Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Aman Aman Aman... Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum yaa yemek davetyesi ile Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Yahu kimsenin umurunda değil bu doğalgaz zammı galiba Efendi bile başlık açmamış .O zman bende buraya yazarım defter bizim değil mi kardiişiiimm Botaş genel müdürü zammı formülle açıkladı P0=Fx/ F /20.... gibi hepimizin anlayacağı dilde bir formülle Allah Razı olsun. Daha sonra bakan mantıklı açıklamalar yaptı.E ama değil mi petrole gelen zamlar doğal olarak doğalgazda da maliyeti arttırıyor ve zam yapılıyor.Yani haklılaaarrrr Herkes zam yaparken haklı.Ama bu zammı yaptığın kesim hiç bir şeklide zam alamıyor.Yani gelir hep aynı ama gider hep artıyor. Mesela bende botaş müdürü gibi formülle açıklayayım: GoGel0=GoGid20*%22,5 / 30 * 360 = -1240 GoGel:Godzilla nın geliri GoGid:Godzilla nın gideri demek efendim Dün Mehmet Barlas Ntv de dedi ki: "Zamanında artan maliyetleri faturalara yansıtmayan hükümetler ekonomiyi iflas ettirdiler." Yani şimdikiler doğrusunu yapıyor demek istiyor herhalde. Sonra devam ediyor: "Ben empati kuruyorum.Kendimi maliye bakanının yerine, başbakanın yerine koyuyorum." dedi. Onlar haklı yani Ha mübarek bir de benimle empati kur. Herkes artan maliyeti bir yere yansıtıyorda ben neden yansıtamıyorum kendi artan maliyetlerimi onu anlamış değilim. Godzilla nın Günlüğü Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 emen emen emen Godzinin günlüğüne baken var ya iş yoğunluğu arasında süper geldi.... Efendi Türkler unutsa da zam mağduru Godzillalar unutmaz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Hİç sorma godzi insanların bu kadar göz yummasın inanamıyorum. Her kanalda bir dizi almış başını gidiyor. Bayanlar bir araya geliyor ayy yaprak dökümü yok o yok şuu, beyler bir araya gelir maç, Hele dün akşam sıkıldım bir her zamanki gibi favori kanalım tv8 e baktım birşey yok sonra kanalları gezerken bir amca bir hararet bir öfke, allah allah dedim nolmuş bir izledim ki yok macta kırmızı kart verilmiş de, bir yorumcu diyormuş ki kırmızı kart olmaz digeri diyormuş ki olur kime inanacak diyor mu millet. Ya amca dedim senin dogal gazdan elektrikten haberin var mı? O kırmızı kart diyor hala Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 yemek davetyesi ile buyurmaz mısınız Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 buyurmaz mısınız oo aman efendi tabi ki ben buyururum davetsiz misafirde böyle oluyor tabi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 oo aman efendi tabi ki ben buyururum davetsiz misafirde böyle oluyor tabi ohoo nyx, sen hala uyu orda... yaw deniz kızı, sen de az ye biraz yakında kareta karetalara döneceksin. deniz kaplumbağası olarak da isim değişikliğine gitmek zorunda kalıcaksın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 buyurmaz mısınız harika gozukuyor zaten karnim acti ama deniz kizi yurturmus yine ... ohoo nyx, sen hala uyu orda... yaw deniz kızı, sen de az ye biraz yakında kareta karetalara döneceksin. deniz kaplumbağası olarak da isim değişikliğine gitmek zorunda kalıcaksın uyumuyorum ki calisiyorum sizler nereye kayboldunuz yine ? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 harika gozukuyor zaten karnim acti ama deniz kizi yurturmus yine ... uyumuyorum ki calisiyorum sizler nereye kayboldunuz yine ? Kaybolmuyoruz ki; çalışıyoruz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Kaybolmuyoruz ki; çalışıyoruz aynen ben de calisiyorum suan mola yaptim diye girdim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Yahu kimsenin umurunda değil bu doğalgaz zammı galiba Efendi bile başlık açmamış .O zman bende buraya yazarım defter bizim değil mi kardiişiiimm :deli: :deli: :deli: :deli: Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 :deli: :deli: :deli: :deli: yaw doğalgaz efendiyi kötü mü etkiliyor acaba. baksanıza 9 kez çığlık atmış delirircesine. