Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 evet bugün öleyim sanırım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 terakki perver cumhuriyet fıkrasısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 what ? o nedemkki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 zenaatkarı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 diloş biz senle aynı gün kayıt olmuşuz siteye Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 valla siz gün kardeşimi oldunuz şimdi ağzından çıkanı kulağı duymayanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 süperisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Sen bu forumun Gül-yabanisisin bu sardunyamayadı sende bu forumun yerleşik hayata geçenisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 diloş biz senle aynı gün kayıt olmuşuz siteye evet canım..ne düşünüyorsun..? daha ne kadar tahammül ediciiz buraya.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 yeşilsu: sen daha bişi görmedin süpergırle bağlanırsam anlarsın canım sands : Gül/yabanisi olmaktan şeref duydum mersi canım diloş: sen bu forumun kumlara adını yazdıranısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Sardunyam..bir dalga alıp götürecek beni.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bilmiyorum diloş nekadar tamammül edelim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 ben o dalganın azını burnunu kırarım de getsin başkasını götürsün o Diloşum, sen bir dalga ile kaybolacak bir isim değilsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 gurmesi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 dış kapısının mandalı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 dış kapısının tokmagı.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 dış kapısının tokmagı.... yanlış anlaşılmak istemem..sen bu forumun nesisinde ben kendim için yazıyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bunu sizden başka kimse bilmediği sürece yanlış anlaşılırsınız... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 ard arda gelen tesadüfler kasıt doğurur..benimkisi kasıt değildi..ard arda tesadüflerim olmadı.. --bide dikkat ettim,topiği açan arkadaş altındakinin yada üstündekinin diye mevzuya girmemiş..yine tekrarlıyorum..dış kapının mandalı benim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 penguen sevenisin galiba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 herşeye bir kulp takanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 penguen sevenisin galiba Penguenleri koruyalım, yaşatalım ,derneğini sevenlerindenim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 fal bakanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 bence sen bu forumun laborantı olmalısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Sen bu forumun bitanesisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.