Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Amannnnnnnnnnn neler yapmasdım kine :rolleyes: neyse yazmıyım ;)

• 2 ay sonra...
  • Cevaplar 74
  • Görüntü 14,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

ne yapcam askerden kacardim :D

Gönderi tarihi:

Görünmez olsam bu seferde görünmek için çaba harcardım Nankörüz yaa...

Gönderi tarihi:
Görünmez olsam bu seferde görünmek için çaba harcardım Nankörüz yaa...

ya cıddı soyluyorum alkısı hakeden bırısın godzılla gercekten.

:alkis::alkis::alkis::iyi:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

antalyaya geri dönerdim :devil: :devil:

Gönderi tarihi:
bütün kaçak forum üyeleri nerede? ne yapıyor? gider bakardım :D:lol:

Güzel kelebekte burdaymış.. :wub: sanki sen kaçak değilsin..özledim seni.. :wub:

antalyaya geri dönerdim

Görünmez olarak Antalya semalarında ne yapmayı düşünüyosun uşağum.. :catikkas::islik:

Gönderi tarihi:

görünmezler plajına gitmeyi düşünüyorum ahucum... :P

Gönderi tarihi:

O plajda senden başka bi kişi daha olacağını sanmıyorum..ha belki biri daha..kardeşim.. :w00t::yuvarlan::ayakvur:

Gönderi tarihi:

kardeşinle çok iyi bir ikili oluruz ahucum sen merak etme bütün görünmeyen yeteneklerimizi konuştururuz... :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

Hahahaha..şu görünmez yetenekleri bi görünür kılsaydık işte o zaman tam süper olacaktı uşağum.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Kafamı bozanların ayaklarının basacağı yere muz kabuğu koyardım :w00t:

Gönderi tarihi:

Görünür olmaya çalışırdım yoksa yanlızlık zor abi :P

Gönderi tarihi:

Uyuşturucu kaçakçılarından , silah tüccarlarından , insan ticareti yapan hayvanımsı lardan , Casıno lardan para aşırır.

İyiliğinden şüphe etmediğim bir ekip kurar , başına da Muhtar Kent türünden bir yönetici koyup,

insanların iyiliği için çalışan bir firma kurardım.

Karnımı doyurmak için de yemek yapılırken , azıcık azıcık aşırırdım. Retsaurantın kasasına da yukarda elde ettiğim paradan koyardım.

Kasa fazla çıkınca kasiyer kafayı yerdi tabi.

Bide Bush un yanına gider. Uyurken , tek tek saçını cımbızla yolardım.

Onun ağababasını öğrenip aynısını ona yapardım.

Gönderi tarihi:

görünmez olsaydım beni tanıyan herkezi ziyaret eder.hakkımda ne düşündüklerini ögrenmeye çalışırdım.yok fazgeçtim bir bankanın bana kredi vermesi için evrakları hazırlardım.şöyle bir düşüneyim, düşük faizli kefilsiz oh çok güzel olurdu.

Gönderi tarihi:

gorunmez olsam ruh gibi olup herkesi korkuturdum.

Politikacilar'dan baslar duvarlarina yazilar yazar BEN HABERCIYIM OBUR DUNYADAN GELDIM ,BUNU SUNU DENISTIRIN yoksa buyuk bir felaket gelir derdim :P

Gönderi tarihi:
gorunmez olsam ruh gibi olup herkesi korkuturdum.

Politikacilar'dan baslar duvarlarina yazilar yazar BEN HABERCIYIM OBUR DUNYADAN GELDIM ,BUNU SUNU DENISTIRIN yoksa buyuk bir felaket gelir derdim :P

Angelimin yanına giderdim,ee vizeye gerek kalmaz :D

Gönderi tarihi:

başkalarınında görünmez olması için uğraşırdım,insanlık bu zamanda belli olur :D

Gönderi tarihi:
Angelimin yanına giderdim,ee vizeye gerek kalmaz :D

Evet bende seni gezdirirdim ne guzel her yere gider sadece bir kisi icin oderdik :stuart:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

traş olamazdım :(

Gönderi tarihi:

Gorunmez biri olarak hayatima devam ederdim.. ve dusunurdum acaba dogacak cocuklarimdami gorunmez olacaklardi diye...:)

Gönderi tarihi:

Yaşasın, elbise masrafım bitti :)

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.