Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl valla siz gün kardeşimi oldunuz şimdi ağzından çıkanı kulağı duymayanısın
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl Sen bu forumun Gül-yabanisisin bu sardunyamayadı sende bu forumun yerleşik hayata geçenisin
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl diloş biz senle aynı gün kayıt olmuşuz siteye evet canım..ne düşünüyorsun..? daha ne kadar tahammül ediciiz buraya..
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl yeşilsu: sen daha bişi görmedin süpergırle bağlanırsam anlarsın canım sands : Gül/yabanisi olmaktan şeref duydum mersi canım diloş: sen bu forumun kumlara adını yazdıranısın
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl ben o dalganın azını burnunu kırarım de getsin başkasını götürsün o Diloşum, sen bir dalga ile kaybolacak bir isim değilsin
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl dış kapısının tokmagı.... yanlış anlaşılmak istemem..sen bu forumun nesisinde ben kendim için yazıyorum..
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl bunu sizden başka kimse bilmediği sürece yanlış anlaşılırsınız...
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl ard arda gelen tesadüfler kasıt doğurur..benimkisi kasıt değildi..ard arda tesadüflerim olmadı.. --bide dikkat ettim,topiği açan arkadaş altındakinin yada üstündekinin diye mevzuya girmemiş..yine tekrarlıyorum..dış kapının mandalı benim..
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl penguen sevenisin galiba Penguenleri koruyalım, yaşatalım ,derneğini sevenlerindenim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.