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Yahu kimsenin umurunda değil bu doğalgaz zammı galiba Efendi bile başlık açmamış .O zman bende buraya yazarım defter bizim değil mi kardiişiiimm Botaş genel müdürü zammı formülle açıkladı P0=Fx/ F /20.... gibi hepimizin anlayacağı dilde bir formülle Allah Razı olsun. Daha sonra bakan mantıklı açıklamalar yaptı.E ama değil mi petrole gelen zamlar doğal olarak doğalgazda da maliyeti arttırıyor ve zam yapılıyor.Yani haklılaaarrrr Herkes zam yaparken haklı.Ama bu zammı yaptığın kesim hiç bir şeklide zam alamıyor.Yani gelir hep aynı ama gider hep artıyor. Mesela bende botaş müdürü gibi formülle açıklayayım: GoGel0=GoGid20*%22,5 / 30 * 360 = -1240 GoGel:Godzilla nın geliri GoGid:Godzilla nın gideri demek efendim Dün Mehmet Barlas Ntv de dedi ki: "Zamanında artan maliyetleri faturalara yansıtmayan hükümetler ekonomiyi iflas ettirdiler." Yani şimdikiler doğrusunu yapıyor demek istiyor herhalde. Sonra devam ediyor: "Ben empati kuruyorum.Kendimi maliye bakanının yerine, başbakanın yerine koyuyorum." dedi. Onlar haklı yani Ha mübarek bir de benimle empati kur. Herkes artan maliyeti bir yere yansıtıyorda ben neden yansıtamıyorum kendi artan maliyetlerimi onu anlamış değilim. Godzilla nın Günlüğü Bunları bugün sana ayırdım godzi,ye de sakinleş Not:Bunları Alp'ten yangından mal kaçırır gibi kaçırdığım için masayı süslemeye zamanım olmadı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Ne bu ya ne zaman bu sayfaya baksam yemek yemek yemek yahu bu hemşolarımız yemeğe çok mu düşkünler neyse doğalgaza dönelim yene...petrol fiyatları düşmüş Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Ne bu ya ne zaman bu sayfaya baksam yemek yemek yemek yahu bu hemşolarımız yemeğe çok mu düşkünler neyse doğalgaza dönelim yene...petrol fiyatları düşmüş heee tabi. 2 kuruş düştü oylar akepe'ye, yaşasın akepe Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 heee tabi. 2 kuruş düştü oylar akepe'ye, yaşasın akepe öle deme Rua...olmadı eme bak ben o kadar çok neşeliyim ki,paso havadan sudan takılıyorum şimdi foruma ne akepesi,oylar bana söz zam mam yok. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 ahaa... mecliste çiğ köfteleri tavana yapıştırıcaz mı peki?? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 ahaa...mecliste çiğ köfteleri tavana yapıştırıcaz mı peki?? ordakiler birbirini yumruklarda biz çiğ köfteleri tabana yapıştırmaz mıyız?hatta içli köftelerle yasama işlerimizi taçlayalım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Bunları bugün sana ayırdım godzi,ye de sakinleş Not:Bunları Alp'ten yangından mal kaçırır gibi kaçırdığım için masayı süslemeye zamanım olmadı Sen BİTANESİN vallaaa yaaaa hemiidee gerçek bunlaarrr gerçeekkk Alpppp tek rakibimdir bu sahalarda Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık bana bir kahve bile yapmıyorsun sakın kriz deme Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık bana bir kahve bile yapmıyorsun sakın kriz deme son kahvemi dün akşam içtim bittii söz ilk kahve aldığımda hep beraber içeriz kriz mi o neee kriz beni teğet geçti hamdolsun iyiyim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 GODZİİİİİİİ Bak ne buldum..koş koş koş... ha buraya tıklayasun. sana söz veriyrum bütin hayatımiz değişecek. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 GODZİİİİİİİ Bak ne buldum..koş koş koş... ha buraya tıklayasun. sana söz veriyrum bütin hayatımiz değişecek. yettim garii Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 şoförsem günahım neee, isçiysem günahım neeee sevdiysem günahım nee, bana yazık değil miii tey tey teeeyyyy uleleuleleeeeeeEEEE EheEEyy EHeeEEyyyy................... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Tatilden geldim yukardakileri gordum selam soyluyorlar ben hic mi ozlenmedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.