Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Senin bu kalbinin masmaviliğine hayranım...Rua da hayrandır eminim.O da çok yoğun .Özledik ama. elbette. sevgili mavi olmayan gökyüzü dürüst düşünen ve samimiyetle inanan saygın biri. kalbinin masmaviliğine hayranım. kocaman sevgiler. ben de özledim. herkesi özledim. burda olmaktan ve sizi tanımaktan dolayı mutluyum. godzilla ile aynı defteri paylaşmaktan mutluyum. oyy Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 hep kahve olmaz tabiki bugün içimden geçmişti bunlar godzi ve kayıplarda olan rua'ya uvvv harika geç oldu ama napalım artık. teşekkürler sevgili deniz kızı. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 kardeşin nerde kayıp oldu insan kardeşine göz kulak olmaz mı hiç yaa dimiii. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 atom karıncalar merhaba hemşom godzi amaninboooowww. hemşom gelmiş. ohooo geleli çok olmuş. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 biliyorum en çok beni özledin mütevaziliğim üstümde yine Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 biliyorum en çok beni özledin mütevaziliğim üstümde yine her zamanki gibi çok mütevazisin cidden özlemem mi özledim tabiki bu arada yayamaz kayımca'yı, mavi olmayan gökyüzü'nü, gloria'yı, radya'yı, Sardunyam'ı....hepsini hepsini çok özledim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Rua'da gelmiş,Godzilla da küsmemiş...bu çok güzel bu şiir size canlar;ama sakın gitmeyin gittiğinizde haber verin,ben de gideyim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Rua da gelmis hosgelmis Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Oyyy kimler gelmiş kimlerrr, gözümüz yollarda kaldı Ruacığım, hoş geldin sefalar getirdin.. Biz de seni çok özledik, ayy banane bizden yaaa, ben kendi adıma konuşayım, ben vallahi seni çok özledim.... Hoşgeldin yeniden Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 unutmadan şunu ekleyeyim mavi de görsün gidersek hep beraber ama yavaş yavaş değil mi RUA yavaş yavaş YENİ DENİZLERE DOĞRU Oraya gitmek istiyorum, oraya Artık güvenim var koluma, kendime Önümde uzanan açık deniz Bir gemi taşıyor beni engine. Her şey pırıl pırıl, daha yeni Uyur mekânda, zamanda öğle vakti Yalnız senin gözlerin, ey sonsuz! Senin bakışın seyreder beni. Friedrich NİETZSCHE Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 unutmadan şunu ekleyeyimmavi de görsün gidersek hep beraber ama yavaş yavaş değil mi RUA yavaş yavaş YENİ DENİZLERE DOĞRU Oraya gitmek istiyorum, oraya Artık güvenim var koluma, kendime Önümde uzanan açık deniz Bir gemi taşıyor beni engine. Her şey pırıl pırıl, daha yeni Uyur mekânda, zamanda öğle vakti Yalnız senin gözlerin, ey sonsuz! Senin bakışın seyreder beni. Friedrich NİETZSCHE Yavaş yavaş kardeşim. Nietzche'nin bu eserini ben bilmiyorum. Güzelmiş. Teşekkürler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Ruacım hoşgeldin.Biz de seni özledik Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Rua da gelmis hosgelmis hoşbulduk nyx-fallen angel (allahım bunun bi kısaltması yok mu ) sen uğrar mıydın bizim mahalleye yaw sen de hoşgeldin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Ruacım hoşgeldin.Biz de seni özledik bak ilk ikramımı sanyapıyorum. gerçi şu durmda sizin bana bişeyler ikram etmeniz gerekiyor ama neyse Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 bak ilk ikramımı sanyapıyorum. gerçi şu durmda sizin bana bişeyler ikram etmeniz gerekiyor ama neyse Amannnnn hemen alıp kaçayım yemeğim de azdı yırttım gene Allah senden razı olsun ablacım tabi tabi erkek milletine bahane çok, erkek olmaları yetiyor zaten yemek yapmamak için Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 tabi tabi erkek milletine bahane çok, erkek olmaları yetiyor zaten yemek yapmamak için Amaaaannnn bu kadın milleti de hemen bağırmaya çağırmaya hazır bekliyo bee sanal ortamda sopa yiyoruz haa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hoşbulduk nyx-fallen angel (allahım bunun bi kısaltması yok mu ) sen uğrar mıydın bizim mahalleye yaw sen de hoşgeldin Ben hep geciyordum sizin mahalleden ama yazmiyordum nyx de yada angel herkes kafadan birsey diyor nasil olsa ben yine kacayim sizlere iyi aksamlar yada iyi geceler borekler cok guzelle benziyor valla karnimi aciktirdin buarada ama iftara daha cooookk var benim burda Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Yavaş yavaş kardeşim. Nietzche'nin bu eserini ben bilmiyorum. Güzelmiş. Teşekkürler canım kardeşim