Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl OYUN BASİT....MİSAL ÜSTTE ASTER VAR BEN ONA DİYORUM Kİ.... SEN BU FORUMUN RESİMLERDE EN ASABİ ÇIKANISIN.... BİR ÜSTTEKİNE YAZIN BAKALIM
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl Sen bu forumun tek çiçeğisin.. Varmı bilmiyorum başka bir çiçek.. Zambak mambak falan varmı..?? Araya biri girmiş pardon... Yazı karçiçeğime..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl Sen bu forumun tek çiçeğisin.. Varmı bilmiyorum başka bir çiçek.. Zambak mambak falan varmı..?? Araya biri girmiş pardon... Yazı karçiçeğime.. hiç üstüme alınmadım zaten
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl hiç üstüme alınmadım zaten Neden alınmadın.. Sen çiçek değilmisin yoksa.. İllaki nickinin çiçek olmasımı gerekir..))
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl Sen bu forumun çiçeğisin de.. Ben abi diyecek kadar büyük değilim, ve dişlerimi de görmedin..))) Şaka bi tarafa bana amca diyin..))
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl Hakkaten ya .. Buna hep şaşırmışımdır zaten.. Sen bu forumun eşi bulunmaz yüreğisin.
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl Sen buranın ciddi kişiliği sevilen kşiligisin yurdum insanı güzel insan sevgiler ( armana demiştim ) karacicegim sen bu forumun ÇİÇEĞİSİN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.