Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl işine büyük bir aşkla bağlı ve tanıdığım en acar infaz memurusun..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl olur olur bal gibi olur,hiçbirşey için olamaz denmemeli hayatta sen başında soğanla durması için seçtiğim gönüllüsün hiç acımıycak
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl korkma hiç..senden iki tane olucak fena mı..? bu dünyaya bir egzorsist az geliyordu o bakımdan..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl deme be demekki ben de faydalı bir oluşum içersindeyim yani he ya ein acırsa bölemezsen yada ben canım acırda cinnet geçirirsem
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl biz iki kişiyiz Egzo,birimizin bitiremediği işi diğerimiz bitirebilir
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl he hemcins ittifakı diyorsun yani ? olsun benim için sorun değil sen bende ki kasları görüyormusun canım
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl görmem mi,görülmeyecek gibi değil maşaallah ama eter denen birşey de var Egzo,tanıştırayım
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl bakar görmez..bilirde bilmez..konuşur duymaz..damdan düşse üstünü çırpmaz..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Grup: Üyeler İletiler: 803 Katılım: 27-March 07 Yer: uzaylı Üye Numarası: 44248
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl sen bu forumda ''Gülümseyen bir soygun kurbanı,birşeyler çalar hırsızdan..'' diye bir olaysın
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl aynı avatarımdaki bayanın gülümsemesi ilginç bir tesadüf değil mi sen killi topraktan yaratılan,yahut üzerine hali hazırda ayak basıyor olansın
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl sayılır gerçi dün gece kaçtım sen bu forumun Dürdane kalfasısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.