Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm.......................Hernekadar sizi iyi tanımıyorsamda oyunlarda v.s yorumlarınızı okudum ve dogum gününüzü ayrıca kutlamak istedim............Umarım öncelikle saglık olmak koşulu ile yüreginizdeki tüm güzeliklerin en kısa zamanda karşınız çıkması dilegi ile...............NİCE NİCE YILLARA diyorum...(ben resim basamıyorum nedense yoksa çok şiyin şeyler ile karşılaşmanızı saglamak isterdim) Yayamas kayımca ifadesi ile komacan öptüm.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 sen estıkce her nedenını bılmıyorum ama sok gecırdım valla. ıyı kı dogdun sen estıkce. ıyı bır yıl gecırmenı guzel gunler gormenı sevdıklerınle bırlıkte olmanı dılıyorum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 pastan da benden olsun canım ..mutlu yıllar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara ama cok az geliyosun.bak ben su asker halimle senden daha cok giriyorum ozledim vala kahvelerini bu arada pastayi ben goremedim ki Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 jön öle kocaman pasta alimde hepsini yiyip şişkomu olsun hee.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 sen estikce ben titrerim yemicektiki o sadece mumlari ufliyecek pastayi ben yiyecektim yas pastayida daha dun yedim hemde tuggeneralin pastasini Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 yaş gününü bekle sana kocaman pasta alırım.. ama onu estikçeye özel yaptım ,mumu da o üflücek pastayıda o yiyecek , çek ellerini estikçenin pastasından... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 dogum gunumde sadece yas pastayla kurtulamazsin ama ellerimi cekecemde ortada pasta yokki Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 dogum gunumde sadece yas pastayla kurtulamazsin ama ellerimi cekecemde ortada pasta yokki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm.......................Hernekadar sizi iyi tanımıyorsamda oyunlarda v.s yorumlarınızı okudum ve dogum gününüzü ayrıca kutlamak istedim............Umarım öncelikle saglık olmak koşulu ile yüreginizdeki tüm güzeliklerin en kısa zamanda karşınız çıkması dilegi ile...............NİCE NİCE YILLARA diyorum...(ben resim basamıyorum nedense yoksa çok şiyin şeyler ile karşılaşmanızı saglamak isterdim) Yayamas kayımca ifadesi ile komacan öptüm.... benim için düşünmen bile yeterr yaa... çok teşekkür ederim.. 2 gün geçti hala doğumgünümü kutluyorum..2 gündür kaç dilim pasta yedim... şimdi bugün de buraya geliyim dedim..uğrayamıyorum hiç okul sebebiyle...gerçekten çok teşekkür ederimm ama çoooooooookkkkk sen estıkce her nedenını bılmıyorum ama sok gecırdım valla. ıyı kı dogdun sen estıkce. ıyı bır yıl gecırmenı guzel gunler gormenı sevdıklerınle bırlıkte olmanı dılıyorum niye şaşırdın yaf... çok teşekkür ederimmm canım gerçekten... iyiki varsınız.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 pastan da benden olsun canım ..mutlu yıllar tamam yirimm o pastayı...sonra bir kaç dilim de senden alırım ama çok teşekkür ederim.... pasta sadece bana olmuş işte yedim.. dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara ama cok az geliyosun.bak ben su asker halimle senden daha cok giriyorum ozledim vala kahvelerini bu arada pastayi ben goremedim ki evet biliyorum yaa.. özür dilerim gerçekten ama inan birşey yapamıyorum okull artık tatil istiyorum sen benim kahvemi özlersin de ben kahve yapmaz mıyım..al bakalım bu arada çok teşekkür ederim.. bir de afiyet olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 teşekkür ederim ablacım hemşerim..hemşirem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Bahar çocuğu..tatlı kelebek..gerçektende bahara o kadar güzel yakışıyorsun ki.. Doğum günün kutlu olsun tatlım..herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 denizlerin güzel kızıııı.. canım beni affet cok gec gördüm bir süredir giremiyordum ... ama gec de olsa mutlu yıllar dilemek istedim ve hediyem ise burdan yanagında hissedecegin kocaman bir öpücük Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 minik kelebeğim ..doğmuşta büyümüşsün bile..özür dilerim canem.. başarılı ve umut dolu bir yıl olsun senin için.. seni seviyorum bidenem..kendine iyi bak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 mutlu yıllar bidenem uzun ve sağlıklı ömürler başarılarla dolu olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.