Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 godzilla Rua Arkadaslar bu nasil bir yer degistirme oldu? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 ben suyunu çıkarıyorum. ben rua değilim evet. ben godzillayım aslında. godzilla da godzilla değil. peki o kim? evet, o aslında rua. peki bunu neden yaptık. siz değerli sevenlerimiz için. beyin fırtınası yapın istedik, bizi çözün istedik. tamamen saf ve temiz duygular içerisinde hayatı kimliğini arayan iki insanla paylaşın, paylaşım duygusunun tadına varın istedik. beyin fırtınası sizi alsın götürsün, ruhunuzu uzaaaakk diyarlara savursun istedik. kötü mü ettik. hayır! bizi takip eden herkes artık çok mutlu, hepsi beyin fırtınası yapımış olmanın ve ruhlarını bu fırtınaya bırakıp uzak diyarlara savurmanın esenliği içerisindeler. evet, bunu hissediyoruz. biz de çok mutluyuz. yaşasın godzi ben iyi değilim.... aman aman sakinleş ruacım şaka olacak kaka yok ben benim o o sorun yok yaneee ruaya sıcak vurmuş EFENDİ dostum hoşgeldin seni burada görmek harika hep bekleriz ben godzi yim rua da rua (ama bu aralar pek kendinde değil :D ) Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Anımsa, genç olduğun günleri, hani güneş gibi parladığın. Parılda çılgın elmas Şimdi gözlerindeki bakış, göklerdeki kara boşluklar gibi Parılda çılgın elmas Çocukluğun ve yıldız kişiliğin kıskaca aldı seni Çelik meltemlerde esen. Gel buraya hedefler, uzaktaki kahkahalar, gel buraya yabancı, destan olan, şehit olan ve parılda! Ulaştın gizlere kısa zamanda, aya bakıp ağladın. Parılda çılgın elmas Gece gölgeler tehdit etti seni ve gösterdin kendini ışıkta. Parılda çılgın elmas Bıktırdın herkesi zamanlı zamansız ziyaretlerinle, Çelik rüzgarlarda giden Gel buraya kızgın, imgeleri görebilen, gel buraya ressam, ve tutuklu ve parılda! Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Hiç kimse bilmiyor nerede olduğunu, Ne kadar yakında ya da ne kadar uzaktasın. Parılda çılgın elmas Yeni katmanlar ekle kabuğuna ve seninle birlikte olacağım orada. Parılda çılgın elmas Ve güneşleneceğiz dünün zaferlerinin gölgesinde Ve gideceğiz çelik meltemlerde Gel buraya küçük çocuk, sen kaybeden ve kazanan, Gerçeğin ve hayalin madencisi, doğruluk ve düşler için parılda! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 hımmmmmmmmm oooooooooo hayırdır Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 hımmmmmmmmm oooooooooo hayırdır Hiç kimse bilmiyor nerede olduğunu, Ne kadar yakında ya da ne kadar uzakta. Parılda çılgın elmas Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Hiç kimse bilmiyor nerede olduğunu,Ne kadar yakında ya da ne kadar uzakta. Parılda çılgın elmas parıldıyorda sen mi görmüyorsun yoksa ne oldu yaaa elmas mı arıyorsun aşık mı oldun heeeyttt ülennnnn Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 parıldıyorda sen mi görmüyorsun yoksa ne oldu yaaa elmas mı arıyorsun aşık mı oldun heeeyttt ülennnnn Aşık olalı çok oldu. Aga bak havar ısındı. İstanbulda kızarmış tavuk gibi olmuşsundur. Kaç gel Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Godzilaaa kahfe yaptımm allll........... aman Rua suyatını asma kıskançlık yok al buda senin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Godzilaaa kahfe yaptımm allll........... ay ben yerim senin kahfeni pardon içerim ellerine sağlık Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 aman Rua suyatını asma kıskançlık yok al buda senin [/size] Neydeyse beni unutuyoysun sanmıştım. Neyse kıyk yılda biy aklına geliyoyuz demek ki Tamam teşekküy edeyyim o zaman. İçeyim bayiii Sitemkây not: Godzi'ye ne güzel özel kahfe fincanı, bize geyince sponsoy fiymanın fincanı... Allahım yayaabbbim yaaa.. Ondan soyya kıskanma Rua.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Neydeyse beni unutuyoysun sanmıştım. Neyse kıyk yılda biy aklına geliyoyuz demek ki Tamam teşekküy edeyyim o zaman. İçeyim bayiii Sitemkây not: Godzi'ye ne güzel özel kahfe fincanı, bize geyince sponsoy fiymanın fincanı... Allahım yayaabbbim yaaa.. Ondan soyya kıskanma Rua.. Sana hak vermemek elde değil (Azcık ortalık karıştırayım ) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Neydeyse beni unutuyoysun sanmıştım. Neyse kıyk yılda biy aklına geliyoyuz demek ki Tamam teşekküy edeyyim o zaman. İçeyim bayiii Sitemkây not: Godzi'ye ne güzel özel kahfe fincanı, bize geyince sponsoy fiymanın fincanı... Allahım yayaabbbim yaaa.. Ondan soyya kıskanma Rua.. Ayyyy canımmmmm,bidenem(dermişim:)bak o son ifade öylesne idiydi hemencik şımayma)ben sana kıyarmıyım unuturmuyummm bak sana ne ilginç fincanaldım senin ossun.... aman sende godzilanınkiler eee pis kaka seninkiler daha cici bakkkkkkkkkkkkk bak sana çayda koydum..... