Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 iyi bir gündeyim godziiye özel bunlar Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 yaw bu godzi var ya, çok hayırsız bi adam! beni neden arıycaksınız. biz tavşan gibi her çağırıldığımız yere zıplıyoruz. bak bu yine kayboldu gitti. artık bekle de gelsin.... hallooo oradamısın. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 iyi bir gündeyim godziiye özel bunlar oooo 128 sene de bir denk gelecek güne rastlamışım hiç kaçmaz hemen yutarım onları...bana kek de yapmış ama kek yok ortada ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 kek mi yok nasıl göremezsin sen benim kekimi ee pes inanmıyorum yani Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 kek mi yok nasıl göremezsin sen benim kekimi ee pes inanmıyorum yani bi de dalga geçiyor benle yaaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 hallooo oradamısın. geldi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bi de dalga geçiyor benle yaaaa yaa kahvenin üstünndeyydii nasıl göremezsin Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Siz bilmiyorsunuz sevgili GODZİ nassı çıkar ortaya GODZİ bak sana neler hazıyladımmmmmmm(aslında o gelsin oonun sansın ama bunlar benim asinin,acemi av.katın,radyanın,glorianın,bursercanın aa Rua cım seni unutum sandın demi masus son yasdım hepimizin 3 günde zor hazırladım yaaaa ............GODZİİİİİİİİİİİİİİİİ gel artıkınnn bak neler yaptım senin için Aman Allahim su böreklere su yesillige bak vallahi bu saatde karnim acikti dogru mutfaga Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 tehlikeli bu sayfa aslına kilo aldırıyor gelmemek gerek Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 tehlikeli bu sayfa aslına kilo aldırıyor gelmemek gerek Kız o kek mi o profiterol allam ya bende kek arıyorum sen pilav diye makarna yaparsın şimdi bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 eevvettt akşam için börek yiyoruz nasıl ama Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 eevvettt akşam için börek yiyoruz nasıl ama Peki bu profiterol mü, kek mi, makarna mı, börek mİ? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Peki bu profiterol mü, kek mi, makarna mı, börek mİ? karışık hepsi bir arada olmaz mı yani Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 BU DEFTERE ŞART OLDU ARTIK Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 evet yürüme bandı ama adından da anlaşılacağı gibi yürüME bandı ne yürüyeceğim ben yaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 karışık hepsi bir arada olmaz mı yani olaar olarrr sen yapınca olarr Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 olaar olarrr sen yapınca olarr tabiki olacak ben yapıcam da itiraz mı olsun mümkün mü Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 tabiki olacak ben yapıcam da itiraz mı olsun mümkün mü Sana itiraz eden olabilir mi? Sen yeterki bişeyler yap getir. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Sana itiraz eden olabilir mi? Sen yeterki bişeyler yap getir. BAKIYORUM KÖTÜ ALIŞTIN BİKEREYDİ NERRDE ÖLE BEN SÜREKLİ YAPACAM GETİRECEM MÜMKÜN MÜ? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 kahvaltımı paylaşmaya geldim çok cömertim ruaa görüyosun tüm kahvaltımı paylaşıyorum seninle Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 kahvaltımı paylaşmaya geldim çok cömertim ruaa görüyosun tüm kahvaltımı paylaşıyorum seninle Bu ne yaaaa!! yazıklar olsun yani haa! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Ruaaa Bugün çocukları havuza götürdüm,bir de bir saat spinning yaptım. Şu an evde emekleyerek gezinmekteyim Bizim evin yemek durumu aynen şu Eh misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Ruaaa Bugün çocukları havuza götürdüm,bir de bir saat spinning yaptım. Şu an evde emekleyerek gezinmekteyim Bizim evin yemek durumu aynen şu Eh misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi ooowww! bu harika yaa. bana yeter bunlar sağol Radya olmasa açlıktan ölücem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 ooowww! bu harika yaa. bana yeter bunlar sağol Radya olmasa açlıktan ölücem şikayetçi değilsin yani pideden öle miiiii Burada bana, niye doğru düzgün yemek yok deyip surat sallayanlar var da Ay dur ayran unutmuşum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.