Nietzche'nin senin daha bilmediğin Niçe eserleri var sen neredesin iyimisin Radya nerede radya gelsene kıızzz denizkıskançı ay pardon deniz kızı nerede yayamaz nerede mavi nerede pide nerede börek nerede tiramisu nerede adını bilemediğim tatlı nerede Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Tirimisu bende olsun diyerlerinle baskasi ilgilensin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 unutmadan şunu ekleyeyimmavi de görsün gidersek hep beraber ama yavaş yavaş değil mi RUA yavaş yavaş YENİ DENİZLERE DOĞRU Oraya gitmek istiyorum, oraya Artık güvenim var koluma, kendime Önümde uzanan açık deniz Bir gemi taşıyor beni engine. Her şey pırıl pırıl, daha yeni Uyur mekânda, zamanda öğle vakti Yalnız senin gözlerin, ey sonsuz! Senin bakışın seyreder beni. Friedrich NİETZSCHE Ben geldim,Rua bilmiyor ama ben bu şiiri biliyorum(atıyorum,yok mu tutan) Angel sana pasta mı tatlı mı neyse onu yapmış,ben yemek falan yapamam.Ben şiirlerle anlatsam bu güzel yüreklere sevgimi... ANLAR Eğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya, İkincisinde, daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar, Çok az şeyi Ciddiyetle yapardım. Temizlik sorun bile olmazdı asla. Daha çok riske girerdim. Seyahat ederdim daha fazla. Daha çok güneş doğuşu izler, Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim. Görmediğim bir çok yere giderdim. Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye. Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine. Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu. Farkında mısınız bilmem. Yaşam budur zaten. Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın. Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan, Gitmeyen insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım. Eğer yeniden başlayabilseydim, İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer. Ama işte 85'indeyim ve biliyorum... ÖLÜYORUM... Jorge Luis Borges Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 angel ayy ellerine sağlık tsunami yapmışsın ben onu yutarım Mavi şiir ne güzel dimi ANLAR ...Galiba bir daha gelirsem ANLARım bu şiirin anlamını ... Adamın Biri Ekmeğini ısıra ısıra yürüyor, adamın biri durup ta sevgilime şiir yazacağım ha? Oturmuş kaşınıyor ötekisi bitlerini eziyor parmaklarıyla hangi yürekle psikanaliz'den söz edilir ha? Sakatın birisi, bir çocuğa yaslanmış gidiyor ben oturup andre breton'u okuyacağım ha? Kan tükürüp dört bir yana orda birisi tiril tiril öksürüyor ruhumun derinliğini anlatacağım ha? Birisi kemik arıyor çamur içinde gel de türkü söyle sonsuzluk üstüne? Bir satıcı bir gramla, kazık atıyor şimdi durup dördüncü boyutu anlatacağım ha? Mutfakta tüfek temizliyor bir savaşçı gerçek üstünden söz edilebilinirdi burada? Birisi parmaklarını saya saya gidiyor haykırmadan nasıl konuşmalı yığınlar içinde? Cesar Vallejo cevap mı neeee bu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Ama Godzilla,abi diyor ki;bakın ben 85 yaşındayım,ölüyorum...yeniden doğsaydım şunu yapardım,bunu yapardım...ben yapmadım siz yaoın hesabı... neyse ki Rua da o ruh var o anlar! Orhan Veli'li garip akımına hoşgeldik...senin şiirinde bende bişey anlamadım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 canım kardeşim Nietzche'nin senin daha bilmediğin Niçe eserleri var sen neredesin iyimisin Radya nerede radya gelsene kıızzz denizkıskançı ay pardon deniz kızı nerede yayamaz nerede mavi nerede pide nerede börek nerede tiramisu nerede adını bilemediğim tatlı nerede ben geldim ama kapıda kaldım rua da yok sendeyoksun biliyorum yedek anahtarda verdinizde kayboldu haa godzi hala küsüümm iştee ben oynamıyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Ama Godzilla,abi diyor ki;bakın ben 85 yaşındayım,ölüyorum...yeniden doğsaydım şunu yapardım,bunu yapardım...ben yapmadım siz yaoın hesabı... neyse ki Rua da o ruh var o anlar! Orhan Veli'li garip akımına hoşgeldik...senin şiirinde bende bişey anlamadım benim gibi gariplerin akımında garip şiirler hiçbir şeyi anlatmamaktadır.(eğer ben bu cümleden bir şey anladıysam .... ) Vaalla borges doğru demiş çok güzel demiş çok severim ben o şiiri zaten ben ukeelaaalık yaptım rua da o ruh var doğru diyorsun biraz daha hızlı gitseydi o da borges gibi derdi eğer yeniden başlayabilirsem dalgın kafayla araba kullanmayacağım diye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 hadi barışalım küsmüştük yaa yarısı senin yarısı benim yarısı da rua nın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.