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 ay ben yerim senin kahfeni pardon içerim ellerine sağlık Eneeee sis kahfeyi içmiyonmu ,yiyiyonmu duy senin kaynın acıkmış yeminle öglen 2 de yaptırdım ve çatlıcam yedimmm yedimmmmm çig küfteleri 4 fincan çay 2 bardak cola içtim şimdi amanınnn diyommmm 2 soda çıkardım dolptan ılıklaşsın içicem bu gece ambulanslık olmasam iyidir ama sana,Radya ya, ruaya, Gloria yaya isteyen herkese yeteymi bilemem ama ayırdım bu yumurtalı çig küfte bakkkk...................................................... buda noymaliiii afiyett olsunnnnnn(kahfeyi yeme Godzila bunları ye.......HADİ BUYRUNNNNN................................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Sana hak vermemek elde değil (Azcık ortalık karıştırayım ) Radya kıs yapma Ruayı sayma başıma(asçık kıskanç gibim geldide bana ne yapacagı belli olmas bunun)sakın deme dediklerimi emi ayyy size bide sütlü irmik helvası yaptım bakınnnnnn bakın ben tabaklara tasa dolduyup çevirdim sizde öyle yapın işte böyle Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 ÇİĞ KÖFTE Mİ? nerede hani yok ki ben az bişey yedim onları mı diyodunnnn....Kİmseye kalmadı .Ama çok azdı onlar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 ÇİĞ KÖFTE Mİ? nerede hani yok ki ben az bişey yedim onları mı diyodunnnn....Kİmseye kalmadı .Ama çok azdı onlar Eneeeeeeeeeeeee hepsini yedinmi bak Godzi kıyıcam kafanı senin hani Radya'ya,Gloria'ya,hele hele Rua bisi yiyecek şimdisenin yüsünden al bunları ye çabuk bak sana mercimek çoybası yaptım......sen başla ben digerleyini getiriyim... al sana az yaglı biftek mantarlı....defam et ben getiriyom dene....... buda pilafın bu pilaf cacıksız olmas demi sarımsak koyayımı içine?afiyet olsunnnnn.........................meyfemi istersin kahfemi ardından Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 AAAAA! Yayamaz Kayımca ama Godzilla'ya büssüyü şey yediyiyosun içiyiyosun. zaten aytık bu evde benim hiç değeyim kaymadı. zaten Godizlla da beni evin kedisi yeyine koyuyo Bi tane çin malı kahfe fincanı almışsın bana, onunla kandıymaya çalışıyosun. Radya haklı galiba Ben gidiyom. Aytık bana değey veyen yok buyda sanıysamkineee, duyamam ben buyda daha fazyaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Maybe you were rightBut baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry yani şimdi sen "kal, gitme" mi diyosun. eğer öyleyse tekrar bi düşünebilirim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 AAAAA! Yayamaz Kayımca ama Godzilla'ya büssüyü şey yediyiyosun içiyiyosun. zaten aytık bu evde benim hiç değeyim kaymadı. zaten Godizlla da beni evin kedisi yeyine koyuyo Bi tane çin malı kahfe fincanı almışsın bana, onunla kandıymaya çalışıyosun. Radya haklı galiba Ben gidiyom. Aytık bana değey veyen yok buyda sanıysamkineee, duyamam ben buyda daha fazyaa Ayyyyyy kıyamam sana Rua'cım oluymu bak sana neyaptım ameliyatlı ameliyatlı(geçti ama ossun:) )sana börekler açtım yaaa Bakkk buda patetesli gül böregi canım benim sana bişe diyorsa o doymas Godzila sen gel bende kal tamamı Afiyet şekey olsunnnnn Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 yani şimdi sen "kal, gitme" mi diyosun. eğer öyleyse tekrar bi düşünebilirim evet evet evet bu arada ingilizcene hayranım... Daha leb demeden Çorum ile Kütahya arasındaki leblebi savaşlarının sebebini ortaya koyuyorsun yeni bi eve çıkmak kaç para biliyor musun? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 İnanmıyorum ya bakar mısınız yeme savaşı başlamış burada çok tatlısınız vallaha yalnız yaymaz kayımca bence Rua ya yazıg oluyo,baksana Godzilla hepsini yiyip bitiriyomuş bence de gitme,ev kiraları yakıyoooooooooooo Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Godzilla ve Rua forumda yazılarına ve düşüncelerine önem verdiğim, aynı platformu paylaşmaktan zevk aldığım değerli arkadaşlar. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 yalnız yaymaz kayımca bence Rua ya yazıg oluyo,baksana Godzilla hepsini yiyip bitiriyomuş İşte bilinçli, herşeyin farkında bir insan Tâyyâreden Önemli Not: Ancak Yaymaz Kayımca; yaymaz değil yayamaz. Yayamıyor. Çok önemli bir husus bu. (Türkiye benimle utanç duyacak ama bunu hatırlatmak zorundayım) Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Hiç merak ettiniz mi Neden sığınaklara kaçıştığımızı Cesur yeni bir dünya için verilen sözün Tutulmadığı ortaya çıktığında, açık mavi gökyüzünün altında Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Alevlerin hepsi çoktan yok oldu Fakat acı kolay geçmiyor Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.