Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yahu kimsenin umurunda değil bu doğalgaz zammı galiba Efendi bile başlık açmamış .O zman bende buraya yazarım defter bizim değil mi kardiişiiimm :lol:

Botaş genel müdürü zammı formülle açıkladı :D P0=Fx/ F /20.... gibi hepimizin anlayacağı dilde bir formülle :D Allah Razı olsun.

Daha sonra bakan mantıklı açıklamalar yaptı.E ama değil mi petrole gelen zamlar doğal olarak doğalgazda da maliyeti arttırıyor ve zam yapılıyor.Yani haklılaaarrrr :)

Herkes zam yaparken haklı.Ama bu zammı yaptığın kesim hiç bir şeklide zam alamıyor.Yani gelir hep aynı ama gider hep artıyor.

Mesela bende botaş müdürü gibi formülle açıklayayım:

GoGel0=GoGid20*%22,5 / 30 * 360 = -1240 :usutuk:

GoGel:Godzilla nın geliri

GoGid:Godzilla nın gideri demek efendim :D

Dün Mehmet Barlas Ntv de dedi ki:

"Zamanında artan maliyetleri faturalara yansıtmayan hükümetler ekonomiyi iflas ettirdiler."

Yani şimdikiler doğrusunu yapıyor demek istiyor herhalde.

Sonra devam ediyor:

"Ben empati kuruyorum.Kendimi maliye bakanının yerine, başbakanın yerine koyuyorum." dedi.

Onlar haklı yani

Ha mübarek bir de benimle empati kur.

Herkes artan maliyeti bir yere yansıtıyorda ben neden yansıtamıyorum kendi artan maliyetlerimi onu anlamış değilim.

Godzilla nın Günlüğü :deli:

Gönderi tarihi:

Hİç sorma godzi insanların bu kadar göz yummasın inanamıyorum. Her kanalda bir dizi almış başını gidiyor. Bayanlar bir araya geliyor ayy yaprak dökümü yok o yok şuu, beyler bir araya gelir maç, Hele dün akşam sıkıldım bir her zamanki gibi favori kanalım tv8 e baktım birşey yok sonra kanalları gezerken bir amca bir hararet bir öfke, allah allah dedim nolmuş bir izledim ki yok macta kırmızı kart verilmiş de, bir yorumcu diyormuş ki kırmızı kart olmaz digeri diyormuş ki olur kime inanacak diyor mu millet. Ya amca dedim senin dogal gazdan elektrikten haberin var mı? O kırmızı kart diyor hala -_-

Gönderi tarihi:
oo aman efendi tabi ki ben buyururum ;) davetsiz misafirde böyle oluyor tabi B)

ohoo nyx, sen hala uyu orda...

yaw deniz kızı, sen de az ye biraz yakında kareta karetalara döneceksin. deniz kaplumbağası olarak da isim değişikliğine gitmek zorunda kalıcaksın :D

Gönderi tarihi:
yemek.jpg

buyurmaz mısınız :)

:clover: harika gozukuyor zaten karnim acti ama deniz kizi yurturmus yine ... :stuart:

ohoo nyx, sen hala uyu orda...

yaw deniz kızı, sen de az ye biraz yakında kareta karetalara döneceksin. deniz kaplumbağası olarak da isim değişikliğine gitmek zorunda kalıcaksın :D

uyumuyorum ki calisiyorum :sweatingbullets:

sizler nereye kayboldunuz yine ?

Gönderi tarihi:
Yahu kimsenin umurunda değil bu doğalgaz zammı galiba Efendi bile başlık açmamış .O zman bende buraya yazarım defter bizim değil mi kardiişiiimm

Botaş genel müdürü zammı formülle açıkladı P0=Fx/ F /20.... gibi hepimizin anlayacağı dilde bir formülle Allah Razı olsun.

Daha sonra bakan mantıklı açıklamalar yaptı.E ama değil mi petrole gelen zamlar doğal olarak doğalgazda da maliyeti arttırıyor ve zam yapılıyor.Yani haklılaaarrrr :)

Herkes zam yaparken haklı.Ama bu zammı yaptığın kesim hiç bir şeklide zam alamıyor.Yani gelir hep aynı ama gider hep artıyor.

Mesela bende botaş müdürü gibi formülle açıklayayım:

GoGel0=GoGid20*%22,5 / 30 * 360 = -1240

GoGel:Godzilla nın geliri

GoGid:Godzilla nın gideri demek efendim

Dün Mehmet Barlas Ntv de dedi ki:

"Zamanında artan maliyetleri faturalara yansıtmayan hükümetler ekonomiyi iflas ettirdiler."

Yani şimdikiler doğrusunu yapıyor demek istiyor herhalde.

Sonra devam ediyor:

"Ben empati kuruyorum.Kendimi maliye bakanının yerine, başbakanın yerine koyuyorum." dedi.

Onlar haklı yani

Ha mübarek bir de benimle empati kur.

Herkes artan maliyeti bir yere yansıtıyorda ben neden yansıtamıyorum kendi artan maliyetlerimi onu anlamış değilim.

Godzilla nın Günlüğü :deli:

:huh::wacko:

Bunları bugün sana ayırdım godzi,ye de sakinleş :D

didem126ws3.jpg

Not:Bunları Alp'ten yangından mal kaçırır gibi kaçırdığım için masayı süslemeye zamanım olmadı :blush:

Gönderi tarihi:

Ne bu ya -_- ne zaman bu sayfaya baksam yemek yemek yemek :lol: yahu bu hemşolarımız yemeğe çok mu düşkünler :unsure:

neyse doğalgaza dönelim yene...petrol fiyatları düşmüş :D

:D

heee tabi. 2 kuruş düştü -_- oylar akepe'ye, yaşasın akepe

Gönderi tarihi:
:huh::wacko:

Bunları bugün sana ayırdım godzi,ye de sakinleş :D

didem126ws3.jpg

Not:Bunları Alp'ten yangından mal kaçırır gibi kaçırdığım için masayı süslemeye zamanım olmadı :blush:

Sen BİTANESİN vallaaa yaaaa

hemiidee gerçek bunlaarrr gerçeekkk :w00t:

Alpppp tek rakibimdir bu sahalarda :D

:wub::wub:

Gönderi tarihi:
godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -_-

artık bana bir kahve bile yapmıyorsun

sakın kriz deme :P

hihh.gif

son kahvemi dün akşam içtim bittii :) söz ilk kahve aldığımda hep beraber içeriz :)

kriz mi o neee kriz beni teğet geçti hamdolsun iyiyim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.