Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 doğum günün kutlu olsun canım iyki varsın iyki doğdun umarım yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olur bu da hediyen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 egzocum doğum gününü birde burdan kutlayım dedim nice senelere Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Mutlu yıllar sevgili değerli canım arkadaşım egzocum iyi ki doğdun.... Güzel seneler dileğiyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 nice mutlu yıllara egzo..sağlık ve mutlulukla buda hediyen..baktıkça huzur versin.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Canım kardeşim mutlu yıllar iyiki doğmuşsun iyiki varsın Yüreğin gibi güzel geçsin ömrün Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Egzo diyen kaptırmış kutlamış ama arkadaşımızın nickini bir de doğru yazabilseymişiz tam süper olacakmış Sayın ve pek sevgili arkadaşımız Egzo, doğum günün kutlu olsun Kaptırmak da iyidir bazen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 canım kardeşim nice mutlu yıllara, sağlıkla ve huzurla yaşa Allah yeni yaşında yeni mutluluklar yaşamayı nasip etsin seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Egzorsist..geç kaldım sanki biraz.. ama biliyorum sen affedersin beni.. Arkadaşım,kardeşim hatta sırdaşım..sen,sessiz güvenli bir limansın sanki.. Dilerim o güzel kalbini kırmasın hiçkimse..ya da hiçbirşey..mutluluk peşini bırakmasın.. Gönlünden geçen tüm güzellikler senin olsun..doğum günün kutlu olsun.. Sen aynı zamanda benim şiir dostumsun..bu münasebetle günün anlam ve önemine binaen bir şiir bırakmazsam olurmu hiç.. dışarda çılgın bir sağanak yine sonbahar mevsim ve tek başıma üflüyorum mumları masada fazladan bir tabak içinde pastadan bir dilim seni bekleyen koltuk bu yıl da boş..... tarih yine beş ekim.... bir barda oturmuş altımda duran kenti seyrediyorum rengarenk... ışıl ışıl bir manzara dokunmaz diyorum bu gece alkol ama gel gör ki daha ilk kadehte kulağımda çınlıyor ‘'sevgilim nice yıllara...'' bu tarihte dostlar sevenler yanımda durur bir sen eksik kalırsın her sene hiç hatırlamazsın unutmam dediğin günü ve ben yılda bir kez derinden mutlaka özlerim seni sabaha doğru son bulur suskunluğum beni çarpan içki değil yokluğun güzelim! yokluğun... doğumgünüm şimdi tarih yine beş ekim yıllar sonra sana ağlamak için bugünü bekledim.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 SEVGİLİ EGZOSİST'e..................................... Bir Acayip Adam Fırtınadan arta kalmış bir teknede, Tevekkül içinde; Görkemli sakalı ve iğreti parkasıyla, Gizlediği macerasıyla, Bir acayip adam yaşardı. Akşamları susardı, Ben konuşsam kızardı... Bir sürgün kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Küçücük bir koydu, sığdı, Burayı keşfeden belki de oydu. Uzaktan, kasabanın ışıkları yanardı, İçim anneyle dolardı, ağlardım.. Suphi şöyle bir göz atardı, Gizli bir cıgara sarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, cıgara sönerdi, Ağlardık... Nereden geldiğini bilmezdim, Kimsesizdi, Belki kimliksizdi... Onun macerası onu ilgilendirirdi; Kimseye ilişmezdi... Bir şeylere küfrederdi hep, Tedirgin bir balık gibi uyurdu. Bazen kaybolurdu, aradım, Yağmurun altında dururdu. Bir kalın kitabı vardı, Cebinde olurdu, her gün okurdu. Ben bir şey anlamazdım, Kapağını seyreder, duymazdım. Sakallı bir resimdi, kimdi; Ne kadar mütebessimdi!Sordum bir gün Suphi'ye: Söylediklerini niye anlamıyorum, diye. Bildiklerini, dedi, yüzleştir hayatla, Ve sınamaktan korkma!. Doğru ile yanlışı, ancak o zaman ayırabilirsin Ve O'nu anlayabilirsin...Sonra gülerdi. Günlerim, yüzlerce ayrıntıyı Merak etmekle geçerdi. Sonra yine akşam olurdu, Suphi susardı, Ben konuşsam kızardı.Tekneye martılar konardı, Yüreğim Suphi'ye yanardı, ağlardım. Suphi denize tükürürdü, Gökyüzünü tarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, yıldız kayardı, Ağlardık...Bir sahil kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Bir gün bir aksilik oldu, Annem beni buldu! Suphi kaçıp kayboldu. Kasaba çalkalandı, olay oldu; Ben sustum, kanım dondu!.. Polisler onu bulduğunda tekti, Felâketti.. Herkes meydanda birikti. Karakoldan içeri girerken Sanki mağrur bir tüfekti!.. Ansızın dönüp bana baktı, Anladın mı? dedi Anladım, dedim; anladım... Ve o günden sonra Hiç bir zaman, Hiç bir yerde, Hiç ağlamadım.......................................... NİCE NİCE YILLAR................YÜREGİNDEKİ GÜZELİKLERİN KARŞINA ÇIKMASI DİLEĞİM..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 egzo yeni yaşında herşey gönlünce olsun.. mutlu yıllar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 senın içini,tertemız yüreğini çok iyi biliyorum..ve paylaşdıkça bazen azalan çoğukerede çoğalan dertlerımızı bazen paylaşıp azaltalım derken çoğaltıyoduk sen benım çok iyi bir dostumsun ve kalbımde çok güzel bır yerın var...yenı yaşın sana huzur getırsın canım benim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Norman'cığımın doğum günümüymüş kutlu olsun,gönlünden geçen tüm güzellikler gerçek olur inşallah.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Sevgili Egzocummmmm, Doğum gününü kutlamayı kaçırmışım, şimdi kutlasam acaba beni affeder misin... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM... Herşey gönlünün dilediği gibi olsun... Gönlünün dilemediği de aman ha olmasın... Öpüyorum Kocamannnn kendine iyi bak Hoşçakal Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Canım arkadaşım..öncelikle çok mahcubum daha yeni görüyorum Çok değer verdiğim,bende yeri hiç değişmeyecek,kalbi bambaşka güzellikteki arkadaşımsın Doğum günün kutlu olsun,dilediğin bütün güzelliklerle gelsin yeni yaşın inşallah.. nice yıllara.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 sevgili spices, sedelina, suheda, gloria, leylam.. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 sevgili spices, sedelina, suheda, gloria, leylam.. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız bizi sevmion mu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 doğum günün kutlu olsun sewimli Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 bizi sevmion mu sevmez olurmuyum seni hiç Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 doğum günün kutlu olsun sewimli seninde cınım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.