Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ben suyunu çıkarıyorum.

ben rua değilim evet. ben godzillayım aslında. godzilla da godzilla değil. peki o kim? evet, o aslında rua. peki bunu neden yaptık.

siz değerli sevenlerimiz için. beyin fırtınası yapın istedik, bizi çözün istedik. tamamen saf ve temiz duygular içerisinde hayatı kimliğini arayan iki insanla paylaşın, paylaşım duygusunun tadına varın istedik. beyin fırtınası sizi alsın götürsün, ruhunuzu uzaaaakk diyarlara savursun istedik. kötü mü ettik. hayır! bizi takip eden herkes artık çok mutlu, hepsi beyin fırtınası yapımış olmanın ve ruhlarını bu fırtınaya bırakıp uzak diyarlara savurmanın esenliği içerisindeler. evet, bunu hissediyoruz. biz de çok mutluyuz. yaşasın

:usutuk: godzi ben iyi değilim.... :huh:

aman aman sakinleş ruacım şaka olacak kaka :D

yok ben benim o o

sorun yok yaneee ruaya sıcak vurmuş :D

EFENDİ dostum hoşgeldin seni burada görmek harika hep bekleriz

ben godzi yim rua da rua (ama bu aralar pek kendinde değil :D :D :D) :stuart:

Gönderi tarihi:

Anımsa, genç olduğun günleri, hani güneş gibi parladığın.

Parılda çılgın elmas

Şimdi gözlerindeki bakış, göklerdeki kara boşluklar gibi

Parılda çılgın elmas

Çocukluğun ve yıldız kişiliğin kıskaca aldı seni

Çelik meltemlerde esen.

Gel buraya hedefler, uzaktaki kahkahalar, gel buraya yabancı,

destan olan, şehit olan ve parılda!

Ulaştın gizlere kısa zamanda, aya bakıp ağladın.

Parılda çılgın elmas

Gece gölgeler tehdit etti seni ve gösterdin kendini ışıkta.

Parılda çılgın elmas

Bıktırdın herkesi zamanlı zamansız ziyaretlerinle,

Çelik rüzgarlarda giden

Gel buraya kızgın, imgeleri görebilen, gel buraya ressam,

ve tutuklu ve parılda!

Gönderi tarihi:

Hiç kimse bilmiyor nerede olduğunu,

Ne kadar yakında ya da ne kadar uzaktasın.

Parılda çılgın elmas

Yeni katmanlar ekle kabuğuna ve seninle birlikte olacağım orada.

Parılda çılgın elmas

Ve güneşleneceğiz dünün zaferlerinin gölgesinde

Ve gideceğiz çelik meltemlerde

Gel buraya küçük çocuk, sen kaybeden ve kazanan,

Gerçeğin ve hayalin madencisi, doğruluk ve düşler için parılda!

Gönderi tarihi:
parıldıyorda sen mi görmüyorsun yoksa ne oldu yaaa elmas mı arıyorsun :D

aşık mı oldun

heeeyttt ülennnnn

Aşık olalı çok oldu. :D

Aga bak havar ısındı. İstanbulda kızarmış tavuk gibi olmuşsundur. Kaç gel :)

Gönderi tarihi:
aman Rua suyatını asma kıskançlık yok al buda senin :unsure:nescafe.jpg[/size]

:)

Neydeyse beni unutuyoysun sanmıştım. Neyse kıyk yılda biy aklına geliyoyuz demek ki -_-

Tamam teşekküy edeyyim o zaman. İçeyim bayiii

Sitemkây not: Godzi'ye ne güzel özel kahfe fincanı, bize geyince sponsoy fiymanın fincanı... Allahım yayaabbbim yaaa.. Ondan soyya kıskanma Rua.. :(

:D

Gönderi tarihi:

Neydeyse beni unutuyoysun sanmıştım. Neyse kıyk yılda biy aklına geliyoyuz demek ki -_-

Sitemkây not: Godzi'ye ne güzel özel kahfe fincanı, bize geyince sponsoy fiymanın fincanı... Allahım yayaabbbim yaaa.. Ondan soyya kıskanma Rua.. :(

Sana hak vermemek elde değil :lol: (Azcık ortalık karıştırayım :stuart: )

Gönderi tarihi:

Ayyyy canımmmmm,bidenem(dermişim:)bak o son ifade öylesne idiydi hemencik şımayma)ben sana kıyarmıyım unuturmuyummm :blushing: bak sana ne ilginç fincanaldım senin ossun....

sr-a9.jpg

aman sende godzilanınkiler eee pis kaka :lol: seninkiler daha cici bakkkkkkkkkkkkk :unsure:

f_caym_60a824a.jpgbak sana çayda koydum.....

Gönderi tarihi:
ay ben yerim senin kahfeni pardon içerim :P

ellerine sağlık

Eneeee sis kahfeyi içmiyonmu ,yiyiyonmu :unsure: duy senin kaynın acıkmış yeminle öglen 2 de yaptırdım ve çatlıcam yedimmm yedimmmmm çig küfteleri 4 fincan çay 2 bardak cola içtim şimdi amanınnn diyommmm :( 2 soda çıkardım dolptan ılıklaşsın içicem bu gece ambulanslık olmasam iyidir :blushing: ama sana,Radya ya, ruaya, Gloria yaya isteyen herkese yeteymi bilemem ama ayırdım bu yumurtalı çig küfte bakkkkyumurtalikftejk8.jpg......................................................

buda noymaliiii afiyett olsunnnnnn(kahfeyi yeme Godzila bunları ye.......HADİ BUYRUNNNNN...................................

