Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl beynimde de kas dolu ne haber diloş iki yumurtayı birbirine tokuşturup, tavayı tutturamayanısın
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl olmadı..o işler uzmanlık alanımdır.. gözlerini şaşı yapıp burnunun ucuna bakmaya çalıştığında kulaklarını oynatamayanısın..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl denedim ama olmuyor ne yapayım suç mu sen de duyduğum kadarıyla, hem yürürken hem sakız çiğneyemeyenlerdenmişsin
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl söylediğin benim için çocuk oyuncağıdır.. sakızı balon yapıp burnuna yapıştıramayanısın..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl denedim ve başardım..şimdide kendimi durduramıyorum.. soğan soyarken sular seller gibi ağlayanısın..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl evet,ama yolunu buldum,robota atıyorum çocukken yeteneğini değerlendirmek adına duvarları şaheser desenlerle bezeyenisin
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Başta cemalimi gül yüslü sanıp,bir kere görünce muhtemelen bir daha görmek istemeyeceklerdensin Ben de
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl cemalini görüp hayır ben kemalini görmek istiyordum diyenisin..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Gül demişken Güllü'den ötesini bilmeyeniyim ben.. Peki ya sen Leylam..? Bir Güllün bile yok..anlıyormusun..gülümse,gülümseyebilirsen..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl İnsan bir Güllü'sü olmadan nasıl gülümser,nasıl yaşar,nasıl gününe güneş doğar.. bak doğal olarak gülümseyemiyorum zorluyorum,olmuyor Güllü'sü hastanede can çekişenisin
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl İnsan bir Güllü'sü olmadan nasıl gülümser,nasıl yaşar,nasıl gününe güneş doğar.. bak doğal olarak gülümseyemiyorum zorluyorum,olmuyor Güllü'sü hastanede can çekişenisin ahh bitanemm ahh..nasıl üzülüyorum senin bu haline.. Güllüsüz gününe güneş doğmayanısın.. Bence siz şirazesi yerinden hoplayanlardansınıs Sende rot-balans ayarı kayanısın bidenem..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl eğer yağmurda ıslanırsa eve gelip duş alanısın Egzo Diloşum da en az bir Nihat Doğan şarkısı dinlemeden güne başlayamayanı
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl dur yav bugünki Nihat Doğan şarkımı almayı unutmuşum..ondn böyle gerginim ben.. Seni seve seve çok seve seve seviyorum.. Seni bile bile çok bile bile biliyorum.. ohh be rahatladım şinci.. dünya varmışşş.. nerde kalmıştık..? ha Leylam..24 saat içinde ibretlik bir olaya imza atmazsa kafası atanısın..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.