Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2010 15 yıl herkesi gizli gizli dinlerdiim NE KADANNNN AYIP Bu kız hiç bana çekmemiş....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Suşi'yi çıldırtırdım, görünmez olduğum için beni tırmalayamazdı..
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl sole bi yuksek konsantrasyonla durumu degerlendirim dedim de gozlerimi kapayinca olay degisti ne toplu tasima araci kullanabilirsin, ne cesitli esyalari ele gecirebilirsin hele hele bi odaya girip rontgencilik yapmak en zoru .. bi kere solugunu simsiki tutucan, sonra sana carpmasin diye bi o yana bi bu yana konum degistircen .. hep ayakta hep ayakta .. ne oturabiliyosun ne de haliya basabiliyosun .. yollarda yururken kolay da avantajini kullanmak istedigin kalabakik alanlardan siyrilmak super zor .. en zoru yagmurda da karda da isin biter .. oohoo zor is ... ciplaksin bi de vazgectim ben
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl Ben söylemesem daha iyi, sonra vay bunları da yapacakmış deyip Silivri ye atarlar mazallah!
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl .. ellerim kamışlıkta saz çalıyor; görünür.. bir yanım gönülde geziniyor; görünmez..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.