Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 sen bu formun en şirinisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 deniz kızısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 balonla, balık yakalamaya çalışanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 zor bi uğraş olmalı.. kaslarıyla şiir yazmaya uğraşanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 beynimde de kas dolu ne haber diloş iki yumurtayı birbirine tokuşturup, tavayı tutturamayanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 olmadı..o işler uzmanlık alanımdır.. gözlerini şaşı yapıp burnunun ucuna bakmaya çalıştığında kulaklarını oynatamayanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 denedim ama olmuyor ne yapayım suç mu sen de duyduğum kadarıyla, hem yürürken hem sakız çiğneyemeyenlerdenmişsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 söylediğin benim için çocuk oyuncağıdır.. sakızı balon yapıp burnuna yapıştıramayanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 küçükken saklambaç oynayamayansın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 altı kere arka arkaya ''su şişesi'' diyemeyenisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 denedim ve başardım..şimdide kendimi durduramıyorum.. soğan soyarken sular seller gibi ağlayanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 evet,ama yolunu buldum,robota atıyorum çocukken yeteneğini değerlendirmek adına duvarları şaheser desenlerle bezeyenisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gül yüslü cemalini görmek istediklerimdensin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Başta cemalimi gül yüslü sanıp,bir kere görünce muhtemelen bir daha görmek istemeyeceklerdensin Ben de Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 cemalini görüp hayır ben kemalini görmek istiyordum diyenisin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Kemal kim.. Gül Cemalin Kemalini tanıyanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gül demişken Güllü'den ötesini bilmeyeniyim ben.. Peki ya sen Leylam..? Bir Güllün bile yok..anlıyormusun..gülümse,gülümseyebilirsen.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 İnsan bir Güllü'sü olmadan nasıl gülümser,nasıl yaşar,nasıl gününe güneş doğar.. bak doğal olarak gülümseyemiyorum zorluyorum,olmuyor Güllü'sü hastanede can çekişenisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Bence siz şirazesi yerinden hoplayanlardansınıs Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 İnsan bir Güllü'sü olmadan nasıl gülümser,nasıl yaşar,nasıl gününe güneş doğar.. bak doğal olarak gülümseyemiyorum zorluyorum,olmuyor Güllü'sü hastanede can çekişenisin ahh bitanemm ahh..nasıl üzülüyorum senin bu haline.. Güllüsüz gününe güneş doğmayanısın.. Bence siz şirazesi yerinden hoplayanlardansınıs Sende rot-balans ayarı kayanısın bidenem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 3 tane limonu yerken suratını buruşturmayanısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 deli gibi yağan yağmur altında sek sek oynayanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 eğer yağmurda ıslanırsa eve gelip duş alanısın Egzo Diloşum da en az bir Nihat Doğan şarkısı dinlemeden güne başlayamayanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 dur yav bugünki Nihat Doğan şarkımı almayı unutmuşum..ondn böyle gerginim ben.. Seni seve seve çok seve seve seviyorum.. Seni bile bile çok bile bile biliyorum.. ohh be rahatladım şinci.. dünya varmışşş.. nerde kalmıştık..? ha Leylam..24 saat içinde ibretlik bir olaya imza atmazsa kafası atanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 ibretlik infazlar konusunda çok yaratıcı olanısın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.