2kaa194f9906.jpg

Gönderi tarihi:
Sana hak vermemek elde değil :lol: (Azcık ortalık karıştırayım :stuart: )

Radya :angry: kıs yapma Ruayı sayma başıma(asçık kıskanç gibim geldide bana ne yapacagı belli olmas bunun)sakın deme dediklerimi emi :( ayyy size bide sütlü irmik helvası yaptım bakınnnnnn :Phelva.jpg

bakın ben tabaklara tasa dolduyup çevirdim sizde öyle yapın işte böyle :D:Ppic_0148.jpg

dsc01667%207777.jpg

Gönderi tarihi:
ÇİĞ KÖFTE Mİ? nerede hani yok ki ben az bişey yedim onları mı diyodunnnn....Kİmseye kalmadı .Ama çok azdı onlar :blush::alkis:

Eneeeeeeeeeeeee :unsure: hepsini yedinmi :angry: bak Godzi kıyıcam kafanı senin hani Radya'ya,Gloria'ya,hele hele Rua bisi yiyecek şimdisenin yüsünden :(

al bunları ye çabuk bak sana mercimek çoybası yaptım...mercimekcorbasi_01.jpg...sen başla ben digerleyini getiriyim... al sana az yaglı biftek mantarlı....biftek.jpgdefam et ben getiriyom dene.......

buda pilafınimag0071so6.jpg bu pilaf cacıksız olmas demi sarımsak koyayımı içine?cacik.jpgafiyet olsunnnnn.........................meyfemi istersin kahfemi ardından -_-

Gönderi tarihi:

AAAAA! Yayamaz Kayımca ama Godzilla'ya büssüyü şey yediyiyosun içiyiyosun. zaten aytık bu evde benim hiç değeyim kaymadı. zaten Godizlla da beni evin kedisi yeyine koyuyo :( Bi tane çin malı kahfe fincanı almışsın bana, onunla kandıymaya çalışıyosun. Radya haklı galiba :unsure:

Ben gidiyom. Aytık bana değey veyen yok buyda sanıysamkineee, duyamam ben buyda daha fazyaa :(

pierrenaque_tasinma.JPG

Gönderi tarihi:
AAAAA! Yayamaz Kayımca ama Godzilla'ya büssüyü şey yediyiyosun içiyiyosun. zaten aytık bu evde benim hiç değeyim kaymadı. zaten Godizlla da beni evin kedisi yeyine koyuyo :( Bi tane çin malı kahfe fincanı almışsın bana, onunla kandıymaya çalışıyosun. Radya haklı galiba :unsure:

Ben gidiyom. Aytık bana değey veyen yok buyda sanıysamkineee, duyamam ben buyda daha fazyaa :(

pierrenaque_tasinma.JPG

Ayyyyyy kıyamam sana :( Rua'cım oluymu bak sana neyaptım ameliyatlı ameliyatlı(geçti ama ossun:) )sana börekler açtım yaaa :Pkiymaliborek.JPG

Bakkk buda patetesli gül böregizehraaydin_Patatesli_gul_boregi.JPG

canım benim sana bişe diyorsa o doymas Godzila sen gel bende kal tamamı ;)

Afiyet şekey olsunnnnn :blushing:

Gönderi tarihi:
yani şimdi sen "kal, gitme" mi diyosun. eğer öyleyse tekrar bi düşünebilirim

evet evet evet :D

bu arada ingilizcene hayranım... Daha leb demeden Çorum ile Kütahya arasındaki leblebi savaşlarının sebebini ortaya koyuyorsun :lol:

yeni bi eve çıkmak kaç para biliyor musun?

Gönderi tarihi:

Godzilla ve Rua forumda yazılarına ve düşüncelerine önem verdiğim, aynı platformu paylaşmaktan zevk aldığım değerli arkadaşlar.

Gönderi tarihi:

yalnız yaymaz kayımca bence Rua ya yazıg oluyo,baksana Godzilla hepsini yiyip bitiriyomuş :D

İşte bilinçli, herşeyin farkında bir insan :)

:alkis:

Tâyyâreden Önemli Not: Ancak Yaymaz Kayımca; yaymaz değil yayamaz. Yayamıyor. Çok önemli bir husus bu. (Türkiye benimle utanç duyacak ama bunu hatırlatmak zorundayım)

Gördünüz mü korkmuş insanları

Duydunuz mu düşen bombaları

Hiç merak ettiniz mi

Neden sığınaklara kaçıştığımızı

Cesur yeni bir dünya için

verilen sözün

Tutulmadığı ortaya çıktığında,

açık mavi gökyüzünün altında

Gördünüz mü korkmuş insanları

Duydunuz mu düşen bombaları

Alevlerin hepsi çoktan yok oldu

Fakat acı kolay geçmiyor

Hoşçakal mavi gökyüzü

Hoşçakal mavi gökyüzü

Hoşçakal...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.