Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
PFD1455~Mickey-Donald-and-Goofy-Friends-Forever-Posters.jpg

Tatilden geldim yukardakileri gordum selam soyluyorlar ;) ben hic mi ozlenmedim :(:whistling:

way beee! tatil ha! yukardakileri gördün selam söylediler ha! gezdin gezdin, hoşgeldin ve boş geldin ha!

tatile gittin, forumda bu kadar insanız hepimize hava attın, sonraa.... beni özlemediniz mi ha! yuuhh diyorum ben sana...başka da bişey demem ben artık; konuşmak istemiyorum -_-<_<

Gönderi tarihi:
way beee! tatil ha! yukardakileri gördün selam söylediler ha! gezdin gezdin, hoşgeldin ve boş geldin ha!

tatile gittin, forumda bu kadar insanız hepimize hava attın, sonraa.... beni özlemediniz mi ha! yuuhh diyorum ben sana...başka da bişey demem ben artık; konuşmak istemiyorum -_-<_<

Ah olmadi ama :shocked: bos gelmedim ki dun gece geldim diye esyalari cikarmadim halen :D dur ben sizlere ordan aldiklarimdanda yollayim.

turkey.jpg ben aric herkes bundan yedi :sick:

0913002650_caramel-marshmallow-apples-recipe.jpg bundan yedim cok guzel sizlerede getirdim

bide bunlar iste sizleri birdaha geldimde davet ettiler disney-world.jpg goddzi ve Rua olmazsa bir daha sokmayiz dediler seni iceriye -_- hem hava atmadim ki birazdan baslarim atmaya :sorcerer:

ben sizleri ozledim ama konusmak istemek yok bizde ;)

Gönderi tarihi:
Ah olmadi ama :shocked: bos gelmedim ki dun gece geldim diye esyalari cikarmadim halen :D dur ben sizlere ordan aldiklarimdanda yollayim.

turkey.jpg ben aric herkes bundan yedi :sick:

> goddzi ve Rua olmazsa bir daha sokmayiz dediler seni iceriye -_- hem hava atmadim ki birazdan baslarim atmaya :sorcerer:

ben sizleri ozledim ama konusmak istemek yok bizde ;)

oooo bu bizim bildiğimiz dinazor budu ... :lol: çook severim ben onu tek başıma yerim yanii :deli:

Gönderi tarihi:
Nehaber sevgili Rua ve sevgili obur Godzi :unsure: neler yapıyorsunuz,nassı gidiyoo?öff ben çıkıyom canım sıkılıyoo gene gelirim :( iyi olun tamamı ;) komacan öptüm....

3 saat vaktin oluyor galiba onunda 10 dk sı foruma dimi :(

Gönderi tarihi:
AAAA Yayamaz gelmiişş. Sen yine nerelere gittin nerelerde kaldın yaaa...

Buralardayım ama canım sıkılıyoooo :( ne biliyim yaa aşık olmam lazım galiba B) aman boşfer iyi oldugumda kesin buralarda oluyorum sevgili Rua özeliklede sevgili Birce ile gece çaylarında buralardayız :P senide bekleriz:)

Gönderi tarihi:
3 saat vaktin oluyor galiba onunda 10 dk sı foruma dimi :(

Evet sevgili Godzi 3 saat olayı var ama nerde o 10 dk kası ya paso gece burdayım...ve inan az önce oturdum neler yaptım biliyormusun bak sanada ayırdım :)

yumurtali_ekmek_tatlisi.jpg yumurtalı ekmek....

be9c588f518cd73ad41f81106dce9315.jpg fındıklı kakaolu kek....

peynirli-ekmek.jpg acılı peynirli dilimler.........

PEYNİR%20TABAĞI.jpg peynir tabaı veeee fincan222hc2.gif hadi Rua yı da çagır sanıyorum yeter size fazla kalmadı ama :P afiyet olsun.......

Gönderi tarihi:
Yayamaz kayımca sen ayikasııınnn :deli:

ayrıca sanırım herkesin aşık olmaya ihtiyacı var ama herkes bunun farkına varamıyor.

Hayika oldugmu biliyorum kiiiiii :blushing: ama genede farketmen mutlu etti beni ;) (hiç mütavazi olamıyorum ne şımarıkım dimi :( ) evet ya neden bunu yadsırlar bilmiyorum aşık olmak güsel bir duygu heycan,degişiklik v.s v.s ......tamam ben aşık olacagım yakın zamanda :wub::wub:

Gönderi tarihi:
içecek miiii :D

yaw sen...... peeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu :)

ne dedi yaaa :D

içecek yok mu dediii :rolleyes:

banaaa :huh:

a56.jpg

oooo ama ben boyle icecek demedim ki hani musafir olarak geldim icin cay kahve gibi icecek demistim :lol:

Ama madem bedava almasam ayip olur demi ilk koleje gideyim sonra icerim :P

518516335.jpg

yarasın ;) Angelim biliyom yorgunsun ama gel gör :D

geldim geldim de siz yoksunuz tabi gec ordu orda demi yarin hep baraber gorusuruz persembe Thanksgiving calismiyorum :D

Gönderi tarihi:

Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram

İnsan Ol Cihanda Bu Dünya Fani

Ehline Helaldir, Na Ehle Haram

Biz İçeriz Bize Yoktur Vebali

Sevap Almak İçin İçeriz Şarap

İçmezsek Oluruz Düçar-ı Azap

Senin Aklın Ermez Bu Başka Hesap

Meyhanede Bulduk Biz Bu Kemali

Kandil Geceleri Kandil Oluruz

Kandilin İçinde Fitil Oluruz

Hakkı Göstermeye Delil Oluruz

Fakat Kör Olanlar Görmez Bu Hali

Sen Münkirsin Sana Haramdır Bade

Bekle Ki İçesin Öbür Dünyada

Bahs Açma Harabi Bundan Ziyade

Çünkü Bilmez Haram İle Helali

Gönderi tarihi:
Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram

İnsan Ol Cihanda Bu Dünya Fani

Ehline Helaldir, Na Ehle Haram

Biz İçeriz Bize Yoktur Vebali

Sevap Almak İçin İçeriz Şarap

İçmezsek Oluruz Düçar-ı Azap

Senin Aklın Ermez Bu Başka Hesap

Meyhanede Bulduk Biz Bu Kemali

Kandil Geceleri Kandil Oluruz

Kandilin İçinde Fitil Oluruz

Hakkı Göstermeye Delil Oluruz

Fakat Kör Olanlar Görmez Bu Hali

Sen Münkirsin Sana Haramdır Bade

Bekle Ki İçesin Öbür Dünyada

Bahs Açma Harabi Bundan Ziyade

Çünkü Bilmez Haram İle Helali

Batsın bu dünya,bitsin bu dünya...yazıklar olsun.Nedim aklıma geldi birden -_- sarhoş olduk abiler,ablalar içmeden :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
sevgili Yayamaz, teşekkür ederim. senin de bayramın kutlu olsun

????????????? :mellow:

ama bayram geçmedi mi yaa :huh:

Ben seni bukadar rahatsız edecegini bilseydim kutlamazdım sevgili Rua.....yaşamımda saglıgın önemini çok iyi bildigim için hiçbirşeyin keşkisini yaşamama adına gecikmişte olsa anımsamakatan.kutlamaktan yanayımdır....dilersen okunmamış kabul et...................

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.