Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 13 yıl Admin O zaman değiştirme hakkımı kullanıyorum... Kaptan olayım en son terkedeyim...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 13 yıl O zaman değiştirme hakkımı kullanıyorum... Kaptan olayım en son terkedeyim...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 11 yıl Bu oyunu çiçeeemmm başlatmıştı........ kendisine kucak dolusu sewgilerimi yollayam...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl sen bu forumda benim tanımadığım birisin sen; henüz hiç kimseyi tanımayan birisin.. (şüpheli!) ya da henüz.. kimsenin tanımadığı birisin.. (şüpheli!) ya da henüz.. kimliği deşifre olmamış (fekat nedense bu noktada asabileşmiş ) birisin..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl sen bu forumda benim tanımadığım birisin bu da taktı beni tanımadığınaaa...tanısan başın göğe mi erecek insan evladı.....bir ara gel tanışalım....
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl İnteriM canım cigerim...olmazsa olmazım......ilk göz-ağrım....
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 11 yıl İnteriM canım cigerim...olmazsa olmazım......ilk göz-ağrım.... sen de benim.. gaytan bıyıklı.. fidan boylu.. kadife donlu.. dahi asil soylu güzelimsin.. da ne ol'ceksin? düşmanların çatlasın düşmanların çatlasın.. oy ninnayı.. ..
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 11 yıl evet tanımadığım kişi çok tanımak istemiyorum diye bişey yok amacım latife yapmak idi interlockta bunu anlayacak kapasite yok sadece şaka yapmak istemiştim kimseye taktığım felan yok,kimseyi tanımadığım zaten aşikar interlockun amacı başka galiba
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 11 yıl evet tanımadığım kişi çok tanımak istemiyorum diye bişey yok amacım latife yapmak idi interlockta bunu anlayacak kapasite yok sadece şaka yapmak istemiştim kimseye taktığım felan yok,kimseyi tanımadığım zaten aşikar interlockun amacı başka galiba @@bysteve maaşallah sende de capacity ziyadesi ile.. tık tık 41 adet Yâ Sîn çocum eflâdım.. bendenizde goal çook at atabildiğine sen goal yeme omaç mı? eferin eferin.. sefildiğini bil he mi? öptüm by
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 11 yıl konu başlığına geri dönelim he? admin'imiz kızmasın.. sen bu forumun ne idüğü belirsiz yepis yeni bi aza'sısın..
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 11 yıl @@bysteve maaşallah sende de capacity ziyadesi ile.. tık tık 41 adet Yâ Sîn çocum eflâdım.. bendenizde goal çook at atabildiğine sen goal yeme omaç mı? eferin eferin.. sefildiğini bil he mi? öptüm by sevmeli mi seni anlamadım nedir türkçeden çalma bu kelimeler ingilizce yaz bari anlayalım sefil mi diyor yoksa sevil mi bu kelimeler
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 11 yıl konu başlığına geri dönelim he? admin'imiz kızmasın.. sen bu forumun ne idüğü belirsiz yepis yeni bi aza'sısın.. yeni demek ne olduğu belirsiz demek değil yaşı 70 olanlar var çömezleri sevmeyen tanışmak anlaşmak çok zor değil daha öğreneceğin çok şey var bu çömezden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.