Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Valla hemşom, beni çok duygulandırdın, onu baştan söyleyeyim. Yani ben de bunların üzerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ama kalp kalbe karşıdır canım hemşom seni çok seviyorum ben de. Bu güzel yazı için sağol hehe karismatik hemşom benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 valla ya hemşomla organize edin beyoğlunda bir kahve içelim gelmek isteyen tüm arkadaşlarda katılabilir kahve toplantımıza Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 valla ya hemşomla organize edin beyoğlunda bir kahve içelim gelmek isteyen tüm arkadaşlarda katılabilir kahve toplantımıza ben özel davetiye isterim yukksamm gelemem annem Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 ben yokken neler oldu böyle yaaaa ....... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 valla ya hemşomla organize edin beyoğlunda bir kahve içelim gelmek isteyen tüm arkadaşlarda katılabilir kahve toplantımıza hemşom bana kahve ısmarlamış, kaçırmışız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Amaninnnn sen niye balon için böle acele ettin ki kardeş Bak ben sana balon getirdim,bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun Godzi,sen sakın böle bi deneme yapma balonlarla Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 agır pastanız ve soguk cayınız mideme oturdugu için kendim icin bir soda aldım sayın godzilla bilmiyorum benim mideme kasttınız nedir yani Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Amaninnnn sen niye balon için böle acele ettin ki kardeş Bak ben sana balon getirdim,bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 nerelerdesin sen bakiyim? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 nerelerdesin sen bakiyim? bilgisayarımın anakartı cörtledi ben ne zaman ortalardan kaybolsam bişeyler oluyo burda. ne var ne yok annat bakem, benim de haberim ossun Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 godzi noldu yaaw, nerelerde o ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 hemşommmmmmm nerelerdesin beaaaaaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 godzilla merhaba onu zehirlediler galiba hemşom. ben cevap vereyim: merhaba sevgili sardunyam. nasılsın Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 hemşommmmmmmnerelerdesin beaaaaaaa hemşom, bilgisayarın anakartı yandı beaa neyse yaptırdım sonunda. sen napıyosun? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 bilgisayarın anakartı yandı beaa neyse yaptırdım sonunda. sen napıyosun? iyiyim valla nasıl olsun uğraşıyorum işte benim de beynim yandı devre dışı kaldımmm hiç soran yok ama İŞTE GERÇEK (Rua bilgisayarın anakartı yandı diyor ama Yalannnn işte elimdeki gizli kameraa görüntüleri) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 onu zehirlediler galiba hemşom. ben cevap vereyim: merhaba sevgili sardunyam. nasılsın evet zehirlediler biber gazı, göz yaşartıcı hiiiçç gerek yokkk .... valla herşey biber gibi acı ve göz yaşartıcıı.... SARDUNYAMMMMM MERHABBBAAAAA RUAAAAAAAA HAYIRSIZZZZZZ :D Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 evet zehirlediler biber gazı, göz yaşartıcı hiiiçç gerek yokkk .... valla herşey biber gibi acı ve göz yaşartıcıı.... SARDUNYAMMMMM MERHABBBAAAAA RUAAAAAAAA HAYIRSIZZZZZZ :D godziye birileri seviyeli güç kullanmış Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 iyiyim valla nasıl olsun uğraşıyorum işte benim de beynim yandı devre dışı kaldımmm hiç soran yok ama İŞTE GERÇEK (Rua bilgisayarın anakartı yandı diyor ama Yalannnn işte elimdeki gizli kameraa görüntüleri) godzi dostum, ben çok ısındım , güç kaynağım kaldırmıyo artık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 gizli kamera görüntülerini göremedim ben çok mu gizliydi iyiyim hemşom aceleci hemşondan selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bu muydu yaşam hadi öyleyse bir kez daha... merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeniden yeteri kadar zehirlenmemiş sanırsam Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Ruhum ihtiyar değil Hiç kimseye yar değil Çok sevdiğim var ama Hiç birisi uyar değil Nassssıı amaaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Yüksek evler yaptırdım Dayamaya direk yok Yarim kaçmak istiyor Bende öyle yürek yok Nassssıı amaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.