desmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Biz ki nice amansiz badirelerde serden geçmisiz Biz ki ilmikler boynumuza takiliyken bile türkü söylemisiz Sonra irmak boylarinda gögertip körpe otlarin serinliginde Daglara emanet etmisiz Biz ki her yanginin külünden diri canlar yaratmisiz Bizki mazlumlarin defterine kanli resimlerle siralanmisiz Banaz yaylasindan kerbelaya kar götürsün turnalar Ölürüz sanma kardas Dostun attigi gülden yaralanmisiz Türküleri dövmeyin Türküler gökyüzüdür karanliga yildizlar çakar Üstümüze gelmeyin kardas Namuslu bir devrimcinin alninda kavga isildar Incitmeyin diyorum incitmeyin Kim susturabilir bizim türkümüzü kim Bizki karacaoglani askla veyseli toprakla yüceltmisiz Bizki köroglunun narasiyla nice beyleri yere çökertmisiz Yine de masum bir bebek gibi avuç avuç sevdamizi Kalanlara vasiyet etmisiz Adam dedigin sapina kadar yigit olmali Ne karincayi incitmeli ne ozanlari yakmali Öyle sansar gibi punduna getirmek de neymis Adam dedigin kardas Yüregi varsa eger getirip ortaya koymali Türküleri yakmayin Türküler çiçektir en umutsuz zamanlarda açar Kavgayi uzatmayin kardas Yüzyillardir tuz döke döke çürüdü bu yaralar Kanatmayin diyorum kanatmayin Yusuf Hayaloglu Özledim sizi ama azıcık duygu yapıyorum çünkü beni yanlız bırakmıyorsunuz....varlıgınızı hep hissediyorum..........................bak ne şirin dimi bu senin ................. hiçbirşey demeyeceğim,susmam yeterli.Sende okuyacağım seni güzel yüreğim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Mavi seni hep böyle hayal ediyordum, ama sarışınmışsın vallaha aynı ben bi kerem sarışın değilim,sarı kumral arası ayrıca,çayın adı kaççak,yoksa ben kaçırmam çayı,ama çayı içen kaçabilir zanımca süper yaparım çay Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.